Sun-day

Ja, solen skiner. Det är vår i luften! Jag var uppe med tuppen (i stort sätt) för att lämna tillbaka filmer till film och fabel och övertala (med mental-våld) några polers att komma hit och vara modeller. Det löste sig tillslut, så snart blir det fotoshoot. Så jag ska göra om vårt kök till dressingroom. Jag har fetångest för att jag inte hinner med mitt projektarbete riktigt just nu. Har jag gått för långt?

Igår när jag och Räkan (a.k.a Uv-tanten) var ute och fotade igår smög vi in på fotoaffären i stan och jag fick testa kameran med stort K och den var faktiskt så fantastisk som jag hade tänkt mig. Det riktigt kliar i mina fingrar nu! Åhhhj! Give it to me baby, aha aha!

Nej jag vet inte men den här söndagen är ett ångestmoment so far! Ge mig tid! Men jag diskade igår, så det var ju helhyv. Men nu är jag rastlös, ångestfylld och stressad på samma gång. Lika bra att göra slag i saken! Hej!//E

image419

Kommentarer
Postat av: Amerie

Hej hej!
Detta är ett varnings-meddelande för alla nät-shoppare =))
Jag lägger in denna meddelande på alla bloggar som läses av många och hoppas att inte så många råkar ut för dåliga och oseriösa shopping sajter.
Det är så att jag beställde skor från en sajt som heter "
www.Leg-Avenue.se " eller " SkoButiken.se " och då skall man betala in pengar för beställningen för att de skall skicka i väg dina varor. Så jag betalade in hela summan redan samma dag och väntade mig leverans inom 1 vecka eftersom skorna fanns I lagret, annars skulle det ta 2 veckor eller möjligtvis fler veckor än så men skulle det vara så att skorna inte skulle kunna levereras inom 2 veckor så får man en förfrågan utav de om man vill vänta på skorna eller om man vill makulera beställningen, så står det på hemsidan I deras leverans tider/villkor. Men gissa om det är så I verkligheten!!
NO WAY!!!! Som jag sa så betalade jag in pengarna direkt och skickade ett mail till dom att jag har betalat och hoppas verkligen att skorna kommer snart för jag behövde de för ett speciellt tillfälle och det var 12 dagar efter att jag hade beställt så det fanns gott om tid, trodde jag. Jag fick inget svar.
Efter en vecka skickade jag mail till de igen för att jag började bli orolig, inga skor, inget svar. Jag fick inte skorna när jag behövde de så jag var förbannad, så klart! Jag skickade mail efter mail om att jag nu inte vill ha skorna längre utan vill att de betalar tillbaka mina pengar. Inget svar.
6 veckor efter min beställning skickade jag mail till de och skrev att jag kommer att polisanmäla de om de inte betalar tillbaka. Då kom ett kort meddelande : dina skor är på väg från USA. Vad I helvete tänkte jag?!?! Så jag skrev tillbaka att jag inte vill ha skor skom kommer mer än en månad försent. Inget svar!!
9 veckor efter beställningen kommer avi för att jag ska hämta ut paket. 9 veckor!!!!
Jag tänker inte hämta ut paketet utan kommer att polisanmäla de och anmäla till konsumentverket för att jag vill ha mina pengar.
Det kanske finns fler som har blivit drabbade av detta oseriösa företag I så fall anmäll!! Låt inte dessa idioter köra med oss, de tar dessutom mkt högre pris än andra för samma skor. Så se upp för Leg-Avenue.se eller SkoButiken.se och varna era shopping-vänner.
Kopiera gärna detta meddelande och lägg I så många blogg som möjligt om inte jag redan gjort det.

Ha det bäst alla läsare!

Kram kram //Amerie

2008-04-09 @ 18:29:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0