Min fina gamla Henning

Ja, jag gillar faktiskt den här gamla silvriga laptopen, även fast den är seg som tusan och har Windows 98'. Den har liksom en charm som bara lite äldre elektroniska saker har, som gamla kassetbandspelare och sånt. Ett helt annat lyster. Det är så mysigt att dra ner rullgardinen, tända alla lamporna och ljusslingan, slå på lite Sufjan och sedan slå igång gamla Henning som surrar och brummar. Men den går igång. Sen kopplar man upp sig på modemet och får lyssna till alla pip, schrrrssschh och mrmmumm som bara modem kan skapa. Kommer ni ihåg de ljuden? Ett riktigt nostalgiminne, verkligen. Och sen, sakta med säkert, låter Henning mig komma in i cyberspace. Det är fint, verkligen.
Har dagen till ära klistrat fyra små gula gris-klistermärken på Hennings insida. Tänkte klistra fast hans namn på framsidan och fixa lite fler gula klistermärken att dekorera med. Det passar bra, för mitt rum har mycket gult i sig och Henning har gula menyer och allt såntdär som man faktiskt kan fixa i gamla sega 98'.Gult är en glad färg. Vem var så dum och yttrade gult är fult? Det borde vara fängelsestraff och prygling för sådana uttalande. Gult är glatt!

Igår var vi på projektarbetesfest hemma hos Jonatan. Det var väldigt trevligt, vi fick mat och snacks och jättegod efterrätt. :) Myselipys. Sen var vi hemma hos Arvid och lyssnade på stonerrock (eller var det nu kallas) och myste lite till. Jag, Liz, Emma, Olle, Keso och Anna sov där. Värsta pyjamas partyt. Imorn börjar skolan. :) Vi ses/E 

Kommentarer
Postat av: e

HENNING IS BACK!

2006-08-20 @ 17:50:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0