Detta inlägg är tillägnat Emschlabem som fyller 17 idag!

Emschlabem och Schlaba!

En vacker dag sa två unga flickor med blont hår och musikintresse: "Vad sägs om en liten flytt till studenternas stad Falun?". Sagt och gjort, de flyttade in i en trevlig liten villa med sjöutsikt och kände sig allmänt nöjda med livet. Dessa två edsvurna polarinnor gick under namnen Elin (Schlaba) och Emma (Emschlabem).
Redan tidigt i sitt liv hade dessa två brudar börjat följas åt i livet och nu i deras bästa år är de mer tighta än ett par Cheap Monday brallor! De har märkt att deras tankebanor går paralellt mestadels av tiden och dessutom har de utvecklat en gemensam humor, klädsmak och musiksmak. Flickor med smak, det är dom det!
Dessa två polarinnor har nu levt med varandra i snart ett års tid, och de är nog värre än ett par siamesiska tvillingar när det gäller att hänga ihop. De gnider sina felor och de trimmar sina stämband dagarna i ända. Serien om "Schlaba och Emschlabem" är en verklighetsbaserad tragikomisk dramaserie med både skratt, skrik och gråt! Ibland en och annan grimach!

Hur detta ska sluta vet ingen. Men tro detta, de är som Dante och Tvärstan.
I alla väder
stolpar de fram together

Börja titta redan nu, och missa inte säsong två som börjar i höst!

Kommentarer
Postat av: ella

wiiiij!

ni är bezt

2006-05-12 @ 21:34:28
URL: http://slyrp.blogg.se/
Postat av: Emshlabem

YEAJJJ!!!

2006-05-13 @ 01:52:35
URL: http://tjing.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0