Fin TV

Som jag konstaterat innan så har jag slutat att kolla på en massa brain-killing-skitTVprogram. Vad ska man då göra en fredagskväll? Om man verkligen vägrar Let's Dance? JO man slår på svt och kollar på lite härlig fin-tv. Vad blev det: På spåret. Som en pensionär. Så lever jag mitt liv. Men till mitt försvar var faktiskt Filip&Fredrik med och jag kunde svaret på en fråga som ingen av dom kunde. Ehh..

Försöker nu få hem senaste avsnittet av Big Love. Lyssnar på ABBA (?!?!). Msnar. Ja. Har som vanligt ätit godis och druckigt uburku (ubuntu på burk, var tydligen billigare än på flaska. skomt?) så att jag mår illa. Typisk fredagskväll alltså. //E

nerd



confession:
Jag älskar att det finns en helt hyvens gratistidning helt om teknik. Den heter "Metro Teknik" and I love it.

Dagens på spoify: Johnny Cash at Österåker Prison
Jag visste verkligen inte att han har gjort en fängelsespelning i gamla Svealand! Vilken överraskning. Det är fint för han säger en massa saker på svenska t ex:
 - Tack mina vänner
 - Jag hoppas ni gillar vår musik
 - Jag hoppas ni gillar mig
 - Nästa låt handlar om Jesus
och lite sånt.. :)

alla är opepp

Det verkar gå som en farsot genom landet, opeppheten. Man vill ingenting, orkar ingenting, är varken glad eller ledsen, bara opepp. Jag tror det är för att det är januari. Vinter. Tråkigt. Grått. Trist. Sommaren känns långt borta och man har ingen jul att se fram emot. Men ju ljusare det blir, desto bättre blir humöret. Brukar bli så för mig iallafall.

Fick precis en mycket uppiggande present från en kollega. Nämligen en låda med "Små pepparkakshjärtan" som skänker pengar till röda korset. Dom var mycket goda! Visst har jag fina kollegor som ger mig godis, lussebullar, kakor och annat smaskens? Jag tycker det är fint av dom.

Måste gå och kirra lunch nu. Har med mig min plånbok idag, bra va? //E


Dagens

Dagens på spotify:

Beatles but not beatles listan av Orpon

Johnny Cash at Folsom Prison

surfarmobilen



häromdagen fick min lillebror hem ett paket från sin sponsor med kläder och en massa klistermärken och jox. Då gjorde jag om min mobil till en surfarmobil. Den är fin nu. Jag ska använda den snart. Jag ska använda en livlina och ringa en vän. Skulle egentligen ringt flera ikväll men hinner inte. Får göra't imorn istället. //E

Onyx



Det här nagellacket har precis den färg jag letat efter rätt länge. Egentligen är det väl typ mörk vinröd eller mörk lila/röd. Men oftast ser den ut som en blodröd/svart, vilket jag letat efter länge. Tack Mavala, 40 spänn liksom.

Jag och mamma har varit på en fin inredningsbutik idag. Nu lyssnar jag på Edith Piaf och är glad för att jag är hemma. Jag önskar att solen kunde skina några dagar, jag tror det skulle kunna göra mig glad igen. //E

En dålig grej blir en bra grej

Man ska alltid vända det onda till något gott, som ni vet. När jag i lunchtiden till min förskräckelse upptäkte att jag glömt min plånbok hemma kände jag bara: Nej!! Jag som snart dör av hunger. MEN då ringde jag hem till min mams och hörde om hon ville åka på någon liten utflykt? Och det ville hon. Hade egentligen tänkt ta sovmorgon idag, men eftersom jag åkte in ändå tänker jag åka hem halv två istället. Så det blidde bra ändå det.

Sitter nu och trycker ekologiska russin (dom tar liksom aldrig slut) och marabou kexchoklad (köpte 2 för 10 för någon vecka sen) som jag hittade i min väska. Man måste ju hålla blodsockret uppe!!

Men usch, är så trött på allt. Känner bara.. blaaaaa! //E

Jag somnar. nu.

Klockan är bara halv tio, men den kunde lika gärna varit halv tolv eller nått. Är galet trött, ögonen faller snart ihop på mig så det gäller att skriva fort. Idag har varit en lång, men mycket trevlig och innehållsrik dag. För jag har idag varit på "Goda samtal", en konferens för Svenska kyrkan i Linköping, där vi fick höra på ett asbra klimat föredrag av Pär Holmberg(ni vet den långhårige metrologen) stand-up av Anna-Lena Brundin, fin musik och mycket annat. Dessutom powermingel i den kyrkliga världen.

Efter det tog jag bussen direkt ut till Ljungsbro för mässa och lite filmmys efteråt. Så nu är jag totalslut och vill bara sova. Vilket jag väääldigt snart tänker göra. //E

När det inte blir som man tänkt...

Mina jobbdagar brukar sällan bli som jag tänkt mig, men idag kände jag faktiskt att det är lite jobbigt. Måste nämligen hinna en massa idag tills morgondagen, vilken är stressigt med tanke på att jag har massa annat som måste hinnas idag. Dessutom så är kollegor borta, vilket då ändrar om i hela planeringen.

Suck, det jag försöker säga är väl att jag är stressad och att inget blev som jag tänkt idag. Men man får göra det bästa av situationen. Jag är dessutom galet trött idag, och ögonen faller nästan ihop trots kaffe. Illa. Hej! //E


Insikt

Dagens insikt: Jag skrev i ett föregående inlägg: "ett fyrfaldigt leve" och sen tre hurra. Intressant att ingen besserwisser gett sig på att kommentera det än? Jag hann före, moahaha. Detta tyder hur som helst på att jag är smått mentalt efterbliven?

Dagens pretto mening: Jag lever mitt liv i den stora overkligheten.

De två bästa dataprogramen på S (?): Skype och spotify

//E

Beviset

Jag har tagit porträtt på mina småbrorsor som kan beskådas här och här. Dom är det levade beviset på att jag nog hade varit snyggare om jag blivit kille...

Lillebror bapapaaaaaa....

Måndag morgon

Jag är så glad för mina vänner. Verkligen. Jag hoppas ni vet det, ni vet vilka ni är. <3<3

Ny vecka, nya tag. Ta min hand så går vi vidare.

Idag fyller faktiskt min eminente vän ANDERS år, vill uppmärksamma det med ett fyrfalligt leve: HURRA HURRA HURRA!

Ingrid, Skype ikväll!!! Måste måste måste. H-K, jag ringer dig. Marielle, vi fixar skype snart också, ok?

Stor puss till er alla, nu kör vi ny vecka med fullt hålligång!//E

Erase and rewind

Nu har jag tagit bort mig från bilddagboken, för det känns inte kul längre.
Bara så ni vet. //E

...



The winner takes it all
som det heter.

Big love kanske kan rädda mig nu.

Kom igen nu, Elin.

Nu måste jag verkligen försöka komma igång lite. Har varit på friskis, så på något sätt har jag gått i en nivå av total apati eftersom det känns som om jag gjort all nytta jag borde på en dag. Men faktiskt, mitt rum, nu ska det tas tag i!!! Så nu måste jag pepp pepp peppa migsjälv! NU KÖR VI! (Det funkar nästan) //E

Fredagskväll

Mina föräldrar försökte få mig till att titta på Let's dance med dom. Men icke. Jag har nämligen en ny princip som går ut på att INTE slösa dyrbar tid på att titta på ett program (som jag redan sett några gånger nu) där verkliga B-kändisar och sportstjärnor rantar runt i ringen. Inget Let's dance, inget Idol inga jäklarns Stjärnor på is. NEJ TACK!

Istället tittar jag på Pushing Daisies med ett glas rött och lite mat. Nu har jag bytt till kvarlevorna av min chipspåse, några chokladbitar och min favorit Ubuntu Cola som jag nu till min enorma lycka fann på petflaska!!! :D

Happy friday to you all!//E


foto av mig. Ubuntu på burk. Uburku.

Glöm vad jag sa...

... om att det var viktigt med helgfint. SERIÖST så orkar jag inte. Verkligen inte alls. Kanske orkar imorgon. Hoppas.

Dagens på spotify: MGMT

Dagen i bilder


utsikten från fönstret, upplyftande eller hur?

Min "älskade" dator, som jag har mordtankar om dagligen.

23e idag alltså, Frej och Freja.. grattis.

En asbra bok, dagens boktips.

Annan asbra bok som jag använder dagligen.

Tänkte lägga upp en bild på mig, men struntade i det.
Det är synd om mina föräldrar idag för pappas hårddisk kraschade helt oförmodat idag och ALLA deras filer är alltså putsväck. Aaaaa! Vad skulle jag göra om det hände mig?! //E

Snart är det dags..

.. att dra hem och jobba lite hemifrån. Ska göra en affish och är inte ens i närheten av det minsta sugen på att ens försöka på denna maskin från stenåldern, nej jag ska hem till MIN dator som har rätt program och som inte segar ihop för minsta grej.

Känner mig på ovanligt dåligt humör för att vara en fredag. Kan bero på att jag haft så tråkigt på jobbet hela dagen och att nästan ingen är här vilket gör det svårare att fixa saker som man behöver andra till. Ja ni fattar.

Nej jag känner att jag måste hem och bara göra sånt som jag gillar (när jag jobbat klart dvs), först och främst måste jag städa mitt rum som jag som vanligt helt försummat under veckan. Helgfint är något som känns mycket viktigt i det här läget. Sen ska jag ladda hem lite tvserieavsnitt som jag missat. Fota, kolla på Pushing daisies, läsa. Och förhoppningsvis skypa med någon trevlig tjej i ett annat land (vi får väl se om någon av dom är inne) ;) //E

I'm not alone

Googlade precis fram en annan tjej med mitt namn. Hela mitt namn alltså, för och efternamn. JAG har gått och trott att JAG var den enda med denna eminenta namnkombo, eftersom mitt efternamn ändå är rätt ovanligt och eftersom jag googlat mitt namn förut (jaja, alla gör det okej?) och inte hittat någon annan. MEN NU dök hon upp, out of the blue.

På något sätt känns det som om jag förlorat något. Men nu kommer jag förlora sömn om jag inte stänger av musik och somnar bums (efter många kapitel i Bläckhjärta).

Dagens på Spotify: Andrews sisters

Bildbevis

Bilder på mina(och hannas) nya skor och mina nya jeansleggins finns nu här för allmän beskådning.
Köpte dojsen på Wedins för en mycket mycket billig penning förstår ni. Och så sköna dom är, ja jisses.

Det är skönt att vara hemma för en gångs skull. :) PUSS på alla //E

En berättelse om kaffe


Idag hade jag en mycket mycket angenäm kaffeupplevelse här på morgonen. Det är ju nämligen så att i kyrkan har vi morgonkaffe mellan 08.45-09.00 ungefär. Så när man då börjar 9 eller senare så missar man morgonkaffet. Sen kan det ju också vara så att man ska till en skola eller något klockan 8, och då inte får kaffe förän.. senare. DÅ mina vänner vill jag, Elin, dricka kaffe på resecentrum så jag hinner vakna lite innan jag ska börja jobba.
En gång köpte jag svart kaffe på pressbyrån, det smakade cigaretter. Jag slängde. Nästa dag provade jag kaffe latte, huuuuvva vad blaskigt och äckligt. Då gav jag upp.

MEEEN nu kommer poängen i historien, vänner. IDAG slog det mig, de har säkert kaffe på det där cafét inne på resecentrum. Och mycket riktigt har de en skylt utanför: "Take away kaffe 10 kr". Så jag går in och får en rätt stor take away mugg med bryggkaffe och mjölk i. Och mina vänner: DET SMAKADE HIMMELSKT! Jag bara satt och njöt. Det var riktigt riktigt gott. Tio spänn!!!

Vilken fantastisk början på denna dag, tycker jag! :) //E

Mustiga män!!

Måndag 23/3 kl 19     Folkmusikens hus
Ale Möller, Aly Bain och Bruce Molsky
Mustiga, muntra, musikaliska män i sina bästa år, vad mer kan man begära?
Entré: 240 kr
Samarr: Rikskonserter

Fick ett infomail från folkmusikens hus, och kände starkt att jag ville gå på den här konserten. Men det kan jag ju inte för att det är på en måndag, men mustiga män liksom! Ale the man :) //E

Luuunch!

Tji fick jag för att jag inte kollat mailen igår, suck, tusen jobbmail. Eller okej, elva, men det kändes som mycket. Nu tänker jag äta lite fisk och vara glad för solen skiner! :)
Kommer inte komma hem förän 22 ikväll.. kuuul. Då tänker jag direkt gå och lägga mig. Kanske tar sovmorgon imorgon, vore ju najs. ;)
Förresten, igår när jag körde hem från IKANO efter att ha kirrat lite skor så blev jag invinkad av polisen på körkorts/nykterhetskontroll. Jag brukar vara jättenervös för polisen för att dom ska säga att jag gjort nått fel som jag inte märkt. Men för omväxlings skull kände jag mig helt säker :) Poliserna var jättetrevliga och det hela var en angenäm upplevelse faktiskt.

Ha en trevlig dag, alla! //E

Deeeap blueeeee



Jag ber om ursäkt om jag skrämmer slag på vissa med uppförstoringar av mina trasiga nagelband ;)
Idag har varit en trevlig dag, även om jag var rätt seg av osökt anledning? Kanske bristen på träning, för jag har kört en hårdkörning nyss på "Stairway to heaven" (vår springmaskin i källaren) till tonerna ur Mamma Mia, och nu känner jag mig mycket piggare. :)

På Spotify, fortfarande: Ale Möller Band, Fairfield Four och Edith Piaf.

Imorgon blir heldag på jobbet, rätt jobbigt, men men... Blir nog inte mycket bloggning. Håll till godo! //E

Blå naglar och ekologiska russin

Sitter här på kontoret och tar en liten andningspaus och skriver ett kort litet inlägg. Jisses vilken skillnad i tempo det är nu jämfört med i höstas. Men jag är sannerligen inte den som klagar, jublar är snarare rätt ordet. Nu har jag mer ansvar, mer möjlighet att planera och påverka och mindre tid att göra det på ;)

Målade igår kväll mina naglar blå, mörrkmööörrk blå, efter konstens alla regler. Baslack, två lager färg, topplack. Så nu ska det bannemig sitta tills på lördag iallafall. Sitter och knaprar lite ekologiska russin, perfekt "snacks" (ordet snacks är verkligen ett av de hemskaste jag vet. Det låter så himla... 90-tal).

Efter jobbet idag ska jag försöka fixa mig iväg på friskis! Det blir bra. Tjingeling //E

Booooost!



Wooohooo!! Två personer har lagt till denna bild som favoriter på Flickr! (när de gjort disktrasekollage, men ändå :P) Total EGOBOOOST! :) Dessutom har jag många bloggläsare (där många är pinsamt lite jämfört med vem som helst men jag är glad ändå), vädret är vackert och livet härligt att leva. Ehh! :) //E

Så kan det gå..



När jag kom hem från bussen så mötte jag mamma, pappa och Jon i bilen, de skulle till IKEA och Ikanohuset, så jag hängde på. Väl där började jag och Jon med 19kr meny på IKEA-bistron. Två pizzaslizar och läsk (MED fri påfyllning). Sen började jag kolla runt lite i affärer. REAREAREA och HALVA REAPRISET och 50%, 70% osv. Ja jisses.
Började med att jag hittade en ocean mist på Kicks på rea och tänkte; "Ja min är ju slut och nått ska man väl unna sig?" Passade på att kirra dessa två mavalas också, dom är ju så billiga. Det är ett mörkblått och ett mörklila.

SEN gjorde jag ett riktigt fynd, på Gina Tricot! Var ju förut på jakt efter ett par chinos, men det visade sig vara stört omöjligt. MEN nu när jag bläddrade lite mellan reaplaggen hittade jag denim-chinos som jag provade, och de satt jättbra! Vilket även bevisar faktumet att det inte var min figur det var fel på utan själva matrialet i de chinosarna jag provade innan. Det var tvunget att va lite tjockare tyg helt enkelt! Jag blev glad. Riktigt billiga var de också!

SEN gick jag på VILA med mamma, och snubblade såklart över ett par svarta, stentvättade-ish jeansleggins, som jag letat efter. Så jag köpte, det är ju ändå löning på fredag.

Ja, så kan det gå ! ;) //E

Godmorgon!

Hade klockan på 05.45, för att jag av någon oklar anledning tänkte att jag skulle duscha och ta den tidigaste bussen till jobbet, nämligen klockan 07.18. Men sen kände jag bara... nej! Jag jobbade ju faktiskt till klockan 18 igår, på en söndag. Så nu har jag skjutit upp själva upp-gåendet och duschandet rätt länge. Sängen är ju så skön! Som tur är går det många bussar, så när jag skrivit klart detta går jag upp. //E

Frånvarande

Idag var jag lite frånvarande, har jobbat hela eftermiddagen och sen bara slappat. Väldigt skönt. Tänker alldeles strax krypa ner i sängen med en bok och försöka få så mycket sömn som möjligt tills imorn. //E

Buddah-Yesu



Den här står i vårt fönster här hemma. Den är en gåva från grekland från våra grannar. Jag gillar den! Jag kallar den för vår buddah, för det ser ut som ett buddisttempel. Men mycket riktigt är det Maria och lille Jesus där inne. :) //E

Skuttis&Hoppis

Joduminsann, jag och fadern startade dagen med medelpass på friskis! Kändes väldigt bra, för när jag vaknade var jag alldeles täppt i näsan och sådär, men efter ett välgörande träningspass känner jag mig frisk och kry. Friskis och kryis.

Det jobbiga med facebook är att det är att när man får lite komplex över om man har ett tillräckligt häftigt liv. Eller okej, jag vet att mitt liv inte är direkt häftigt. Men ändå. Vissa människor verkar ha himlans häftiga liv!

Anyhow, idag får man väl kolla på Pushing Daisies, slappa, och sånt. //E

Dagens band på Spotify: My morning jacket (men jag har redan tröttnat, så jag byter nog snart...)

La vie en rose



Har äntligen sett filmen "La vie en rose" om Edith Piafs liv.
Fin musik, fina Paris, baskrar, röda läppar och 50-tals kläder. Very najs.

Bloggpeppen

Efter några dagars bloggdepp känner jag mig nu bloggpepp. Antagligen därför jag la upp massvisa inlägg raken på den andra sidan.

Jag började äta godis och dricka läsk, som vi brukar göra i min familj på fredagar. Men sen tröttnade jag. Det är nog mitt nya nyttiga liv som gör sig hört! Känner mig nästan lite fånigt glad. Det är nog en kombination av fredag, uppsvinget sen igår och fiolmusik. Nu lite gossip girl. Hej//E

Kyla i märg och ben

TACK för kommentarerna, kära vänner, och tack för sms och fina skypesamtal :) Nu känner jag mig inte alls lika ensam längre. :)

Idag, fredag, veckans överlägset bästa dag kanske. Det var SNORKALLT när jag gick till bussen imorse. Eftersom jag var en aning trött eftersom jag gick och la mig rätt sent (men det var det såå värt) så hann jag inte kolla hur kallt det var innan jag gick. Så jag tog ungefär samma kläder som igår. Det var skitkallt! Massa minusgrader. Höll på att frysa ihjäl, även inomhus.

Ska väl försöka städa lite här nu, kanske rentav dammsuga? Mamma påstår att jag ska det, men jag är tveksam. Ska iallfall packa upp förra helgens packning. Bra början, tycker jag ;)

Dagens band på Spotify: Ale Möller band !

Ensamhet

VARNING: känsloinlägg.

Vet inte riktigt varför, men just i detta nu känner jag mig fruktansvärt ensam. Alltså ensam som i bristen på vänner. Inte för att jag inte har vänner, och inte för att jag inte tror att mina vänner bryr sig om mig. Men ändå, ni vet. Alla vänner är så långt bort. Utanför denna sinnevärld, verkar det som. Ingrid och Mirre är utomlands. Långtlångt bort. Alla andra fina vänner bor i andra städer. Det är torsdag, alla är upptagna med sina liv.

Jag har tränat på friskis idag och träningsvärk imorgon är nog att räkna med. Jisses.
Försöker uppmuntra migsjälv med att lyssna på Fairfield Four på spotify. En jättefin barbershop-grupp som sjunger i O Brother bland annat. Det gör mig varm i hjärtat. Men ändå.. just i detta nu, den här stunden, känner jag mig bortglömd i världen. Ensam. Men det har nog gått över imorgon. Jag håller tummarna för lite skype med Ingrid. Kollar på gossip girl sålänge. Hej! //E

Idag ska det tränas..

Hade tänkt jobba till lunch idag men kom inte iväg förän kl 15, visst är det typiskt att när jag SKA jobba till klockan 17 så går det jättesegt, och när jag ska åka hem vid lunch för en gångs skull så finns det massa saker att göra?

Vi har iallafall hämtat en ny matta till vardagsrummet idag, en orientalisk! Det blev snyggt, faktiskt. Jag och pappa ska till friskis snart så jag måste byta om nu! Ciao! //E

Prioritera mera?

Onsdagar är min världslängsta arbetsdag. Då kommer man hem sent sent, när det redan är kväll. Idag prioterade jag att spela fiol framför att sitta vid datorn. Åt mat och pratade med mina föräldrar istället för att blogga. Tog fåniga kort med min kamera istället för att ... gör nått mindre fånigt. Nu bloggar jag istället för att kasta mig i säng. Men lugn, jag ska, snart...

Imorgon blir det halvdag på jobbet och friskis på eftermiddagen, yiey! Ciao! //E

Haiku



Idag är en speciell dag,
den tråkiga motsatsen till en födelsedag,
hmm...
finns olika sätt att försöka förmedla ett budskap denna dag,
jag tänker göra en haiku.



Livets låga släcks
Det känns som allt stannar men
minnen brinner än





Jag låter inte tröttheten ta mig!!

Tog tidiga bussen till jobbet imorse, trodde jag skulle dö lite, men överlevde. Dagen har bara gått i ett, men mycket har blivit gjort också.

Nu är jag fett trött. Men för att motverka tröttheten så gick jag först och främst och postade tackkorten för studenten direkt när jag kom från jobbet. Sen åt jag pannkakor, plockade upp ur diskmaskinen, torkade ur besticklådan (!!! Men den var äcklig), plockade i diskmaskinen och torkade lite ytor.

Men nu känner jag att jag måste få vila lite med datorn, läsa lite bloggar, kolla på gossip girl. Ska knåpa ihop ett träningsschema av något slag också, om jag orkar.. Hej! //E

Yes!

Jag har varit och tränat!!! My oh my! :) Det var naaajs! Var på frillanfrillanfriskis med min svettsvettare till Far. Det var en härligt hurtig ledare, som det ska vara. Jag är så pepp nu, tänk vilken skillnad från i höstas, då skulle jag inte ens tänkt tanken!

Måste sova nu! //E

Hög tid



Jag har knappt spelat fiol på hela hösten, för jag har liksom inte kommit mig för att plocka ur den ur lådan. Ibland blir det bara så, när man aldrig har någon "anledning" att spela. Men nu, mina vänner, är den sannerligen framme. Riktigt längtade efter den när jag åkte hem på bussen! Allt som behövdes var en fantastisk speldag med Gränslöst liksom :)

Men nu är det hög tid att leta fram träningskläderna, för idag börjar det nya livet. Öhh. Jag ska ta det så lugnt jag bara kan, dels så jag inte blir så trött att jag ger upp sen, och dels för att jag fortfarande är förkyld.//E

Ajde!!

Mycket skönt att vara hemma efter en helg i dekadens, flärd och glamour. Eller ja. Men en helg av fiolspel, vänner, god mat och sena nätter. Jag och Petter tänkte kolla på The Shining men nu börjar det kännas lite för sent för att börja med en film. Lyssnar på O brother soundtracket på Spotify, måste ju vara ett av de bästa soundtracken ever!!

Imorgon är det jobb igen. Ska på friskis med pappa också! Wooh! :) //E

Det löste sig tillslut

Emma missade sista bussen hem så hon fick lov att sova hos Liz och komma ut hit på morgonen istället. Så nu är allt löst och jag har packat klart och ska strax bege mig till bussen till stationen. Ska bli rätt skönt att slappa på tåget hela vägen hem, kolla på några avsnitt Pushing Daisies, sova lite, kanske lyssna på lite musik. Ja, ni vet..

Imorgon är det jobb igen, jisses. Men man får kämpa på, helt enkelt. Ciao//E

http://editorial.sidereel.com/Images/Posts/pushing_daisies.jpg
pushing daisies

20 år och mycket trött

Idag har Gränslöst 20årsjubileum firats av med en hejdundrandes konsert med efterföljande fantastisk middag! Det har varit en fantastisk och händelserik dag. Jag, trött och helt sliten och härjad av hosta, valde att ta 00.45 bussen hem. Jag tog således Emmas nyckel och lämnade henne "vind för våg" i andras sällskap. Problemet är nu detta, jag sjukt trött och klockan är nästan två?! Och jag måste ju låsa upp porten för Emma när hon kommer hem. Får väl lägga mig och läsa då. Tjing//E

Solsken!

Solen skiner, vilket ger mig vårkänslor i hela kroppen trots att det är vinter. Men idag var det också plusgrader :) Jag mår kanske lite bättre i förkylningen, tror det. Kan svälja och är inte heeelt igentäppt. Om en timme ska jag åka hem och sen ta mitt pick och pack och sticka till tåget.

Vi hörs sen//E

Kom igen nu!



Måste rycka upp mig nu, börja packa på allvar, se till att få ner saker och ting i en väska. Det blir lite hetsigt att åka imorgon direkt efter jobbet, får se hur jag löser det. Hmm.. Men biljetterna är köpta nu iallafall.

Jag har även "fixat" en mustasch. Till Gränslöstkonserten på lördag. Jag har virkat en. Hahhaha! Vi får se exakt hur snyggt det blir! Hej! //E

Hungern härgar min arma kropp..

... så därför tänker jag väldigt snart hämta min låda i kylen och äta lite lunch. Fet najs! Är fortfarande grymt förkyld, men vem har tid med sånt? Halsen känns iallafall lite bättre nu. Jag kan svälja utan enorma smärtor, vilken seger!! Men förkylning eller icke förkylning, Gränslöst jublieumet HERE I COME!

Drömde om det inatt till och med, att jag inte hann packa så jag fick på något sätt med mig packningen från nyår (som förövrigt är ouppackad).
I drömmen var det nämligen så att i andra akten på konserten skulle man ha på sig färger som symboliserade de färger mat burit mest för tre år sen eller något sådant. Eftersom jag inte hade såmycket att välja på så blev det senapsgult, vilket kändes jättetråkigt. Ella (som förövrigt inte ens är med i Gränslöst, men i drömmar är det annorlunda) hade på sig chockrosa (väldigt signifikativt för Ella, öhhh), och väldigt 80-inspirerade kläder. Typ chockrosa läppstift, stora örhängen och en hög hästsvans! (Det du Ella!)

Nej, nog om det, nu nalkas lunch. hej! //E


Om att inte smitta sin stackars sjuka moder med sina hemska bacilusker!



Om ni undrar varför jag ser ut som en kirurg alternativt ett emobarn i japan så kan ni ju läsa rubriken på det här inlägget. ;)
Hur det nu är möjligt så tycker jag mitt halsont blivit VÄRRE. Det är hemskt. Vill bloggdoktorn ställa diagnos tack?
Min mamma är hursomhelst väldigt infektionskänslig (pga allvarlig sjukdom) så jag måste skydda henne. //E

Jag...kan...inte...andas...

... för jag är så täppt i näsan. Förbenade förkylning, låt mig vara!!!! Jag ska ju till Falun i helgen. Åhhhhj!! Men men. Har idag ätit Strepsils (med 3 timmars mellanrum, tror det är så doseringen är, hoppas :P) och varvat med en bafusin efter maten och en massa sånnadär lemonpastills, extra starka, från hemköp. Har även druckigt kanske 4 koppar grönt ingerfärs/citron-te. Drack även en kopp där jag rörde ner två sånnadär halspastiller. Men men, vette tusan, har fortfarande ont i halsen.

På bordet i fikarummet låg idag en katalog från Folkuniversitetet med en massa kurser. Blev gryyymt sugen. Känner att AKTIV FRITID HERE I COME!! Nu när jag är mitt nya, pigga, utvilade, jag. :) Ska kolla upp om jag kanske ska börja på street igen. Det finns ju massamassa kurser!! Vi får vällan se hur det går. Friskis och streetdance plus några rundor på stairway to heaven! Bingsjö 2009, eller var det beach? ;)

Jaja, vi hörs, är fortfarande på jobbet så jag ska jobba. ;) //E

Ps! FETGRATTIS till finaste Aggie-babe som fixade brumbrum-lapp idag. Du är bäääst tjejen! DS!

Hej jobbet!

Jag är på jobbet, jag är oförmodat pigg!! :) Har dessvärre oförmodat uschligt ont i halsen! Jäklaskit. Men men.. har köpt te och halstabletter och shit. Det får gå. Solen skiner! :D Vi hörs! //E

Väckarklockan på!

Okej, hörni, nu gäller det. Från och med imorgon är det nya tag som gäller. Först och främst, upp, duscha och ta den förbenade bussen till jobbet. Kommer nog gå bra. Nu är det dags för tidiga mornar, bussåkning och kaffe. Men det känns lugnt! Det är liksom dags nu! :)

 Men ny regim gäller också, ska börja TRÄNA nu på allvar. Ska peppa mig själv med någon form av belöningssystem.
När jag var liten och spelade fiol gjorde pappa en lång bana med rutor och siffror i. Så när man övat fick man kryssa över en siffra. Efter 8 ggr kanske man fick ett litet paket med en godis bit och efter ännu 5 ggr nått annat och i slutet fanns en stooor present (som innehöll nån liten leksak men det kändes stort då).
Så tänker jag göra nu också! Fast med träning. En ruta för varje halvtimme. Och någon form av belöning i slutet, och småbelöningar emellanåt.
Mer om detta följer. Men jag är pepp. Ska också föra någon form av statestik, typ hur många armhävningar jag pallar eller nått :) (Hälfen av arbetet ligger i att peppa sig själv till att komma igång så jag kör förfullt med träningspepp.)

Fortsättning följer, men nu, powersleeep! Väckar klockan står på 06.00! //E


Orga-naajs

http://teamgresham.com/Files/File_icon.gif

Jag har gjort något som verkligen behövde göras!! Jag har sorterat alla mina fotoalbum i datorn i mappar efter år, gått igenom och raderat massor (sådär som bara jag kan radera, moahahhaha) och lyckades banta 25GB till 17GB, rätt bra gjort tycker jag.
Nästa steg blir väl säkerhetskopiering till en extern hårddisk, när jag nu får råd med en sådan. HEJ//E

Nostalgi



Inte direkt en smikrande bild kanske, men ändå, jag blev lite dreadsnostaglisk när jag såg den. Det händer ibland. Vet ni hur sjukt mycket bilder jag har i min dator?! Sjukt mycket. Närmare bestämt 25GB!!!!!! Jag måste börja radera, sannerligen, så här kan man bara inte ha det. //E

Körka


Yees!!

Massa besökare igår!! Kul att folk kommit tillbaka till bloggosfären såhär efter det bloggdöda lovet! :)
Idag är det Tisdag. trettondagen, vilket då i praktiken blir en söndag. Imorgon börjar jobbet igen!!! AAAh!! Men nu är det andra bullar som gäller. Jag ska börja träna, ha med mig lunchlådor, orka göra saker efter jobbet.. lite sånna småsaker :)

Sitter inne på pappas kontor i kyrkan, lyssnar på "Wake me up before you Go Go" på Spotify.
Vi hörs sen! //E

Uppdatera mera

Kolla bara här!!

Om man skulle överge datorn en stund och gå ner och skriva lite tackkort? Skaffa någon form av föda snart vore inte fel heller. HUNGRY!!! Alltså, 2009, jag borde göra en fet lista över allt som ska och förhoppningsvis ska hända detta år. Jag är fett pepp! :) //E

My cup of tea



Skön, iskall morgon på Atterboms gata! (16 minus!? Hur är det möjligt!?)
Jag plockade fram en studentpresent från Per&Arja (Tack!!) som jag egentligen inte tänkt ta fram förän jag får en egen lägenhet, men min familj har ingen bra tekanna så..
Och visst är tekulan med den lilla prickiga kannan på hur fin som helst? Tänkte väl det!

Idag tänker jag öva Gränslöstlåtarna och skriva studentkort,
igår gjorde jag nämligen INGENTING vettigt,
och på Onsdag börjar ju jobbet igen förtusan.
Så det är bäst att passa på!!//E

Whatwhatwhatwhat!?!?!?

VARFÖR har mitt immunförsvar gått i botten?! Nu är jag förkyld IGEN!? Garrrrrgggghhh! Antagligen är det väl för att jag slutat träna eller nått sånt där töntigt. Men frukta icke, kära immunförsvar, för jag ska börja nu. Promise!

Vet ni vad? Jag älskar min kamera!!! :D Äntligen kan jag se något och tänka "Det där skulle bli ett snyggt foto" och sen ta kortet och det blir som jag tänkt mig! De flesta fotona kommer ändå hamna under "inspiration" här, flamsiga bilder och sånt hamnar väl här. :P

Och just det.. jag älskar Spotify också. Så sjukt mycket <3<3//E

Ellas mustaschmän!


Ella lade ut denna fantastiska bild på sin blogg,
och jag flippar nästan helur av dessa fina mexikanska göbbar,
i fina kläder och otroligt fina mustascher,
har som skrivbordsbakgrund nu och datorn har bannemig aldrig varit finare!

Sammandrag av nyår i Falun i några få bilder!


Bodde hos denna fina flicka!

Ansiktsmask på nyårafton för att få fin mjuk hy!

Dålig bild i skenet av en lampa i köket. Men checka mina lashes! Det blidde fint faktiskt, men tjena vad pilliga de där små fransgrejorna var. Använde enskilda fransar som jag satte längst ut liksom.. :P

Tacomiddag hos Ella, med Emma och Alex! Mycket trevligt!

Emma hade också spejsiga fransar! :)

Tolvslaget och resten av nyårsnatten spenderades på Hällagård med dans dans dans, GT lemon, champange och helt otroligt mycket trevliga människor! :D
Fler bilder finns för allmän åskådning på facebook !

Ny kamera!



Lite bilder som jag tog första dagen med nya kameran
och tänk bara, såhär blir bilderna inomhus i dåligt ljus
tänk då när man har bra ljus
:)

Detta uppbringar även en ny katergori, pamparaaam: Elin fotar!

Långa vägar hem

Tågfel och sånt gjorde att jag fick ta nästa tåg efter det jag hade tänkt. Alltså fick jag vänta 2 timmar. Det plus en restid på 5 timmar blev mig lite övermäktigt känner jag. Usch. Hoppas allt flyter bättre om en vecka när det ska ut och faras igen. Då är det Gränslöstjubileum, vilket ska bli kanonkul verkligen, men tågåkningen.. huvva. Får ta datorn den gången..!

Nu ska jag ladda in bilder från nyår, yieh! //E

vinter, tankar och känslor

Sitter här och slappar ensam i Emmas lya. Hon är och jobbar! Ska till stan för att fika med Agneschka sen så jag ska trax duscha, klä på mig och sånt. Sitter här och känner mig glad, sentimental, nostalgisk och rätt nöjd.
Det är så vacker vinter här i Falun. Snö, minusgrader, frostiga trädgrenar, klarblå himmel och strålande sol.

Nu ringde Aggie så nu måste jag skynda mig lite.
Hej! //E

slappdag

Idag har jag och Emma slappat framför Tv:n med chips, te och pizza. Välbehövligt kan jag säga :) Men tjena vad kul det var igår! :) Bilder och sånt kommer till helgen när jag kommer hem! //E

RSS 2.0