fredagsnöjen!!

Sitter och läser denna förtjusande blogg. Fnissar lite för mig själv. Äntligen någon som förstått att det är okej att totalsåga offentliga "kändisar" (bloggkändisar). De som känner mig vet nog att jag ibland börjar spy galla över smöriga killar, Shirley Clamp och andra jobbiga människor i världen. Min mamma brukar tycka det är jobbigt, dels för att hon ser det som sin plikt att ställa sig på det stackars offrenas sida och dels för att när jag väl kommer igång blir jag dryg. Moahahahha!

Tycker även att ni ska läsa denna intervju och förtjusa er över sveriges största bloggerskas intelligens och verkligen gotta er i vilket otroligt bra föredöme hon är för "dagens unga tjejer".

Trevlig fredag, puss!

Jojomän jooo!

(Minns ni sången som vi sjöng i hagve? fnizz)

Så skönt att slippa huvudvärken som plågade mig hela eftermiddan/kvällen igår. Nu känns livet mycket lättare och bättre. Också tack vare lite loveboost. Det måste man få ibland.

När jag kom till jobbet var det först helt tomt. Sen hittade jag en! Shit, tänkte jag, deppigt att vara här själv hela dagen. Men sen dök det upp fler så det har varit riktigt livat häromkring.
Jag har jobbat bra och kan säga att jag gjort nästan allt på min "att göra" lista. Till och med det jag inte trodde jag skulle orka! Tänk va!?

Nu är det så småningom lunch, vilket jag ser framemot för jag är hungrig!! Sen ska jag läsa lite, men jag ska ta hem böckerna och läsa hemma sen tror jag, så slipper jag iallafall vara här och dega hela eftermiddagen.

Och hörni, det är fredag!!! Kan knappt tro det, har inte riktigt kommiit in i fredagspeppen än.. men det kommer! Är dessutom ledig heeela helgen. Ska inte göra någonting! Sååå skönt. Jag ska njuta. Tjing! //E

kidnappad

Precis när jag satt och jobbade som bäst i godan ro hör jag min faders röst som ropar hallå i korridoren på jobbet. Jasså minsann, där kommer pappa, mamma och olle trampandes på överraskningsvisit.
Så jag visade dom runt och de fick hälsa på kollegor och sådär.
Sen ville de kidnappa mig och åka på Brunneby Musteri. Men jag var lite tveksam. Men tillsist, med övertalning från såväl föräldrar som kollegor, lät jag mig kidnappas.

Så vi fikade på Brunneby Musteri, ett trevligt ställe. Jag åt en kokosruta med chokladglassyr och drack deras tranbärsjuice. Mums.
Nu är jag då hemma, mycket tidigare än om jag varit på jobbet. Så det känns ju bra. Man kanske måste få skolka lite från jobbet ibland, speciellt när man varit så effektiv som jag! :) //E

effektiv torsdag

Jag har varit otroligt effektiv denna förmiddag och fixa en massa bra grejer, heja mig säger jag bara.
Imorse på resecentrum luktade det otroligt mycket bajs. Som ett ofräscht gammalt utedass. WHY? Det var inte så mysigt iallafall.
Jag tror min torra hy kanske börjat återhämta sig något. Kanske är detta vägen till perfekt hy? Först torr, sen fantastisk? Hoppas. Men men, ska väl till apoteket när jag får tid.

Nu är det dags för lunch,
jag är hungrig.
HEJDÅ! Vi hörs//E

Anledningar

Försöker komma på godtagbara anledningar för att skaffa mig en mini-laptop och då även mobilt internet, annars försvinner ju principen, daah. En bra anledning att INTE skaffa var ju att batteritiden varit så kort. Men nu har de kommit en med 7.8 timmars batteri. Godtagbart. En annan bra anledning att INTE skaffa var ju pengar, men nu har jag råd...
Den enda bra anledningen att INTE skaffa som är kvar är: att jag inte kommer på egentligen vad jag ska ha den till mer än:
 - Jag kan surfa på bussen till och från jobbet, frågan är ju om jag skulle göra det om jag kunde, men det vore ju nice. Faktiskt.
- Jag slipper släpa med mig min stora laptop när jag åker tåg och sånt. Denna lilla går ju ner i vilken väska som helst, nästan...

öhh.. det går inte så bra det här.
Mitt förnuft säger mig att jag icke borde införskaffa denna teknikpryl.
Men jag vill vill vill vill villllll!!!

onsdag, en jobbdag

Ja, idag jobbar jag heeela onsdagen. 9 till 19.30 ungefär, beror lite på, men anyway. Lång dag som sagt. Men så är det ibland, kunde inte ha bilen idag så det lönar sig inte att åka hem mitt på dagen.
Men det är trevligt här, så det är lugnt.

I går kväll smörjde jag in mitt ansikte typ 3 gånger, imorse 2 gånger, dock fortfarander rätt torr. Kanske är detta en process för att uppnå perfekt hy? Hoppas. Annars vette tusan. Måste hinna till apoteket någon dag.

Jaja, nu är det snart kaffe. Gott. Pussochkram//E


torra fläckar!!?

Alltså, hej hallå apotekets dyra hudvårdsprodukter.
"Utan att torka ut" står det på, yeah right. Har använt dem sen i fredags om nu har jag två torra fläckar bredvid näsan, som liksom är torra så det spänner. HALLÅ?! Dåååligt tycker jag!!! Ska minsann gå till apoteket och fråga hur det är tänkt. Har aldrig varit speciellt känslig eller haft torr hy så jag vet inte riktigt vad det är med de här produkterna. Åhh. jag som skulle få perfekt hy och allt.

Attans! Säger jag bara. Nu är lunchen slut! hej//E

It's alive (almost)!

Ja, lyckades släpa mig ur sängen även denna morgon, och hann med bussen. Trots att det ösregnade, var svinkallt och grått ute. Sängen var så skön så skön. Det blir liksom extra jobbigt att gå upp när alla andra har lov, för då känns det mindre motiverat, och rätt orättvist. Men jag vaknade väl till så småningom. Så nu är jag levande, om dock lite zomieaktig. Men klockan 08.50 är det morgonkaffe, då kommer jag vakna till liv, promise.

Ingrid, skönt att det inte bara är jag som sitter och stör mig på stackars människor som har hosta och sånt ibland. :) Miss you my darling!! Åhh!

Nej nu är det dags att försöka göra någon liten nytta här! Tjing//E

stingslig

Idag på bussen hem kände jag mig ovanligt stingslig.
Störde mig på fjortiskillarna som klev på, fast de knappt sa ett ord. Men jag irriterade mig ändå.
Störde mig på en som hostade, fast han verkligen inte kan rå för det. Men varje host irriterade mig något så fruktansvärt.
Störde mig på trafiken i rondellerna vid Tornby.
Störde mig på alla som klev på och klev av för att bussen fick lov att stanna.
-- klev av vid resecentrum, väntade på nästa buss. 2 min kvar, bra tänkte jag --
Störde mig på att bussen aldrig kom, plus att det var svinkallt.
Störde mig på den sura busschaffören.
Störde mig på att jag aldrig kom till min busshållplats och att det plingade på ALLA stationer.
Kom hem.
Skönt.
Nu är jag inte stingslig längre. Men tänk så det kan vara när man är trött och hungrig.

Fördel med att brorsorna är borta är att jag kan ladda ner gossip girl! puss//E

lunchrevy

FÖRST funkar inte mitt bankkort när jag ska handla lunch på hemköp. Jippie. Efter långt krångel får jag lov att gå och ta ut pengar i en bankomat, sen gå och betala. Tar min kasse bakom kassan och går nöjt iväg. Halvvägs till jobbet (dvs 50 meter) senare tänker jag: "Men det var värst vad tung den var, köpte jag verkligen så tunga saker?"
Kikar ner i kassen. Bröd, köttfärs, öhhh.. nej inte min kasse. Attans.
Springer tillbaka till affären och möter i dörren ett ungt par vars kasse jag precis snott. De ser min smått panikslagna blick och förstår direkt sambandet och säger: "Här!" och ger mig min kasse. (Vi skrattar alla lite generat). Jag tar min kasse och ger dem deras med jag utrbister, med ett smått hysteriskt skratt: "Ja jag tyckte det var lite fel innehåll, ha ha ha" Går snabbt tillbaka till jobbet.

måndag morgon

Då var "mysveckan" på jobbet igång. Dvs veckan då "alla" är lediga.. utom jag.. och vaktmästaren och receptionen.
På bussen idag var det i stort sätt helt tomt, inga små barn som skulle till skolan, knappt någon som skulle till jobbet heller som det verkade. Kändes ju lite deppigt att sitta där då..

Men nu är det bara att sätta igång, försöka vakna till. Köra järnet! Nu är jag ju här så nu är det bara att göra det bästa av situationen! Måndagspeppen, here I come!! //E


Tidskillnader och sånt

Det känns perfekt att klockan är 22 fast den igår skulle varit 23 ;) För mig är det ju jobbmåndag imorn, dock med väääldigt minimerade arbetsuppgifter, så jag ska väl mest chilla. Tänker ha lite "mysvecka" på jobbet, planera, tänka, läsa böcker, fixa musikrummet, spela. Dricka te, äta goda saker... typ så ;) Ni lär väl få höra om det.

Såg precis på filmen Deja Vu, med Densal Washington. Det där med tidsresor och shit alltså, det booorde verkligen inte funka i praktiken. Speciellt inte sådär enkelt och utan problem som det i slutändan alltid gör på film. Det är alldeles för komplext. Men ändå, roligt att hitta på filmer om kan jag tänka mig.

Nu är det dags att krypa till kojs. Puss på er alla!//E

Nu ska jag hem!

Sitter på jobbet, har precis slutat. Ska åka hem nu, har bilen, så skönt att slippa vänta på bussen och åka buss. Tar sån evinnerlig tid!!!
Mina små barnkörsbarn har sjungit i kyrkan, och det har varit kalas för alla 80 åringar. Det är därför jag är på jobbet på en söndag, om ni undrar. Men det är ju iofs inte så ovanligt att jobba söndagar när man jobbar i kyrkan.. :P

Nu ska jag iallafall åka hem för mina kusiner ska komma och hälsa på! (Lät iofs som något ett litet barn skulle skriva i sin dagbok, eller vad jag skulle skrivit om jag varit 6 år igen :P I'm young at heart hörni!) //E

Valet och kvalet

Har shoppelishoppat på IKEA nu, lådor till garderoben, tavellister och några ramar. Visar bilder när jag fixat iordning, det blir nog fint! :D

Är i valet och kvalet. Är ute efter ett par svarta, sköna, högklackade ankelboots såhär i hösttider.
På din sko fanns två fina, vilka ska man kirra?

http://images.nilsongroup.com/erez4/cache/Inmapp%5FDS%5F235758%5FA%5Ftif%5F55df0aa66957193b.jpg                            VS.                          http://images.nilsongroup.com/erez4/cache/Inmapp%5FDS%5F235774%5FA%5Ftif%5Fb51a0b8c2e271a21.jpg

Kängan med snörning var faktiskt lite snyggare i verkligheten än på bild. Den såg inte sådär "nätt" ut, utan lite grövre.
Dagens i-landsproblem hörni.

Puss!//E

Lyxers!

http://www.aconordic.com/bilder/cliniderm/facialhappiness/pure_clean_product_range.jpg

Tänk att lite hudvårsprodukter kan göra att man känner sig så omåttligt lyxig?
Igår när jag langade ut hudkrämen ur förpackningen och INTE mötte en "tub" (som jag förväntat mig) som den jag haft förut utan en lyxig pumpflaska i dimmat glas.. ja då blev jag fånigt glad faktiskt :)

Nu återstår att se om min hud faktiskt blir bättre, det vet man aldrig så noga. ;)
Har varit påväg till IKEA hela dagen, och fortfarande inte kommit iväg.
Men nu är det nära....//E

Fredagskväll, allt är väl.

Kom tillsist ner på stan, kastade mig in på Wasabi och kom ut med 8 bitar på 2 röda. Jag och favorit-japan-farbrorn jobbade snabbt tillsammans.
 - Här eller hämta!
 - Hämta, 8 bitar!
 - Du kan sitta ner och vänta, (någon säger att det finns färdigt), nej du kan komma, det blir 65.
 Jag langar med fantastisk snabbhet fram kortet
 - Du kan ta sallad.
 - Tack.
 - Varsegod! (sushi i påsen, han lägger ner salladen medan jag skriver på kvittot).
BOombaraboom ute igen. Ska också påpeka att vi båda var väldigt glada och trevliga under hela denna konversation.

Sen rusade jag in på apoteket och köpte 3 ansiktsprodukter av märket cliniderm. Bra hud, here I come. Gick till kassan, tog ett rosabandetedition av försvarets hudsalva också. Hon i kassan säger:
 - Eftersom du köpt två produkter från cliniderm får du en mascara eller en ögonkräm på köpet.
Sånt gillas! Jag valde ögonkräm eftersom jag redan har två bra mascaror. E-vitamin var det i den förresten, ögonkrämen, det låter ju inte helt fel. Bort med påsarna och allt det där.

Gick sedan i rask takt rakt över gatan och in på pressbyrån, tog en M-magazine till mamma, ut igen, kollar på busspelaren: 7 minuter. In på Filbyter gallerian, kollar snabbt in Bianco och Solo. Ut igen. 3 minuter till bussen. Två killar diskuterar Bob Dylan. Sen Stalin, en för dom främmande man bryter in i diskussionen om Stalin. En av killarna blandar ihop Stalin och Lenin. Bussen kommer, jag håller på att hungra ihjäl för klockan är nästan halv tre och jag har inte ätit lunch.

Kommer hem, äter sushi, gott!

Senare på kvällen försökte jag mig på att göra hamburgare på vegfers. Rätt svårt faktiskt för det ville aldrig klibba ihop till burgare, varken med ägg, mjölk eller brödbitar. Men det blidde nått ätbart tillsist iallafall och smakade bra.

Med en enorm godisskål kollade jag och Jon på CSI New York. Av godiset mådde jag illa. Har nu legat här och läst varenda blogg och kollat på en massa shoppingsidor. Nu ska jag sätta på mig pyjamas, testa mina nya (rätt dyra) hudprodukter, sen bläddra lite i Lula, läsa "Vit Oleander" och sen sooooova. Skönt! GODNATT//E

(skitlångt inlägg, helt olikt mig!)


Catching!!!!

Sitter och väntar på bussen. Jag har fått lön!!:) Yiey, jag är rik. Cashflow! Tänker åka till stan nu och fira med sushi till lunch!:) tjing!

Darn!

Håller fortfarande på och bestämmer mig om jag ska följa fringe eller inte. Faktumet att det nu går mellan 22 och 23 gör ju inte saken bättre direkt. Jag går ju och lägger mig 22 annars. Hmm.. tål att tänkas på.

Imorgon ska jag iallafall bara jobba halv dag. Skönt. Fast jag jobbar på söndag iofs.. men ändå.
Nu, sova.. mina ögon faller ihop faktiskt.
Godnatt!//E

Duktig!

Idag känner jag mig duktig, som hunnit massor, uppdaterat freak out henning, jobbat, grejat.
Ja..
Det är bra, på älska-dig-själv-vecka att känna sig duktig! :)

Nu ska jag belöna mig själv med bloggläsning och sånt! :)//E

5 minuter

Äta pannkakor fiskpinnar på 5 minuter, jag hinner! Sen jobbet igen! Hejsvej! //E

Gäsp!

"Vakna för fan" fick jag på sms från min kollega på morgonens möte. Ja, jag var en zombie. Men sådant är livet. Öhm.
Blir mer blogg senare.
Tjing! //E


Prestationsångest

Pga en viss länk från en viss välkänd blogg så stiger mina besökssiffror, speciellt på freak out henning. Vilket jag självklart gläds åt, men samtidigt.. ojoj, prestationsångest. Eller snarare viljan att vara asbra nu så jag behåller alla dessa nya läsare! Hjälp!

Det är tisdag, det är jobb hela dagen. Men det är najs. Igår hade jag en jättefin kväll med skype, msn, böcker, "pretto och personligt". Nu ska här jobbas vidare. Puss//E



Tanke och handling går inte hand i hand

Fullkomligt omedveten om vad jag höll på med,
bestämde jag mig för att gå ner och hämta en skål chokladpudding trots allt,
medan jag borstade tänderna.

Ajdå.

http://recept.nu/polopoly_fs/1.137235!image/579531399.jpg_gen/derivatives/w450/579531399.jpg

Något jag älskar...



...är att strosa runt i en bokaffär, ta några böcker och få en tung påse med mig hem. Det händer verkligen inte ofta, eftersom jag mest lånar på bibblan. Men idag när jag kom från jobbet, med älska-mig-själv-veckan i tankarna, gick jag av bussen och gled in i en ny bokaffär som öppnat vid St Larskyrkan. Där kostar alla pockets 43 kronor. Som hittat.
Bestämde mig tillsist för dessa tre.
Sen gick jag med bestämda steg in på Presstop och köpte Lula. Fast den kostade lika mycket som de där tre böckerna tillsammans. Men den är så fin, och får mig att må bra. Inspirerar mig och ger livet guldkant.

På fredag kommer nästa feel-good-inköp. För då ska jag shoppa hudvårdsprodukter! //E

Måndad, dag 1

Godmorgon alla glada!

Steg upp i morse, var fruktansvärt trött, duschade, tvättade håret, åt frukost.
Känner mig iallafall fräsch nu ;)

Nu ska här icke bloggas utan jobbas järnet.
So long!//E


Imorgon är det måndag

Lyckades överta kontakten ganska snart efter jag bloggat det där i förra inlägget, såg på "Se upp för dårarna" det var faktiskt en riktigt kass film, men ändå.

Kom hem och möttes av en strömmande skara av gäster. Först kompisar till mamma och pappa och sen min moster och hennes man. Det hade känts bättre om jag inte var så förbenat trött och hade så äckligt flottigt hår. Men vi fick thaimat, det var jättegott. Moahhaaa.

Falun var underbart. Nu är det tillbaka till vardagar av mörka mornar, buss buss buss, jobb jobb jobb. Men vet ni, denna veckan kör jag och H-K älska-sig-själv vecka, så det ska banne mig bli en hejdundrandes vecka! Bara så ni vet.
Nu ska jag gå och lägga mig tidigt så jag orkar duscha imorgon!
Godnatt till er alla!

Attans!

Det gick att mobilblogga! Kul! Men någon annan knep el-uttaget jag tänkte använda. Så nu blir det ingen film. Orkar inte byta plats. Hoppas hon går av snart! Snart är mobilbatteriet slut också. Briljant. Det blir till att försjunka i Dr. Glas istället. Hej från tåget/e

Mobilblogg

Hallå i sverige. Här sitter en annan och ger sig på att blogga från mobilen. Vet ej om det kommer gå eller om det kommer korta skjortan. Den som lever får se! Är påväg hem från falun nu. Har haft en jättefin helg, trots en ihärdig förkylning. Göstakväll, kakor, tre fikor, kramar, vänner, massa mys och te. Känns bra. Solen skiner, nu är jag på borlänge station. Ska nog kolla på film snart. Puss och kram/elin

Nästan som fredag...





Idag känns det som fredag, för imorgon är jag ledig. Det är naaajs.
Sitter och lyssnar på en skiva med inspelning från kyrkan när mina kära tanzanier sjöng.
Man blir glad i hjärtat, faktiskt.

Trevlig helg! ;) //E

Times up!

Dags att klappa igen datorn och köra som en skottspole tillbaka till jobbet. Måste hinna öva lite på två psalmer innan det kommer lite konfirmander som ska spela med mig på gudstjänsten. Märk väl, icke mässa, eftersom det inte är nattvard. Så nu vet ni det.
Tjing!

Du kan få mitt hjärta...

... eller min njure.
För nu har jag, efter uppmaning här, anmält mig till donationsregistret.
Har tänkt göra det aslänge men aldrig kommit mig för. Gör det du med.
Du kan få mitt hjärta när jag dör.
Det känns lite fint, faktiskt.


nu ska jag sova!

men först ett kort litet inlägg.

Har jobbat idag med mina gullebarn, det var finemang men jag var ack så trött kände jag. Efter det var det dukning och fixning för avtackning av vår kyrkoherde. Vi hade lite tävlingar och jag körde bana med åkgräsklippare, det trodde ni inte om mig va? Jag vann inte, men jag var grym! Mohahahha!

Sen läste jag fel på bussen och väntade i en halvtimme. Wiihooo. Men jag spelade mitt favvismobilspel "Alien Scum" och slog mitt rekord med hästlängder! Lyssnade också på fin musik. Så det var väl okej då.

Just nu känner jag bara att det låg något i den där kvällen när jag och H-K lajvade 14 år. När man var 14 år var livet helt hopplöst, men det var ju rätt fint på något sätt. Det var liksom pretto på riktigt. Det var verkligen tonårsångesten. Nu är man så vuxen. Och tänker på blanketter till skatteverket, älskar fredagar för att man äntligen får vila (inte festa), är allmänt seriös och ansvarstagande. När man var 14 var allt skit så det spelade liksom ingen roll.
Jag kunde väl åtminstonne få bli 17 igen. Det var ju också en härligt ångestfylld ålder. Om en månad är jag 19.. det är ju inte speciellt spexigt.
Sen när man är 20 kan man åtminstonne handla på systemet. Yihoo. Öh.. //E

Allvarligt talat!




Kolla in de där annonserna! VARFÖR måste de alltid hitta så otroligt opassande annonser? OKEJ jag borde inte klaga eftersom jag får ha den här bloggen gratis, men ändå... Den här gången kändes det verkligen helt fel!

Sitter och lyssnar på finfin musik och har på mig min beiga jumpsuit. Känns helbra. ja. ja ja. Hejdå!//E

Trött trött

Jag är trött trött trött.
Jag har varit på läger, och det var väldigt fint.
Men jobb är alltid jobb och man blir trött, det är oundvikligt!
Och fast jag sovit en sisådär 6-7 timmar i natt känner jag mig alldeles hung-over av trötthet.
Skumish.
Det är värsta fina vädret också. Klarblå himmel, höst i hela dess skönhet.
Men ändå, jag tänker ligga kvar här. Typ jämt.

Puss och pill! //E

Om att packa

Det är ett gissel, gissel, gissel.
Har hitills tagit fram stövlar, regnjacka, sittunderlag, lakan och handduk. Och lagt det på sängen. Sen la jag mig själv på sängen med datorn. Sen var det kört.
Men sheisse, jag måste skärpa mig snart. Men inte riktigt än.

Har en trevlig spellista på iTunes som jag roar mig med. Den bygger dels på vad jag vill lyssna helst på just nu, typ Fleet Foxes och Bow Wow Wow. Men sen är det lite låtnamnsparalleller också.. t ex:
Tangled up in blue - Bob Dylan
Uppsnärjd i det blå - Håkan Hellström
Fools rush in - Bow Wow Wow
Bara dårar rusar in - Håkan Hellström

Ja, så kul kan man ju uppenbarligen ha det i livet.
men snart packar jag klart och åker på läger och så!
Det blir en finemanghelg, hoppas bara hostan och halsen blir bättre hellre än sämre! //E

Pretto och personligt

[Rubriken] har jag döpt min kära nya dagbok till. Den är otroligt nice faktiskt. Hjärtlås, men en kedja och rejäla nycklar. Hur fint som helst.
Nu kan jag äntligen skriva alla mina tankar utan förbehåll.
Vara hur pretto jag vill utan att skämmas.
Citera låttexter.
Skriva ner alla kryptiska meningar jag kommer på.
Ja, nu finns det en plats för allt som inte får plats i denna blogg.
Jag gillar't. Skarpt.

Men hostan och halsontet är ett faktum. Bajsbajsbajs. Säg att det går över, snela?



sumo sumo sumo //E

kära dagbok

<- MIN!

Jag kirrade den. Kände liksom lite : because you're worth it. Men huvva, jag som tror att jag är så himla sparsam, men så när jag har lite pengar vet jag inte vad som händer. Plötsligt flyger pengarna ur fickan.
Hittade inga chinos, iallafall inga som inte totalsänkte min självkänsla i provrummet. Mitt ass+chinos=not my cup of tea.
Köpte dock en svart body och en avklippt sweatshirt på Monki, mycket fint.
Hittade också en väldigt fin kjol på Gina Tricot som ramlade ner i påsen.
Kunde ju inte heller låta bli att äta lite sushi.
Ja, hej då pengarna.
Nu ska jag kolla mitt banksaldo och få lite ångest. //E

kom igen nu

Ledig dag, sov nästan till 10 och det var så skönt så skönt.
Sen såg jag klart på Mansfield Park filmen, vilket var en rejäl plåga kan jag säga. Jag satt och skrek av irritation eftersom de verkligen hade ändrat på ALLT. Hade den som gjorde manuset till filmen ens LÄST Jane Austen? Inte bara hade de ändrat karraktärerna och handlningen utan också hela grundkänslan i boken. Hallå! Det borde finnas lagar mot sånt. På något sätt lyckades de ta hela storyn, skaka om allt för att sedan göra slutet enligt boken. Mycket mycket irriterande.
Kära läsare och vänner, läs Mansfield Park, men se aldrig ALDRIG filmen! Lova!

Nu ska jag, vilket jag varit på gång med hela denna dag, gå och duscha, klä på mig, och göra mig i ordning och sen gå ner på stan för att kirra:
 - chinos
 - dagbok (beroende på papprena, annars får jag hoppas på en fin från paris)
 - kanske en svart body
 - det var något mer men det har jag visst redan glömt, attans

"I know, chinos, I'm not fond of askin'. True or false, it may be, she's still out to get me!!"


mina kära gamla vänner i the kooks. Luke, ring mig snart ! Puss!

(en sak jag hatar)

Folk som tipsar om sina fantastiskt bra och enkla bloggtävlingar!
AAAAH!
Det är ju nästan värre än telefonförsäljare..
typ som att sälja sin själ till djävulen.
SLUTA göra "gratis reklam" i min blogg.
(Tar alltid bort de kommentarerna ändå så)

Men jag hatar det.
USCH!

note to self



Skaffa en ny dagbok,
med plats för pretto funderingar, låttexter och
allt såntdär man vill formulera
men som man INTE vill (eller borde?) blogga.
Den här är fin, från ordning och reda.

man vet inte vem man är


Den sommaren
Det är så stor skillnad
Allting är så annorlunda
Men vi vet alltid precis
och det är det som är poängen
Vi ses snart, i en stad nära dig ;)

saker förändras


tänk vad mycket som förändrats sen dess
var man bor, vad man gör
vilka som finns i ens liv
saker går så fort
det blir aldrig som man tror heller
men snart kommer jag och då ska vi dricka te och prata!

för länge sen


när man var lite yngre
lite mer sorglös (?)
men vi var ju rätt söta, eller hur H-K?
Snart snart snart ska vi dansa. (Hoppas jag.)

Back to bed

Så var man hemma igen efter en "kort" dag på jobbet och imorgon är jag leeeedig! Så skönt!
I går kom jag instapplande klockan 22 (en timmes restid, you know) och gick direkt och la mig, var så trött efter att ha varit på jobbet sen 8.30. (Med en och en halv timmes promenad/sitta-och-njuta-i-solen-och-äta-choklad-från-Cloetta-paus.)
Ska bara sno bilen och köpa pelargonfrön på plantagen (till lägret i helgen).

Har ont i halsen och torrhosta! Hoppas det inte är en upprepning på förkylningen som är på gång för jag har inte några sjukhelger inplanerade den närmsta framtiden. Massor med strepsil, bafusin och te får bota mig idag och imorgon. Det löser sig nog. Men nu ska jag ta det lugn! Mmm! //E

tisdagspeppen

Jag skulle ju börja med måndagspepp hade jag ju bestämt, men tusan, igår var det den stora bloggdöden .. eller alltså.. jag var varken pepp eller bloggande.´
Men här kommer tisdagspeppen istället! Bra dag idag med söta barn och trevliga samtal, men det kommer mera mera mera eftersom jag jobbar till typ 21 ikväll..! Jag är ju så duktig.´

Jag ska inte överdriva gott humör, man måste också vara ärlig. Men jag är rätt pepp idag. Så bring it on, min kära jobbvecka, jag är redo att begrava mig i arbete (I wish), men det kommer bli mycket den här veckan! Yes box, nu kör vi! //E

Ps! Wow, en cool grej....

märkte precis att om jag gör sådär med ögonen som man gör i sånna där 3D böcker, som disneyboken som Aggie har, så blir mitt skrivbord 3D... Det var häftigt. Ville bara säga det. OCH att Jeff Buckley är sjukt bra. OCH att jag faktiskt åkte på bibblan och dagens skörd blev:
 - Dr Glas
 - Storpack - Stenmark
 - Ernst Semmelmans minnen - Hasse Alfredson
 - Vit Oleander

ds!

Tack gud..

... för att telefoner och vänner finns.
Godnatt, amen!

Vissa dagar...

vill man inte vara med...

så är det bara.

mitt skrivbord


(klicka för större bild, duh)

Jag bestämde mig för att byta ut de swirliga katterna på mitt skrivbord.
Det fick bli darth istället.
Jag har haft en otroligt hemsk natt... sov nästan ingenting pga smärtor i min buk.
Somnade väl tillsist men det var sent sent sent.
Nu känns det lite bättre. Men ändå..
Ska jag orka till biblioteket? Tveksamt.
Däremot ska jag se nya gossip, återigen nästan en vecka sent.
Ha en sköndag. //E

upplyst

Nu har jag en taklampa på mitt rum. En såndär lång pinne med 5 spots på som man kan rikta hur man vill från IKEA. Min kära fader har även installerat en dimmer på den, perfekt för det lite mysigare ljuset ;)
Papi har även flyttat min sänglampa som varit på ett helknäppt ställe sen jag flyttade sängen och så har han skruvat upp mina magnetborder vid skrivbordet. Så här händer det grejer vill jag lova. Det är bra med IKEA.

(Här började jag på en lång känslosam utläggning om min nuvarande sinnestämning, men bestämde sedan att ni skulle slippa den.)

Tack och hej! Imorgon är det söndag och det betyder slappa slappa slappa! //E

Mitt liv är händelselöst

Sanna mina ord. Här sitter man och hänger på internet och kan konstatera att det (somvanligt på helgerna) är mer eller mindre sten dött. Åh så kul (not not not!!).

Därför ser jag inget annat råd än att spela sims. Så hejdå! //E

Champange och vindruvor

Ja det är fredag, ja det är skönt, men jag kan inte tjata om det VARJE fredag, det kommer bli långdraget. Gick hem tidigt från jobbet idag, det var skönt. Kommer jobba ikapp det nästa vecka så det är lugnt.

Firar iallafall fredagkvällen just nu med att dricka en liten tranbär/lingon och champange drink som jag precis uppfunnit. Öhm. Det smakade bra. Dricker i ett fint glas och låtsas att jag är marie antoinette och dricker rosa champange. Äter även vindruvor och en delicatoboll, och läser bloggar, sittande vid "frukostbaren", alltså köksön i vårt kök/vardagsrum. Mycket mysigt, faktiskt.

Nu ska jag gå ner och spola tillbaka 40 minuter på TV:n om jag får och kolla på CSI...
Hoppas ni inte glömmer mig. Jag har inte glömt er, även om jag inte ringt alla jag ville ringa än.. men det kanske händer imorgon. Puss puss! //E

freaky fringe

Kollade precis på första avsnittet av serien Fringe på 5:an. Det var verkligen en serie som var som en blanding av typ.. en vanlig polisserie, arkiv X och någon skräck-alien-science-fiction. Jag vet inte riktigt om jag kommer kollla, känner mig inte direkt helt fast om man säger så, den är lite väl ... magstark ibland kan man väl säga? Gillar inte serier som har med en massa äckel bara för sakens skull.
Men visst, det kanske blir spännande.. galna vetenskapsmän och sånt.. sci-fi... det är ju sånt jag gillar.
Men shit va det höll på länge, måste verkligen kasta mig i säng nu. Imorn är det ju fredag, förresten. Såå sjukt skönt, verkligen! Puss på alla och en var! //E

godmorgon

Så var man på jobbet igen, väntar på att Jens ska komma så vi kan ha lite planering.
Var otroligt flashig när jag gick till bussen idag för jag hade med mig te i min termosmugg och sågut som en riktigt.. ja jag vet inte vad.
Jag kanske kommer få ett eget skrivbord med en egen dator, istället för att snylta på andras. Vore najs!! Men vi får väl se..

Hoppas ni får en trevlig dag, det får nog jag. puss! //E


quick stop

Har haft ett litet kort jobb-uppehåll hemma .. legat på sängen, lyssnar på regnet mot fönstret, msnat med H-K och Linda och läst bloggar. Väldigt skönt faktiskt.

Men nu är det dags att försöka kirra lite mat, sen hoppa in i bilen och köra tillbaka till jobbet. Ska spela på mässan! Det är kul! Nästa vecka kommer bli en craaazy jobbvecka! Huvva! Men jag kommer förhoppningsvis kunna vara ledig en dag. Eller jag måste nästan det, annars kommer det bli påtok för mycket.
Men det är det. Har ju faktiskt en skön ledig helg att njuta av först och främst. //E

<-- kolla för allt i världen in dagens fashony bilder på min stilblogg! puss!

ps! Grattis kusin Agnes som fyller 19 idag! ds!

RSS 2.0