Dagens lunch och väderrapport!

lunch!

Detta är då dagens lunch: Kiabatta med avokado, tomat och creme fraiche! En överbliven avokado halva. Till efterätt en biskvi och dryck, ja ni såg rätt, julmust!!!! Jag var i affären och blev sååå sugen. Körkortsboken är också en del av lunchen. Typ. God macka iallafall! :D
Dagens väder: snålblåst, iskallt och lätt snöfall!?!

So long, kalsong!//E

Jag är INTE ute och cyklar!

Jag är i Malung och kör bil. Det är finemangmang. Jag har haft 5 lektioner hitills och jag måste säga att jag känner mig FETT mycket bättre redan. Allting flyter på bra och jag tror faktiskt att det här inte kommer bli så svårt som jag trodde. Håller på att plugga teorin också, det går väl.. sådär. Eller jag vet inte. Det är så mycket man måste komma ihåg. Men jag ska köra på som tusan med den också så att den sitter till provet som är den..... HEMLIS!!! Haha :P

Har bott hemma hos Emschlabem de senaste dagarna och igår åt vi pannkakor med lingonsylt och det var gott. Så har vi kollat på Fucking Åmål och Rasmus på Luffen. Två riktigt hyvens filmer på sina olika sätt.
Igår kväll flyttade jag dock hem till Carina och Kattis och igår åt vi fruktsallad, hemmagjord hallonsorbet (som var trés trés bon!) och kollade på Gudfadern. :) Det slutade dock i urflipp som sig bör och jag var trött som klockan 3 på natten när klockan var 22. Det är bra. Kattis kom iallafall med värsta bästa citatet:

"Ja men det är ju små mängder man vräker på"

Tjing!//E

          

Som en ny människa..

baka
diska

Idag är en sån där dag. En sån där dag när man bara städar, diskar, fixar, packar och ändå kan ta det lugnt. En riktig söndag, som den ska vara. Enda skillnaden är att vi ikväll INTE ska sätta oss framför TVn och trycka godis eller dylikt utan vi ska åka tåg till Malung. (När jag säger vi menar jag emma och jag, inte att jag pratar om mig själv som "vi"). Min första körlektion på min intensiva körvecka är inplanerad och det är bara att köra gasen i botten. Ehhh.. :) Hur som helst så känns vår lägenhet väldigt fräsch och trevlig nu tillskillnad från föregående veckor här. Det är faktiskt najs och jag känner mig verkligen som en ny människa! //E

Tillbaka och trött.

Har kommit hem från huvustaden nu. En rolig och innehållsrik helg indeed. :) Har varit i utelivet med Arvid och Wallis, på efterfest hos Trombon Arvid och Jonantan Hallenberg (som blivit två riktiga handels-studenter), gått runt på hela söder med Agnes och druckigt te och myst med Linda och hennes familj. Just nu känner jag mig helt slut, rätt så less och bara allmänt ... ja.. orka förklara.

Nej nu ska jag bara sitta här och tycka synd om mig själv ett tag. Imorgon ska jag städa och greja och sen ska jag bege mig till Malung och köra bil hela lovet. Det känns lite hårt att inte kunna åka hem till familjen, men ja.. köra kommer ju också bli kul. Och hälsa på lite malungsbor. Chao//E


Hej huvudstad!

Imorgon kl 8 drar jag och övriga klassen iväg till huvudstan för lite kulturell förkovran. Därför är det hög tid att jag somnar nu!! Kommer inte tillbaka förän på lördag kväll så det blir lite bloggstopp i några dagar. Kanske lite skönt för er att slippa läsa om mitt inte allt för spännande liv. Njut!

Tjing!!//E
image311

Godermorgon mitt herrskap!

all went wrong

Jag är pigg!!! Hipp hipp hurra! Måste inte ens åka till skolan än och jag är redan klar! Tänkte bara upplysa om det. Nu kanske alla trötta surisar där ute tänker: men åhhhh, vad hurtig man kan vara då. Ja, men det kan man faktiskt. Det känns fantastiskt! :) Höhö. Åt gröt till frukost också! (In your face!!)

Idag är det estetkonsert kl 18.30 i Aulan, kom och kolla. Det blir nog kul men jag är liiiite nervös också, det är en del som jag måste sätta liksom. Ehh.. Ja. Nu har jag inte så mycket mer att säga så.. Vi ses!//E

Det tar sig sa mordbrännarn!

(NEEJ inte "japp"!!) Tänker istället börja med:
Ja, somsagt, det tar sig. Har gjort mina hatade läxor, kanske inte direkt mvg nivå men det är iallafall inlämnat i tid. Robert har varit här och skickat lite lovepost till en viss lärare och druckigt chai. Och så har vi slängt in en tvätt. Ibland kan under ske. Men städningen och allt det där har jag inte kommit någon vart med. Sitter i detta nu och halvkollar på andra avsnittet av Labyrint som går på fyran. Har ju inte sett första så det känns ju lite lamt. Men jag måste hänga tvätt strax. Maskinen verkar ha stannat så det kanske är klart. Jag fixar det strax. Alldeles alldeles strax.

Jag säger bara, in the words of Lautréamont: "... vackert som det omförmodade mötet mellan en symaskin och ett paraply på operationsbordet".

Or in the words of Man Ray:
"Is dadalive?
is dadadead?
Dada is
Dadaism"
Snyggt sagt tycker jag!
//E

   

Orka!!!

Jag är så trött. Imorse när jag vaknade var jag så sjukt trött. Detta berkräftar den så omtalade tesen om att tisdag blivit den nya måndag. Jag är helt slut, både fysiskt och psykiskt. På matten kunde jag inte få igång min hjärna under hela lektionen. Det gick helt enkelt inte. Och vi ska ha prov efter lovet. Oooorka! Så inte bara ska jag lära mig allt som man måste lära sig om bilkörning och körkortsteori, jag måste också plugga in en massa matte C. AAAAAAA!!!!! Jag kommer behöva en veckas lov bara för att vila upp mig efter lovet.

Just nu vilar jag för att snart orka städa och laga mat. Sen måste jag på något sätt uppbringa energin till att göra klart svenska pm:et till muntliga nationella och skriva en analys av det där konstverket. Kom också precis på att jag glömt svenskahäftet i skolan. Igen. Bra gjort. Undrar om jag blir mer trött av att sova lite?

bear<--- Jag! //E

Det går inget vidare..

Fotolektionen gick riktigt kasst. Min ramgrej fuckade asmycket och jag gjorde om samma bild 4 gånger och det var inte kul!! Dessutom gick jag nästan ifrån min kamera när jag skulle hem och tappade alla mina foton på golvet när jag hämtat en ledighetslapp på expreditionen. Cyklade hem och var hungrig, som tusan. Åt riskakor och kollade på Dawsons Creek för att samla kraft. Stekte pannkakor, det enda jag lyckats med idag, typ. Men förövrigt har jag inte lyckats med någonting. Det är jättekallt här fast jag har raggsockor och tjockkofta.

Jag orkar inte göra något vettigt i form av läxor eller något sådant.... Jag vet inte hur det ska gå med betygen och sådär men jag tänker iallafall inte göra något åt det nu. Så det så!

Chaao!//E


Måste skynda mig nu..

Kom precis hem från Linköping. Har åkt tåg i mer än 4 timmar. Det tar på krafterna. Suck.. Men det var ganska skönt också att sitta där (läs "ligga över två säten") och sova.. :) Igår var en trevlig dag. Jag spelade bas i kyrkan när barnkören sjöng och dom var jättesöta och jätteglada. Sen gick vi på stan och jag berättade lite för mamma vad jag önskar mig i födelsedagspresent och så fick jag ett par nya jeans. Det var som ett magiskt ögonblick, jag testade tre olika sorters jeans och ALLA passade och såg bra ut. Det har aldrig hänt! Någonsin förut! Det blev ett par mörkblå crocker tillsist, stuprör med hög midja!

Nu måste jag skynda mig till fotot!! So long!!//E

Till Ella:
image305Nusrat Fateh Ali Khan <3<3

För första gången: Nemo sushi :)

För första gången i livet har jag då ätit sushi idag. Och hör och häpna (trumvirvel) jag tyckte det var gott!!! Dock var det lite svårt att äta med pinnarna och sådär. Tappade flera bitar rakt ner i sojan. Plask! Det var lite pinsamt. Hade lite svårt med det starka gröna grejset, visste inte hur det skulle användas. Resturangen hette Wasabi Sushibar och var ett hyvens ställe. Personalen var jättetrevlig och fett effektiv. Det sa bara swooosh swooosh hit och dit och vi fick både fruktkolor och jordgubbsklubba efter maten. Dit ska jag återvända snart!!! :)

Imorgon ska jag spela bas i kyrkan, har precis varit nere i källaren och övat och fick såklart århundradets största blåsa på pekfingret (som vanligt när jag spelar bas i mer än typ 10 minuter. Heja.) Lite jobbigt!!

Vi hann inte gå så mycket på stan idag för vi var på auktion och marknad i kyrkan men imorgon ska vi gå för här har affärerna öppet till 16 på söndagarna, mycket annorlunda jämfört med Falun. Nedanför är en bild på min kofta och på nemosushi! :) Nu ska jag äta middag och sen mysa med mörkchoklad och fruktsallad! XOXO <3//E

koftanemosushi
























And I will dance and sway, while you dream away!


Äntligen hemma - Fredag

(Jag har en tendens att alltid vilja börja mina inlägg med ordet "Japp". Jag förstår inte varför? Jag säger aldrig "japp" i vanliga livet [eller?] och det är fult. Därför suddar jag alltid ut det och skriver något annat!)

Hela denna skoldag längtade jag till tåget och att få krypa ner i de fotöljliknande sätena och kolla på heroes och gossip girl och varva ner en stund. Hade total ämnesångest idag över både svenskan och matten som jag verkligen måste göra massa läxor i fast jag inte vill! Uuuuusch! Tågresan gick bra men tåget mellan Sala och Linköping var inte så trevlig som jag tänkt mig. Hårda grå säten, mintgröna väggar, högt till tak och alldeles fyrkantigt. Som en skokarton nästan. Och inga eluttag, vilken innebar att jag bara kunde ha datorn vaken i ca 2 timmar. Egentligen tillräckligt, men ändå! Jätteskönt att komma hem iallafall. Äta tacos, prata och titta på huset som sakta men säkert börjar se lite mer ordnat ut. Till exempel så har flyttlådorna försvunnit från mitt rum. Fortfarande luftmadrass dock men lite mer möblerat för övrigt. Köksö har mina föräldrar fixat också! Finis!

Imorgon ska jag och mamma gå på stan och äta sushi! Yeeey! :D Har provat min h&m kofta som låg här och väntade (som jag betalat dyrt för) och den är faktiskt riktigt finemang. Nu ska jag sova! Good night!//E

me

Ps! Kollade och upptäckte att jag börjat minst 3 inlägg med "japp" på senaste tiden. piiinsamt och riktigt konstigt! Ds!


Lista: Torsdagen summa sumarum

  • Timmar av sömn i natt: 4 (inte så kul. men jag var ändå pigg i morse. Yeeey!)
  • Procent smärta i morse: 0% (Jippie! Jag är frisk. Vet inte vad det var för hemsk sak jag drabbades av men jag är glad att den är borta)
  • Antal minuter försenad till musikteorin: För många
  • Antal älghuvuden som jag vågade kolla på på naturkunskapen: ½
  • Antal älghjärnor jag vågade kolla på på naturkunskapen: 1 (YES! Nyfikenheten segrade!)
  • Antal konstiga konstverk från dadaismen utvalda på nutidakonsten: 1
  • Antal musikseminarier om kontrakt, lön och kolektivavtal genomlidna: 1
  • Antal asgoda middagar ätna på Marianns: 1 (jättegod osttortillagrej! Vi blev bjudna av skolan! Nice!)
  • Antal fikan på nya café pralin: 1 (drack jättegod varm choklad och åt en chokladpralin som smakade vit choklad och chai. Yum!)
  • Antal mysjazz konserter med värsta bästa jazzbandet (Kjell Öhman trio): 1
  • Antal minuter aktivt mingel med jazzmusikerna: Max 12
  • Antal måsten genomförda sen hemkomsten för 5 minuter sen: 0 !!!!!
  • Antal måsten som jag måste göra innan jag går och lägger mig: 2 (städa mitt rum. packa.)

Japp, så har dagen sett ut. Jag är så glad och nöjd att jag är frisk igen. Det är så tråkigt och jobbigt att vara sjuk. Imorgon ska jag åka till Linköping och det ska bli så skönt att komma hem och bli lite ompysslad och bara kunna ta det lugnt. Ska kolla på Heroes och Gossip Girl på tåget! Yeah! Viva la bärbara compizen! :) Goodnight!//E

  

I will dance and sway, while you dream away!

dddd
Ronny's photobooth

En dag i ensamhet!

Ligger hemma i soffan och det är världens finaste väder ute. Men jag har ont och jag orkar/vågar inte göra något annat. Vill ju bli av med det här vad det nu är. Trodde i morse att jag var frisk igen, men de förhoppningarna grusades illa kvickt. Asch! Men imorgon!! Då tusan är jag frisk ska ni se!

Vad gjorde jag egentligen när jag var sjuk innan jag hade min dator? Det kan man fråga sig. Jag var iallafall fett mer isolerad, det är ett som är säkert. Antagligen kollade jag på fler kassa TV-program eller kanske läste fler böcker (aj. illa.) Nej jag vet inte jag. Min "farmor" Ulla kom och gav mig mjölk, fil, frallor, fiskgratäng och mörk choklad (som jag fortfarande inte bestämt mig för om jag ska äta eller spara. Äter ju inte godis på vardagar. Men hell, jag har ju smärtor här!) Det var väldigt snällt iallafall. Dom skulle till och med ha gäster men hon åkte och handlade till mig ändå! Fint <3

Jag vill åka till New York! Och Paris! Åhhhh! Men mest skulle jag vilja gå en promenad i det fina höstvädret. Om någon snygg kille med mustasch vill ge mig sin arm så säger jag inte nej. You know where to find me! Bye//E


Dagens lilla smärtsamma äventyr!

Vaknade i morse med ett jättekonstigt ont i ryggen och mådde allmänt kasst. Men eftersom jag hade övat fiol igår och visste att jag skulle äga på fiollektionen och för att jag är allmänt envis så gick jag till skolan ändå. Fiollektionen blev en plåga (fast jag ägde) och det slutade med att jag gick till skolsyster. För att göra en lång historia kort så gick dagen kasst för att jag hade supermega ont hela tiden. Det slutade med att jag åkte till akuten och tog prover och pratade men en doktor. Fick order att vila, sova och dricka mycket (antagligen något virus, men om det inte går över måste jag tillbaka). Har dock vilat hela eftermiddagen nu och det känns lite bättre faktiskt så det slutar nog lyckligt.

Men spännande var det med akutmottagning och allt. Det händer inte varje dag. Smärta är dessvärre mindre spännande. Speciellt när det bara gör ont och man inte kan göra något åt det. Nu ska vi kolla på Dude, where's my car på sexan och käka poppisar. Bye bye//E

   

Hej Måndag!

Detta är faktiskt en av de få måndagar som verkligen känns som en måndag. Helgen har varit lång med bara lathet och slapp och solk. Därför känns det verkligen som måndag idag. Har inte gjort så värst mycket denna dag, men ändå känns det väldigt bra. På fotot gick det bra och nu känner jag mig mer och mer säker i mörkrummet. Är väldigt nöjd med mina bilder faktiskt! Dom är fina! :D Synd att ni inte får se dom.. :P

Kom ganska nyss hem och gjorde klart arko-läxan. Den ända läxan som alla verkligen bryr sig om att göra, av någon konstig anledning. I stort sätt i sista minuten, men nu är den iallafall gjord. Ska om sisådär en 40 minuter cykla in till stan och träffa Aggie och Hannah så vi kan gå på Tallest Man on Earth på Gamla Elverket! Tjo//E

image291


Scrubs maraton!

Strax är det dags för scrubsmaraton. Season 1. Awsome! :) Jag och Emma trampade nyss till Ö&B 10 minuter innan stängning och kirrrade lite candy. Det blir yum yum. Min godisskål såg så färglig och fager ut att jag knäppte en bild på den med min mobilkamera. Festligt!

Har förövrigt övat min fiolläxa. Det lät mer eller mindre bajs men nu har jag iallafall övat. Tänkte ge min pianoläxa och sångläxa ett ögonblink innan Aggie kommer också. Hej hej Söndag! //E

image289

image290

Vaken men alldeles ovaken ändå..

Söndag. Denna härliga dag utan måsten men med tusen borden. Visst är det härligt ? Jag vaknade och tänkte att detta var en bra tid att göra ett kapitel i körkortsboken. Så det har jag gjort. Vette tusan om kunskaperna fastnar ordentligt men man kan ju hoppas! Har iallafall gjort 3 kapitel den här veckan, det bådar gott för framtiden vill jag lova. Tänker nog pallra mig ut och fixa frulle om sisådär en liten stund. Vet inte varför jag egentligen sätter mig och bloggar istället för att äta frukost?

Lista: Saker jag hittat i min hjärna denna morgon!
  - Några sanningar och några lögner
  - Brist på syre
  - Dåligt minne av vägmärken
  - Inspiration
  - Herr och Fru Soprano på en flygplatsparkering (?)
  - Kärlek till min dator och trådlöst internet
  - Längtan efter Sufjan
  - Tankar på borden som fiolläxa, sångläxa, pianoläxa, matteläxa, arkoläxa
  - Ångest p.g.a ovanstående
  - Längtan efter frulle, det tänker jag åtgärda NU!!

Chao!!//E


Starka ha-begär..

image287
Skulle se farligt snygg ut bredvid min laptop. Sex and the City marathon någon?

image288
Färgen, storleken, 8GB film och musik. Det vore nått! :) Jag behöver verkligen en ny mp3 och iPod är liksom min favis modell. Men, det är saknaden av cash som gör att detta ha-begär stannar vid fönstershopping! //E

Lördag: en dag av slapphet och solkighet

Imorse vaknade jag och kände att detta var en skön dag. Jag, Emma, Patrik, Joel och Ola kollade på Dr.Snuggles och åt frukost. Gullgossarna skulle senare återvända till Malungs förlovade land men vi andra kollade på Andra Avenyn (Så kasst att det blir kul). Det är nästan så man skulle vilja veta hur det kommer går.. men jag vet inte. Jag och Emma kollade också på ett avsnitt Parallax, jag tror nästan att det var det sista? Det var ganska spännande iallafall. Höhö.

Vi har förövrigt också ätit tacos igen och kollat på Hajar som hajar (Ernie och Bernie <3). Vi har också köpt godis. Jag körde på Marabou Dark Premium Mint och vindruvor. Yummie! Jag tänker fortsätta att slappa kvällen ut!

Chill out!//E

image285 image286

Yiiieey! Friday night!!

Japp, alla är ute och röker så jag passar på att ta ställning mot långsiktigt självmord och allmän ofräschhet och bloggar istället. Yeey!  :D Patrik och Joel kom hit till oss idag så ikväll så ska vi ha lite party i deras ära. Vi har ätit tacos och bakat cupcakes och just nu sitter jag och diggar lite stevie. När jag stod och piffade mig lite så fick jag värsta vibbarna från mellanstadiet/högstadiet när man skulle på disco! Det var tacosmaken i munnen blandat med smink och lite parfume. :) Hehehe, en härlig tanke. Ojoj.

Ja, så nu hoppas jag att dom där ofräschingarna tänker komma in igen snart så vi kan spela lite kort eller något. Ha en trevlig kväll! PUSS//E

ooohEs1mu, afrodisco. Fint! :)

Öh.. snö?

Idag har det snöat. Flera gånger. Det är inte roligt. Det är inte roligt. Inte roligt alls. Det får inte snöa i oktober, för det är bara jobbigt på alla vis!!!! Snö till jul. Snö i oktober=inte kul!!
Jag har diskat nu. Det var bra gjort av mig. Yeey! Nu ska jag plugga lite körkortsteori.

Chao//E

Primetime på tv 6!

Är hemma och sjuk idag. Vaknade med ont i halsen, ont i huvudet, ont i magen och var sååå trött. Kände att det var dags att vara hemma en dag (första gången på hela höstterminen.) Jag är så frisk nuförtiden. Ehh.. Men men.. hur som helst. Sitter här och tittar på härliga Tv-serier på tv6. Såg nyss ett spännande avsnitt av Star Trek: The Next Generation (1987). Antaligen den nördigaste sci-fi serien of all time. Jag gillar't! Skarpt!
Just nu kollar på jag på en serie med namnet V.I.P med Pamela Anderson i huvudrollen. Har inte riktigt kopplat vad handligen är än, men nyss hängde Pamela under en helikopter och en kille sparkade henne tre gånger i ansiktet och hon fick inte ens ett blåmärke. Spännande. Det är någon sorts hemlig agent serie iallafall. Ehh.. :P Hon är verkligen kass skådis, på riktigt, så det är riktigt lustigt. :)

Jag ska försöka göra lite nytta för hemmet här genom att diska det lilla lilla diskberget. (yatta..). Men först ska jag samla kraft och kolla på lite mer fights med Pamela Anderson (Som just nu målar sina läppar medan alla hennes kompanjoner har värsta fighten.) See you laters//E

image283

Time, it's possible time, could be my soldier and my king and a vault for you.

Tid är ju ett jobbigt element i de flestas vardag. Den räcker sällan till. Just nu måste jag använda min tid till läxor och framför allt körkortsteorin!!! Jag ska inte avslöja för allmänheten exakt när jag ska ta mitt prov, men det är inte allt för långt kvar. Inte iallafall om man som jag då precis börjat med teorin. My oh my. Så nu blir det till att plugga. Som min pianolärare sa: "Ja, om du prioriterar bort sömnen kanske du hinner öva lite piano också.." och det är ju så det är. Det är sömnen som blir lidande. Suck och pust. Men det får gå. Det SKA gå!

Har cyklat vägen fram och tillbaka till skolan i ilfart 3 gånger idag. Först till skolan i ilfart för att komma i tid till fiollektionen. Sen hem i ilfart på lunchen för att jag glömt arko-pärmen (med livsviktig läxa i) och så ilfart tillbacks igen. Jag hastade hem från skolan för att jag skulle hinna äta innan jag hastade tillbaka igen för att sjunga med pianokomp. Sen cyklade jag hem ganska fort bara för att. :P

Nej nu ska jag slå på te och ge den där teoriboken en riktig dust! Tjing hopp och hej och hurta hurta. Humöret på topp! Hetsa... //E

image282


Love is my religion

Sitter här ensam i natten. Lyssnar på Ziggy Marley och halvtittar på en islänsk film på ettan. Vet inte riktigt vad den handlar om men den är fint filmad. Denna Lördag har varit en väldigt slapp dag. Det är ganska skönt faktiskt. Otaliga koppar te, Parallax på Barnkanalen, rep inför imorgon!!

Har provat lite av mina nya dreadsprodukter så nu luktar mina dreads honung och pepparmint. Typ. Det är fett med najs. :P Nej nu ska jag krypa till kojs. Den här inlänska filmen klarar sig nog lika bra utan mig.

LOVE AND PEACE mina vänner!!
muuushe

Heja heja!!

En kille ~15 sitter och ser sur ut. Musik ekar ur hans hörlurar. Hans mamma ~45 försöker få till en konversation, men får bara korthuggna svar. Till slut frågar hon vad han lyssnar på och pekar på sitt öra.
Killen: Nasum.
Mamman: Jaha, tror du jag skulle gilla det?
Killen: Meh, nä, det är punk!
Mamman: Unge man, för det första lyssnade jag på punk innan jag ens träffade din pappa, och för det andra är väl Nasum snarare grindcore?
Killen tittar chockat på sin mamma.

tjuvlyssnat.se


Fina grejer!

Idag har det hänt två väldigt fina grejer. Den första var att mina, thea och olas dreadsschampoon, vax och sprays från Knotty Boy kom fram och vi hämtade ut dom. Nu banne mig ska mina dreads bli snygga och trevliga. :) Hehe! Den andra fina var att vi firade kanelbullens dag med att baka kanelbullar hemma hos Robert! :D Henric var tyvärr inte med för han är och mönstrar i Gbg. Men han slapp lumpen. :P Två killar i min klass fick mönstra (7 st fick alltså inte ens mönstra) och ingen av dom blev det några militärer av. Lite skönt nästan, tycker jag. Det tycker nog dom också. :P

Men bullbaket, hur som helst, gick hyfsat smärtfritt med några smärre missöden som gick att åtgärda.
Dr. Mario och Super Mario 3 gick varmt på nintendot. The Tiny och "stämsånger" (Ella gillar't) var det som spelades. Kaffe och Kanelbulle. Trevliga vänner. Mysigt värre varä.

Är uppe för sent IGEN! Men jag ska säga två saker till. Den första är att Emma köpt ett el-piano så nu har vi bytt replokal till Emmas rum. Det låter fett najs. :) Den andra är att jag nu bokat intensivkurs på höstlovet i Malung! YEAH! Körkortet here I come! :) Shit vad jag måste plugga nu alltså! Heja mig! //E

image280

Ett litet visdomsord till dig!

Detta är ett litet visdomsord som jag kommit på idag som jag tycker att du ska ta med dig på din vandring genom livet:

Lev livet som en lycklig loppa
långt är livet, men läskigt!

... och en katt ska du också få på din livsväg.


Förövrigt är utbrottet av den länge fruktade förskylningen nära. Nu har halsontet och hesheten slagit till. Snuvan är lite till och från. Någon enstaka hostattack har smugit sig in! Men mina förskylningssymptom är en kurva som aldrig riktigt kommer över gränsen för sjukdomsutbrott. Jag tror kanske att jag kommer kunna pusha ner symtomen en gång till (har redan gjort det 3-4 gånger :P). Allt handlar om att inte ge upp!!

So long!//E

Cause you had a bad day..

Ja, den här dagen var inget vidare. Hade en hemsk natt och fick bara typ 4 timmars sömn på det hela. Usch. Vaknade och kände mig mer som en död lök än någonsin. Kände mig som ett slo, helt och hållet. Men dagen funkade faktiskt bra, förutom att jag var jättekonstigt hes på sånglektionen. Har spelat med Gränsis och druckit varm choklad med vispgrädde och tryckt "Varsågod"-mackor med paprika&lök philadelfia och tomat. Gott!!

Har längtat till sängen hela dagen så nu ska det bli skönt att krypa ner. Huttrar och hoppas att jag får sova ostört inatt. GOD NATT! Bättre lycka imorgon för mig! //E

RSS 2.0