Håglöshet

Jag tror jag drabbats av "post-läger-depression" blandat med lite klassiskt stick i hjärtat och "ensam-hemma-syndromet". Allt detta blandat har resulterat i en såndär tomhets känsla. En allmän håglöshet. Jag äter chips fast jag inte vill. Jag äter godis fast jag inte vill.

För att få mig själv på lite bättre humör slog jag på en trygg gammal feelgood-amerikans-romantisk-komedi som jag sett X antal gånger, nämligen "You've got mail". Den första filmen om internetromanser, egentligen. Egentligen skriver dom blogg, innan bloggen fanns. De skriver inläggen i mail till varandra istället.
Förövrigt är ju brevväxling en av mina största vurmer. Vilket ni säkert redan vet. Men det är något väldigt fint och gammeldags över att skriva ett brev till någon. Skriva mail är ju inte riktigt samma känsla. Här kommer en uppfinnings idé helt gratis till vem som helst som vill sno den:

Ett mailprogram för brevromantiker!

Hela programet ska ha en "vintage-look". Lite bleknade tryckbokstäver, gulnande kuvert, fina poststämplar och sånt. När man skriver mail ska det se ut som en skrivmaskin och när man trycker på skicka så viks pappret ihop och läggs i ett kuvert som man trycker ihop med en klick lack. Man kan få ha en egen lackstämpel som man designar själv. Det kan också finnas ett handwritemode där en penna skriver meddelandet i bläck medan man skriver, värsta Harry Potter.
OM det redan finns ett sånthär progam, pliis tipz me, annars är det fritt fram att skapa det. Jag ska inte ens credda migsjälv för att jag kom på idén.

http://freepages.history.rootsweb.ancestry.com/~history/grafton/FarrnumsvilleLetter2.jpg

http://www.geocities.com/worsham-washam/images/Letter_Washam_Easley_Loudon_Co_TN.jpg
http://talesfromanopenbook.files.wordpress.com/2008/05/old_typewriter.jpg
http://wpcontent.answers.com/wikipedia/commons/c/c7/UnderwoodKeyboard.jpg
http://www3.shropshire-cc.gov.uk/roots/images/wri_a01a.jpg

Kommentarer
Postat av: Max

åh. ett sånt program vore en höjdare! nu måste man ju kolla... iallafall efter intressanta typsnitt =)

2009-02-22 @ 00:45:37
URL: http://moochiecoochie.wordpress.com
Postat av: malin

Den där håglösheten går nog över strax ska du se :) Och vilken fin idé till program sen! Ojojoj, det vore så himlans bra eftersom jag är så dålig på att ta mig i kragen och skriva riktiga bred. Glad your back! :) PUSS

2009-02-22 @ 12:54:57
URL: http://maohlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0