Imorgon drar jag till Peace and Love!

Sitter här i ett hav av grejer och mamma ligger i min säng och vägar flytta på sig. Okej, nu flyttade hon sig. Så nu kan jag gå och sova. Har jobbat idag. Jag och Malin, the team of all teams. Vi kom på en kampsång för att peppa oss själva. Den gick såhär:

(The Roof melodin)
The roots the roots the roots and the ogräs
The roots the roots the roots and the ogräs
We don't need no spadu let the måderfokers grow
Grow måderfokers grow!

The Tants the Tants the Tants are watching
The Tants the Tants the Tants are watching
We don't have to proove it, let the måderfokers call
Call måderfokers call!

Väldigt brasång tycker jag. :) Hur som helst så har vi jobbat klart för den här veckan nu för i morgon bär det av till Peace and Love (YAAAAAATTA). Vi har varit såhäääääääääääääääär pepp hela dagen och bara tänkt på hur kul det ska bli. :D Har packat nu och det kanske inte är lika peppande, för jag HATAR att packa. Men nu har jag hittat det mesta så nu ska jag kolla på ett avsnitt Heroes och sen sova. Vi ses på fredochkärlek! //Henning

Oanad kreativitet och Midsommar!

Hej svej och Glad Sommar! Jag kan avslöja att jag dagen innan midsommarafton drabbades av oanad kreativitet och sydde en paperbagwaist-kjol (se bild). Jag har typ aldrig sytt ett plagg som varit möjligt att bära (för jag är kassast i världen på att sy. typ). Men den här funkade fint. Men, det var inte heller så avancerat. Heheh. Som min lillebror Jon sa: "Jo det är snyggt. Men det ser ut som om du satt på dig ett örngott." Ja, modet är inte annat än överraskande. Men jag diggar det. :)

Har dokumenterat hela min midsommarafton i min nyinförskaffade bilddagbok. Vet dock inte hur jag kommer fortsätta med den. Känner fortfarande ett liiiiitet motstånd mott bilddagboken.se pga dess otroligt fula design. Jag diggar inte sånt. Men men. Jag var faktiskt bara tvungen att känna lite på hypen, för det är väääldigt hypat.

Ska snart kolla på Pip-Larssons och äta polly (Petter och jag, vi är goda vänner!). //Henning

Ps! Idag fyller Linda 18 år! GRAAAAAAAATTIS! Jag har varit uppe på Transtrand och hälsat på och gett henne presenter. :) Ds!

image193


Så fruktansvärt skönt med ledigt imorgon!

Alla var så pepp på att åka hem till ledigheten att jag och Malin formligen TVINGADES att åka hem en timme tidigare (fast vi inte ville). Dom tog våra verktyg och stack så vi fick snällt cykla hem en timme tidigare. Så kan det gå ibland. Förövrigt har det varit en dag med allvarliga samtal om livets alla stora frågor, YATTA, planer för sommaren och helgen och en humlebegravning (alltså begravning av en humla).

Just i detta nu sitter jag och är nöjd över tre saker.
  1. Imorgon får jag SOVA, fast det är fredag. Det ska bli så skönt, åh så skönt det ska bli.
  2. Jag har sytt en kjol som jag ska ha på mig imorgon. Yatta! :D
  3. Jag ska kolla på ett avsnitt Heroes innan jag somnar. :)

They made a statue of us, and they put it on a mountain top!

Daa BiTchAaZZzz = hot wet and dirty! Jag säger bara hej hej vilket hiskeligt väder det blev där på eftermiddagen. Men förövrigt har det varit en trevlig dag. Gjorde mitt (antagligen) livs sista besök hos tandvården i Malung och vi träffade en helfestlig man när vi rensade vid en parkering. Han och hans polers hängde i ett cykelgarage och rökte och drack och njöt av livet. Han pratade och skojade med oss hela tiden och åkte och köpte iskall cola och fanta. Jag säger bara= tjena vilken snubbe! Han kunde inte så bra svenska, så det blev mest att man skrattade och nickade. :)

Mudd on your face, you big disgrace!

Regina Spektor har gjort revival i mitt sinne. Förrut tyckte jag bäst om Begin to Hope skivan. Sen tyckte jag bäst om Songs skivan och NU är jag heeeelt såld på Sovjet Kitsch skivan. Lyssnade på den 2-3 gånger rakt igenom nu på eftermiddagen.

MIXTAPE: "Us", "Ghost of Corporate Future", "Sailorsong", "Somedays" REGINA! :D

Imorgon är det torsdag, men det gills som fredag! Jag säger bara: YATTA! :D


Idag var det varmt, åh så varmt det var!

Men det var varmt och skönt tillskillnad från varmt och jobbigt. :) Idag blev det nya tag i Daa BitchaaazzZz när Friid kom med i gänget. Veeery nice! Det finns väl inte så mycket att säga om dagen.. jag har jobbat. Punkt. Nu har jag kommit hem. Skönt. Jag tänkte först sola ett tag, men solen gick i moln hela tiden så jag struntade i det.
Nu är jag iallafall ren och fräsch igen efter en dag på knä i jorden. Snart är det midsommar och det är najs. Sen är det Peace and Love och det är också väääldigt nice. Sen är det min sista vecka på Malungs Hem (jippie!).

Oh min lilla laptop. nu är det nära! So long! //Henning

Det är bara en såndär mulen söndagsförmiddag!

Här sitter jag på mitt rum och väntar. Väntar på att dagen ska fortsätta. Långsamt långsamt. Vill helst att denna söndag ska finnas väääldigt länge. För imorgon är det måndag med sliiit och släääp. För många arbetsdagar och för korta helger. Sitter och tänker på alla personer som jag vill träffa. Alla som jag saknar. Det är inte en rolig tanke. En annan tanke är att "ogräs" är ett väldigt konstigt ord. Vem bestämde att vissa gräs på fel plats skulle vara ogäs. Alltså motsattsen till gräs. Det är som om vissa människor skulle vara omänniskor. Det är helt skumt.

Förmiddag också förresten. För-middag. Före middag. Varför heter det inte ett eget ord. Det är liksom förmiddag middag och eftermiddag. Det kunde ju hetat Ofrial Middag Spexisto Kväll och natt. Eller nått annat. Eller inte alls. haha

MIXTAPE: Tingsek Salem al Fakir  Joni Mitchell m.m

Frukost mina vänner, det kanske är dags? //E

Jag är en hippster!

image192

Jag gjorde det här testet på knark är bajs sidan. Jag är då alltså en hippster. Coolaste katten i stan! Det ni! Jag diggar bilden, den är najs. Mest känner jag att håret och huvudbonaden stämmer som handen i handsken! :D

Det är henning i sin presenning!!/E

Not my day!

Jag är sur, åh så sur jag är. Regn, rusk, åska, hagel, f*cking bush och så vidare. Inte min dag idag, obviously! Men det blir bättre. Imorgon är det fredag. Då kan inte ens Tången förstöra mitt humör. Helg helg älskade helg och en vecka avklarad. Som dessutom gått ganska fort, faktiskt.

Nej, vi ses imorgon och hoppas på bättre väder, människor, buskar och humör! So long//E

Oh snap!

Jag fick alldeles nyss en lite världsångest. Skulle beställa biljett till Peace and Love och tänkte att en e-biljett skulle vara smidigt som tusan. Men så stog det: utsålt!!!! Jag tänkte: NEJ NEJ NEJ! Hade precis suttit och kollat igenom banden och konstaterat att det var HUR MÅNGA SOM HELST som jag bara MÅSTE se! Men så gick jag in på ticnet och där fanns det kvar. Puhu säger jag bara. Nu kan jag gå och lägga mig med lugn. Men jag kan inte riktigt slappna av förän jag har biljetten i min hand!

Några av banden jag bara MÅSTE se:
Blindside
Salem al Fakir
The Ark
Billie the Vision and the Dancers
Damien Rice
Jason Mraz
Miss Li
Slagsmålsklubben
Tingsek
Med många många fler, såklart! :)

Hot and drrrrty!

Ja, det är ju så man känner sig ute i rabatternas förlovade land. Varm och smutsig! Haha. Men I'm telling you: Jag, Malin och Carina (aka Da BitchaahzzZzz) är jätte bra, åh så bra vi är!

Det finns inte mycket att säga förövrigt om den saken. Jag jobbar, jag kämpar och dagarna kommer förhoppningsvis gå snabbt. Om 2 veckor är det PEACE AND LÖÖÖV som gäller. Då har vi ett grymt camp på gång: "Lasses flickor: Hot and dirty" (Vad tror ni om det?) Hahah.! Ser fram emot Salem, Billie, Blindside och många fler. Partey! :)

Nej, livet går vidare. Tjena! //Henning

Student!

Det blir inte så mycket bloggande de här dagarna för jag far runt så otroligt mycket hela tiden!!! Igår var vi i Norrköping på min kusin Julias student (GRATTIS) och kom hem till Malung 3 i natt. Idag har vi firat min storebrors student. :) Mycket nöje.

Imorgon ska jag till Falun och städa och rensa och packa och allt sånt. Det kommer onekligen bli en pers. På måndag börjar sommarjobbet så nu är det bara att hugga i. Gosh. Kommer vara helt slut när skolan börjar i höst. Haha!

Chao!//E

Rättelse om WAK

Jag antog helt enkelt att Kim i WAK var en tjej, men det var ett heeelt fel. Det är två sextonåriga tjejer och en sexton årig kille som är WAK. Så, nu vet ni det. :) Sorry..


Elin hyllar: Pirr i min kropp och sommarens första dopp (FFS!!!)

Igår var jag med mamma, pappa och Marit på 50 årsfest. Det var kul! Så imorse var det frukost i solen som gällde tillsammans med min morbror, Maria, Erik och Linnea. NAJS! Solen har somsagt då varit värmande hela dagen och jag kom hem hit till Falun vid 1 tiden. Låg då ute och solade mellan typ halv 2 och 5... (med lite pauser) och tog även sommarens första dopp i Runn (+18 grader i vattnet, säkert minst +25 i luften). Lite kallt för en badkruka som jag som nästan aldrig badar förän mitten av juni/början på juli. :D Det är så soligt och grönt och nära sommarlovet att det är som små pirr i hela kroppen. Det här är verkligen en skön tid att finnas till som människa, för att citera min kära Agnes. Fåglarna kvittrar och bygger bon som galningar och jag blir alldeles kär av allt kvitter. Kär i sommaren! :D

Har en stoooor känsla som pirrar i hela magen. Det är känslan av att ALLT förändras, framtiden blir plötsligt helt nära och helt oviss. Världen läggs sakta framför mina fötter och ingenting kommer bli som förrut. Den här sommaren kommer bli min luffarsommar, för det är lite oklart mestadels av tiden vart jag kommer vara och vart jag kommer sova. Hehehe. :) Förresten, Linda, så blir det FRIZON! Jag har bestämt mig! Det blir Peace and Love också, lätt. Så jag säger bara: detta är sommaren när allt förändras och det känns bra (och lite läskigt). So long//E

Man blir väldigt imponerad!

image186


De här bilderna kommer från WAK, det är tre sextonåriga tjejer. En syr kläderna, en sminkar och en fotograferar. Jag är fett imponerad. Jag tycker de här bilderna, kläderna, sminkningarna är FETT snygga.                                     

Trodde aldrig ni skulle se mig skriva: min skinnjacka!

jacka2jacka1
Outfit: Grå "vintage" Musse Pigg t-shirt, ärvd. Under, vit lång t-shirt, H&M Divided. Svarta leggins, Indiska. Rött hårband, Åhlens. Blått nagellack Depend, Kicks. 

Jag har alltid haft lite svårt för uppenbara trender. Som trenden med skinnjackan. Överallt säger modevetarna: "skinnjackan är sommarens stora trendplagg". I sthlm hade varenda "modemedveten"-brud skinnjacka (+lager på lager, tighta jeans och stövlar) när jag var där i Mars. Det är liksom en trendgrej, helt enkelt. Sånt har jag svårt att köpa. Det känns alltid tråkigt med något som ALLA har och som man SKA ha. Man ska liksom inte ha någonting, man har vad man vill. Men om man ska ha något, så vill jag oftast automatiskt INTE ha just det. Men den här skinnjackan, vänner, har jag FÅTT i present av Moa!! DÄRFÖR kan jag liksom inte måstå den. Den är skön, passar mig perfekt, personlig, från Malung, (obviesly trendigt) och helt oanvänd (hon köpte den men ville inte ha den så nu ger hon den till mig. TACK TACK TACK! :D)
Så, där har ni historien om hur det kom sig att ni fick se mig skriva: min skinnjacka. So long//E

En udda "talang".

Alltid när jag åker bil/tåg/buss så ser jag rovfåglar. Jag vet inte om jag är den ende som har det här som udda talang...? När vi var i Ungern såg jag minst 6 rovfåglar från bussen. Är det månde så att jag är den enda som lägger märke till det? För jag sitter liksom inte och håller utkik direkt. Kanske ser alla rovfåglarna men det är bara jag som alltid tänker: Wow en rovfågel! Såg förövrigt en idag från tåget till Malung också. Ja, nu vet ni det!

image183

Man skulle nästan kunna tro att det är Ella som varit framme!

image182
Bild från facehunter
Haha!

RSS 2.0