Elin hyllar: denna helg!

Ibland är det sportlov och då kanske man råkar bli hilseligt förskyld. Men så vaknar man i ottan (04.45) och plötsligt som genom ett trollslag så kan man andas genom näsan och halsen är inte ond. Heja heja, säger man och reser till Stockarnas holm. UNDERBART, säger jag!
Elin och Hannah, varning på stan, här kommer dalarna! :D Man kan kosta på sig en resa till Skärholmen bara för att titta på Monki. Världens galnaste golvmatta, hål i draperierna och en massa massa kläder. Det kan vara så. Sen kan det vara så att man går på söder och sedan plötsligt befinner sig i en svacka. Magar och hälsenor är onda och lyssnar inte när man säger åt dom att SLUTA VARA ONDA. Då får man sitta på McD och vila... lääänge. Men DÅ kan man gå till Urban Outfitters och känna smärtan försvinna bland kristallkronor, vintagelook-Tshirts, fin musik och vackra klänningar. Så bra kan det kännas att man spänderar nästan 400 spänn och det är värt det! Woo! :D
Men en liten varning: chokladmuffin med glass kan SE gott ut men är svårt att äta och inte så gott som det ser ut.

Linda och Elin is a team for life. :) Man kan pyssla sina egna smycken, dricka te i massor, se på Bridget Jones och dissa andra chansen. Man kan sjunga A-A-manda för Amanda. Eller få den sjungen för sig mitt i natten och inte veta efteråt om det verkligen var sant. Sen kan man gå på promenad på vackra ekerö och känna lyckan i kroppen som små sockerdricksbubblor. Och man kan undra om kungen bor i tredje fönstret till vänster... eller inte?
Sen kan man gå på Regina och sitta i en verklig bubbla av lycka och vilja stanna där resten av livet. Även fast man kanske inte är dövstum eller blind eller från skåne. Och även om vi aldrig faktiskt träffade Timbuktu så fanns han nästan i varje gatuhörn.

Detta var ett litet försök att sammanfatta lite av min underbara helg. Jag säger bara WOW! :D Allt ska bli bättre nu.  Love you all! //E


Kommentarer
Postat av: Anonym

elin elin!
wow - vilken helg vi hade och ja JA JA! lätt att du ska komma tillbaka ! snart! när det går så snart som bara den!

tack för en kanon helg. me love ! /L

2007-03-06 @ 18:24:51
URL: http://lindamariamartinson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0