Sugen på att köpa?

VERO MODA roströd stickad tröja stl. M
VERO MODA roströd stickad tröja stl. M

Sitter och spanar efter lite fynd på tradera....
Jag blir alltid lika förvånad över vad folk lägger ut!! Liksom, sina gamla h&m och lindex kläder, som är i hemsk kvalitet redan från början, är det något man vill köpa? Va? Man riktigt ser på dom hur formlösa, urtvättade och FULA dom är. Finns det folk som faktiskt går in på tradera och köper sånt här?

Och så rubrikerna sen, vad sägs om:

perfeckt för svala sommar nätter och fräcka party nätter
(Stavfel är original)
Klicka för att visa Megabild! perfeckt för svala sommar nätter och fräcka party nätter
jojomän, den här vill jag dra på mig gärna, väldigt gärna.

FLASH - BÅTRINGAD LÅNGARMAD TRÖJA I STRL M

FLASH - BÅTRINGAD LÅNGARMAD TRÖJA I STRL M
Åhhh, den är så snygg. Feta cravings!! (???)

Skrivbordet del 2


klicka för stor

Petter lärde mig en smart grej så man kunde få bort alla ikonerna, inklusive min lilla "genvägs"-mapp och papperskorgen. Nämligen "högerklicka på skrivbordet" sen "visa" sen bockar man av skrivbors ikoner. Insåg då att det skulle vara snyggt att ha sidpanel på båda sidor, och insåg att jag kunde dra bort gadgets från sidpanelen.
Så nu ser mitt skrivbord såhär spejsigt ut! :)
En liten snygga-upp-skrivbordet guide till alla med Vista :) //E

Vi tänder ett ljus

Är på jobbet, mina kära små barnkörsbarn har sjungit på första advents gudstjänsten. Dom är så söta så man kan självdö, jag lovar. Vi sjöng idel gamla adventsslagdängor som "Låt det brinna-aaaa, låt det brinna-aaaa, ljuset i advent" och "Adventstid kom till mitt ensamma hus..."

Nu sitter jag här i den otroligt dåliga luften på mitt kontor och vill helst åka hem, som ni kanske förstår, men ska jobba några timmar till nu när jag ändå åkt hit.

Igår kollade jag på "Gentlemen prefer blonds" med Marilyn Monroe. Den var sådär lite halvskum måste jag säga, men det är ju kul att se filmerna när man läst boken "Blonde" (som handlar om hennes liv). Alla vet liksom vem hon är, men vem har sett filmerna? Ingen! Det är ju ganska intressant! Jaja, nu ska jag sluta blogga och börja jobba! //E

headache

Har på senare tiden då och då börjat få huvudvärk. Skrev om det förut att jag hade jätteont i huvudet. Konstigt nog kommer det när jag är ledig. Så det känns ju som om det finns någon psykologisk förklaring. Till exempel att jag har dåligt samvete för något. Men jag kan inte komma på vad? Pappa anser att det är för att jag inte skickat ut tackkorten för studenten. Men jag kan inte säga att jag går och grämer mig nämdevärt för det..? Konstigt är det ju iallafall.

Har redan kollat på Devil wears prada och druckigt god varm choklad (smältblockchoklad och mjölk, yummie). Nu har jag blivit lämnad ensam hemma. Inget händer på datorn en lördagkväll (överraskande) så jag tänker göra mig ännu en kopp och dessutom äta choklad i fast form. Hoppas det hjälper mot huvudvärken. Adjö! //E


städat och klart

Ja, tillsist, typ 2 timmar senare, rummet städat och klart. Vädrat, dammsuget, dammtorkat och undanplockat. Feeeels good!

Städade idag även skrivbordet på datorn, blev så lack på att ha alla genvägar på skrivbordet, när jag ändå aldrig använder dom. Så jag tog bort alla genvägarna och bytte bakgrundsbild så såhär ser det ut nu! :) Jag tycker det är rätt fint faktiskt. Fast jag vill hitta en mer perfekt bakgrundsbild... hmm.. ! Jaja, nu ska jag spela kort med min lillebror. Tjing//E


Nu är det dags!

... att skärpa sig och börja städa!
Innan man blir deprimerad eller nått annat jobbigt!

Benesser vann Garage!! Grattis till dom!

Jag dansade då sannerligen inte igår. Men idag ska mitt rum bli adventsmysigt, fick nästan lust att sätta upp en gardin?! Åh herrejisses. Vi ska också ha adventsfika med bullar och julmust (!!!!) äntligen!!! :D

Vi hörs sen när jag städat klart, banne mig!!!-//E

Lördag-städdag

Lördag betyder ju Lögardag, och löga är typ tvätta. Och imorgon ska jag bannemig städa mitt liv och framförallt mitt rum. Verkligen storstäda. Organisera. Dammsuga. Damma. Vädra. Byta lakan. You name it. Slänga saker! Ja .. sånt. Det ska bli fint och rent till advent. Så jag blir inspirerad och kommer i stämning.

Julklappar! Shit. Börjar känna lite panik, fast december inte ens börjat. Vill så gärna ha sånna där katching super presenter som verkligen är sådär huvudet på spiken. Men ibland är det bannemig svårt! Måste tänkas på. Mycket!//E

Adventstid nalkas

Åhhh, är det inte mysigt att det är första advent på söndag? Kyrkan har idag pyntats med stakar och stjärnor inför helgen. Och vi har haft adventssamling med skolbarn där vi berättat om Jesusbarnet och krubban ur herdarnas perspektiv! Mycket uppskattat. Har ju också fått börja sjunga advents och julsånger! :)

Ska väl så småningom dra mig ifrån arbetet här, åka hem och vända och sen åka ner på stan. Försöka komma igång lite med julhandlingen, iallafall få igång tankarna. Jag tänker börja adventsmysa järnet den här helgen och sen är det bara att köra på ända fram till jul. Baka, pynta, slå in julklappar, lyssna på julmusik. Åhh!

Vi hörs! //E

Godnatt..

Good night sweet heart
well it's time to go.

Imorgon är det bara att traska ut i mörkret till bussen i ottan. Men det är ju fredag. Och på lördag är jag ju ledig igen, så det känns helt okej faktiskt.

Har gjort två mycket trevliga fynd, svensk design för nästan inga pengar alls. Men det får ni se när de dimper ner i postlådan! //E

Innedag!

Igår jobbade jag över 13 timmar. Men det var rätt lugnt ändå faktiskt. Hade drama med konfirmander på kvällen, och sen nattvandrade jag med Jens och Britta. Det var kul faktiskt. Men huuvaa vilka gräsliga "partyoutfits" tjejerna hade. (Vi snackar ute i Ljungsbro här, det är på landet). Killarna hade keps och jordgymnasietjackor.! :)

Idag är jag leeeedig, sjukt skönt.
Just nu är jag väldigt hungrid.
Tänker vara inne hela dagen och bara slappa.
Så skönt!

Ska göra varm choklad och en superfrukost nu och kolla på Lotta på bråkmakeregatan tror jag bestämt!
adjö så länge//E

Bläää!

Näe, hela eftermiddagen har jag mått som en förlupen gås. Alltså, usch. Trekaffet satte sig verkligen inte på rätt ställe i magen och när jag åkte hem på bussen trodde jag nästan jag skulle få spader. Uuusch. Men nu har jag ätit lite frukt i min säng och nu känns det redan mycket bättre.

Imorgon blir en såndär helcrazy superlång arbetsdag. För jag tänker ge mig på att nattvandra med Jens på kvällen, för det är nån fest i byn. Men sen tänker jag bannemig vara ledig på torsdag och kolla på Lotta på bråkmakaregatan och dricka varm oboy och inte gå ut på hela dagen.

Så det blir inte till att sätta sprätt på lönen förän typ.. fredag eftermiddag eller lördag. Om jag orkar. Det lutar mot att internetshoppa alla julklappar iår så man slipper julhetsen på stan och slipper gå ut.. i huvud taget. Sånt gillar jag! ;) //E

http://www.ahckd.com/images/christmas-shopping-holiday-hours.jpghttp://www.hotmamadaily.com/wp-content/uploads/2007/07/dreamstime_2069593.jpg

Hur mår jag idag??

Alltså, min kropp är på krigsstigen emot mig. Magen i täten, as usuall. Igår när jag vaknade mådde jag illa (och NEJ jag är inte gravid.), idag har jag haft lite smått huvudvärk halva dagen (kan bero på att det inte finns någon luft i mitt arbetsrum, ja), yrsel och nu efter jag ätit illamående. Men min mat var ingen höjdare (matlåda) så det kan bero på det. Men det ä rliksom sådär smått illamående, inte så man vill kräkas eller nått sånt, bara en allmän olustkänsla. Irr-i-ter-an-de!!

Men men! Annars är det bara finemangsbra för det mesta skulle jag misstänka. Lön idag, yiey! Ska börja se mig om efter julklappar, det tycker jag är sköj! Ha det//E

Två paket!

Yiey, när jag kom hem från jobbet så låg två paket och väntade på mig!
Det ena innehöll dvdfilmer och det andra en tiiisha.
Eftersom filmkvällsäsongen nu kör igång förfullt så köpte jag även två dvder på Ica Maxi! Kladd kakan klar om 1 minut. Ikväll blir det slutet på LotR return of the king och Lemony Snicket's etc! Tjing i mörkret! //E


Pinsamt.

Hatar inte ni också när ni är skylldig någon pengar och fullt medvetna om det och verkligen tänker på det hela tiden, och sen så blir man påmind av personen och det känns som om allt man säger är dåliga ursäkter?
Usch, jag hatar sånt. Tycker det är jättepinsamt. Men men..!

Måndag! Det snöar i Linköping!! Det är kalllllt! //E

Den här bilden gör mig glad!



Studenten.
Dans!
Åhh!

Brrrrrr!

Igår, när jag åt kladdkaka och kollade fem myror, så sträckte jag mig plötsligt efter klockan och trodde att den var typ sju eller halv åtta kanske.. men så var den.. 22.30.. ! Hade alltså kollat på fem myror sen klockan halv fem ungefär. You do the math! Hahaha. Har kollat på hela boxen nu. Men bara sångerna och sketcherna, spolade allt det andra. :) Alltså, dom är så fina. Jag vill bara flytta in och bo i deras lilla värld!

Har idag jobbat med konfirmander! Har berättat om psalmboken! Huset vi var i var sviiiinkallt. 18 grader var det väl, men det kändes kallare. Jag fryyyyser i märg och ben. Ligger nu under täcket, men fryser om fötterna ändå. Borde iofs äta nått. Det kanske hjälper. Imorgon är det måndag. Buuu! Vill ha mer heeeelg! Men men! Tisdag=löööning! Yieeey!//E

Den nyttiga kladdkakan

Hittade ett asbra recept på internet! Konsistensen blev verkligen ultimat! MEN jag hade varken vetemjöl eller vaniljsocker. Vaniljsockret gick ju rätt bra att skippa. Men istället för mjöl använde jag rågmjöl.
Hmm.. Det blev en väldigt nyttig kladdkaka. Som smakade rätt nyttigt. Men det beeehöver ju inte vara nått negativt i och för sig. ;)

Nu tillbaka till myrorna! :) //E

Tänk om man skulle...

http://img.aftonbladet.se/stockholm/0701/26/kladdkaka175x220.jpg

Baka en kladdkaka och se på Lotta på bråkmakaregatan och Fem myror?
Men det är inte riktigt samma sak när det inte är på strandvägen och man inte har en emschlabem som skuttar runt i raggsockor :(
Åhhhh! Vilka saknadskänslor jag fick. Mitt gamla liv! Åhh! Då var lördagseftermiddagar som denna alltid räddade. Och söndagar med. Då kunde man dessutom dra en långrepa på Ö&B. Men nu.. sitter jag här.. ensam i ett radhus.
Ingen är ens online på msn :(
Men jag ska trösta mig själv med kladdkaka och Lotta och Magnus, Brasse och Eva. Ja det ska jag bannemig!//E

Aaah, läskigt!

Precis när jag tryckte på "publicera" på det förra inlägget så började min dator hänga sig, vilket såklart kan hända ibland. Men plötsligt så slutade musiken och hela datorn började ... låta! Typ.. ja jag kan inte förklara ljudet. Det var liksom ett rispande rullande inne i själva datamaskineriet. HJÄLP! Panik! Dator, don't die on me now! Tänkte jag. Och tryckte av den på knappen. Rebotade och nu.. verkar allt fungera igen. Skönt. Men läskigt. Usch. //E

Jomenvisst

Det är lördag och jag har en helledig dag för första gången sen.. förra helgen ;)! Det är bäst att njuta, för jag jobbar varje förbenad söndag ända fram tills jag förhoppningsvis kan ta julledigt!! Vilket innebär att jag aldrig får en helledig helg men man jobbar ju bara några timmar på söndagen så det går inte att vara ledig en hel annan dag. Lite dumt men så är det ju när man jobbar i kyrkan.

Igår myste jag med brorsorna med hamburgare och godis som det ska vara på en fredag. Vi kollade på CSI! Sen hängde vi framför våra datorer ;) Jag avslutade kvällen med Upp till kamp och Tusen strålande solar som nu är utläst.

Igår när jag åkte från jobbet vid lunch tänkte jag svänga in på min älskade sushiresturant Wasabi och plocka med mig åtta bitar. Men vad händer? JO det är stängt! Semester stängt tills nästa vecka! Oooh Noooo! Är så sushisugen så det finns inte! Eftersom jag var skithungrig fick jag ju lov att leta efter någon annan mat. Efter att ha strukit förbi precis alla ställen i hela stan köpte jag med mig fish n' chips från ett gatukök och åt hemma, ingen hit kan jag säga. Suck... sushi.. vill ha!

Jajaja, trevlig helg hörni! //E
Kolla också in här:

Bokmärken och sånt

Har precis insett hur enkelt det är att bara bära med sig datorn ut till vår multimaskin (scanner, skrivare, kopiator) och koppla in och köra i vind! Så nu har jag roat mig med att skanna och sånt!
Skannade då också in några fina bokmärken!!




Hur fint är inte det??! //E

Att handla på internet

Jadu, fyrade precis av en impulsbeställning på cdon.se. Vet inte om det kanske egentligen var lite halvdumt, men för 325 spänn köpte jag:
  • en box med 3 filmer med Marilyn Monroe
  • Med sus i öronen Sigur Rós skivan
  • En dubbeldvd med Djävulen bär Prada och I Hennes skor (för man fick den för 69, i ett erbjudande)
Och så hade jag ett presentkort på 50 kronor. Så ja, katching, boombaraboom nu är det betalt och beställt.
JAjaja, får ju iallafall lön på Tisdag. Fick dock lov att skatta iallafall.. men men. Man får ju tillbaka det sen hur som helst. //E

Ovärt

Åkte till jobbet idag pretty much i onödan. Heja? Det jag skulle göra skulle jag inte göra och det jag kan göra kan jag lika gärna göra imorgon så.. ja, ni fattar. Inte så värt.. alls. Öhmm...

Tror jag ska dra hem snart, faktiskt. Det är ju faktiskt najs ;)
Hejdå! //E


Jag är trött

Sen när har det hänt att jag är för trött för att:
  • läsa bloggar
  • logga in på msn
Ja, nu har det iallafall hänt.
Nu klappar jag igen datorn. Orkar helt enkelt inte. Imorgon sovmorgon! Igen! Skönt! //E

Träningsvärk och soptunnor

Laserdome var helt fantastiskt kul! Jag var dock sämst av alla, men vem bryr sig? Jag smög omkring som en annan superagent och kikade fram bakom knutar med pistolen i högsta hugg som Persbrant! Jag kände mig otroligt matcho, ni skulle bara veta. Det var ju värsta science fiction också! Det där måste göras om alltså. Men snacka om träningsvärk idag! Ojojoj, mina ben tog stryk av allt smygande kan jag säga.

Idag tog jag en välbehövd sovmorgon efter rekordlånga arbetsdagen igår. 8:30 till 21:30... inte bra, men kul ;) Så kan det gå liksom. Men tyvärr vaknade jag tio i åtta av det otroligt ångestframkallade ljudet av sopbilen. Eftersom jag insåg att pappa inte var hemma, alltså hade soptunnan inte blivit framkörd!!!! Panik!!! Rusade ut i morgonrock och pappas alldeles för stora tofflor för att få tunnan tömd. Det lyckades. Sen låg jag kvar i sängen och latade mig en bra stund innan jag så smått kom upp och iväg. Så skönt att jag faktiskt tänker ta sovmorgon imorn med :)

Men tänk om man någon gång hade tid att vara hemma och göra saker som sköta sin stilblogg och skriva brev och sånt? Jaaa tänk va. //E


Moahahhaha

Efter barnkören som börjar 17 ska jag åka och spela Laserdoom med lite ungdomar. Ska bli sjukt kul ! :)

Andas in andas ut

Dagen går i ett. Ujujuj. Så nu sätter jag mig ner och försöker andas in och andas ut lite innan trekaffet.
Marielle, vi får skypa om helgen! Kanske någon kväll i närheten?

Vädret är us-el-t! Snålblåst som går in i märg och ben. Iskallt regn. Mörkt. Jobbigt. Usch. Inte konstigt att man inte kommer upp på morgonen. Men hörni, efter arbetsvecka kommer helg, en vecka kvar till löning och snart är det december, mysmånaden. Jag ska nog överleva. Hoppas jag ;)

Nu ska jag jobba lite mer ! Hej! //E


It's (almost) alive

Trots att jag gick och la mig tidigt tidigt igår så kom jag knappt ur sängen imorse ändå. Fast den här gången kom jag inte upp för att jag låg och funderade på vad jag egentligen skulle göra? Varför skulle jag gå upp? Jag försökte motiviera mig själv med att "du måste ju sätta på dig kläder", medan den andra delen av mig sa: "äsch, det går ju på fem minuter". Så nej, det gick inte så bra. Hann med bussen i vilket fall och sitter nu här på mitt jobb. It's all work work.

- kaffepaus -

Det blev lite kaffepaus mitt i inlägget.
Men nu så..
Öhh. hejdå //E

innan det är försent

http://gfx.aftonbladet.se/multimedia/archive/00442/tusensolar210_442517w.jpg

Nu tänker jag gå och lägga mig och läsa den här som jag redan hunnit till halva eftersom jag läste hela tågresan igår. Läste först Flyga Drake, den var jättebra! Hemsk men jättebra. Den här är också bra! Intressant och tänkvärd. Man blir sugen på att åka till Afghanistan.

Så nu tänker jag klappa igen innan det är försent,
försent för kärlek,
ren som snö
inatt finns ingen väg tillbaks
ingen alls
försent för edelweiss.


och försent för att somna tidigt. //E

Vi kan spela fiolioliolej

Idag på jobbet fick jag för första gången plocka fram felan, för att spela på en minnesstund. När jag övade på förmiddagen blev jag alldeles till mig, jag hade nästan glömt hur kul det är att spela fiol. Rev av den ena folkabiten efter den andra medan jag hoppade runt i raggsockor i "mitt" lilla musikrum.

Annars har jobbdagen varit rätt stressig men fin ändå. Kom hem relativt tidigt! Alltid skönt. (Alltså klockan 17). Nu tänkte jag kolla på gossip girl och gå och lägga mig tidigt! Den här kvällen ska det gå. Fast jag bangar inte på lite skype om någon är sugen. Eller jag kanske bangar.. vi får väl se ;)

Pusshej//E

Saturday night live


(KLICKA PÅ BILDEN FÖR FLER BILDER FRÅN LÖRDAGSKVÄLLEN)

återkommen

Jag är tillbaka från min blixtvisit till Falun. Där tidens spenderades med vänner i alla dess former. Mycket trevligt. Sov skönt på tåget hem också ;)

Imorgon är det måndag och en ny arbetsvecka med massa jobb. Det är bara att hugga i. Därför ska jag skynda mig i säng nu för mitt flottiga hår kräver dusch imorgon. Pussochkram//E


Jag dansar med mig själv

Det är fredag! Yieeey! Vad jag har längtat, som alltid! :) Tänk att man överlevt en vecka till, är det inte underbart? Det ska komma en man och tvätta vår matta, hur nu det ska gå till, men sen så ska jag och pappa åka till Tornby, jag skiter i stan, orkar inte. Men jag ska nog skriva en inköpslista så jag inte glömmer nått.

Imorgon drar jag, ska bli otroligt fint på alla vis att träffa lite vänner och bekanta och extravaganta. Men mer blogg kommer kanske innan dess, om jag känner mig själv rätt. //E

Mobilblogg: fredag finemang

Sitter i ett församlingshem på en åker. Är på lite jobbgrejs sådär;) har precis ätit lunch. När jag kommer hem ska jag försöka ta mig ut på stan. Finns saker som ska inhandlas inför helgen. Kul att det regnar;) man kanske kan komma över bilen? Vore bra. Annars får man väl kirra ett paraply.:) //Elin

19 19 19 19 19 19 19 19

Denna födelsedag har all potential att blir en rätt lam födelsedag.
Mamma är inte hemma, jag måste jobba osv osv.
Men faktiskt, så har den börjat bra ändå, födelsedagssång med manskör (pappa, petter och Jon), fina dvd:er (Lotta på Bråkmarkargatan och Fem Myror Boxen, jipppie! :D) och varm choklad i födelsedagsmuggen. Mycket fint.
På jobbet fick jag födelsedagssång! Och så hade de gjort ett stort hjärta på whiteboarden på receptionen där det stod "Grattis Elin 19 år". Och hur många kan få en kram av en kyrkokamrer på sin födelsedag va? :)

Ska gå och köpa en tårta nu att bjuda på på konfirmandsamlingen.
I eftermiddag ska vi åka till sjukhuset!
Ha en bra dag på min födelsedag! PUSS //E

working nine to nine

Ja, här ser ni en working-class-hero (Bibbbbiiii), som kom till jobbet vid nio och nu, vid halv nio sådär, ska draga hemmåt. Detta med endast en halvtimmes paus för lunch. 11 timmar. Jag känner mig rätt duktig faktiskt. Men det har varit mest trevliga saker också. Som att fålla tyg till mitt vackra musikrum och spela med en massa fina konfirmandtjejer som kom inramlade i mängder.

Men nu är det dags att dra hemmåt.
Imorgon är en speciellt dag ;)
//E


Banjoho!


Är inne och spanar lite på musikbörsen. För denna här löd texten:

"Fender Banjo Acoustic FB54. Hur ofta saknar man inte en banjo?? Här får du kvalitet till rätt pengar!!"
Ja sanna mina ord, jag vill bannemig ha en banjo!!!//E

Höja!

Skulle skicka ett litet mass-sms till konfirmander och tänkte börja med ett hurtigt  "Hola" (Jag inspireras av dig, Marielle) men på T9 blev det såklart "höja" vilket lät så malungs-gubb-aktigt att jag blev alldeles fnissig! Hahah, ni anar nog inte hur kul det kändes inom mig. :) Malungsgubbar <3

Förresten regnar det iskallt regn i Ljungsbro, halvkul när man cyklar liksom. :P
Längtar till Lördag!//E

Tågbiljett bokad

.. på Lördag till Falun!
Hälsar på H-K och lite andra fölk på ett litet kalajs hos en kär vän.
Kommer bli fantastiskt. Tror jag bestämt.
Mycket tåg, men det är det värt.

Nu måste här sovas för imorgon måste jag upp och duscha. uscha uscha.
godnatt

stormens måndag

Vi satt med barnen på skolbarnsgruppen som är på måndagar när en hel storm plötsligt brakar lös. Det formligen ÖSTE ner regn, blåste och ja jag vet inte vad. Barnen blev såklart alldeles härnförda! Sen när vi skulle gå med dem tillbaka till fritids blåste det iskalla stormvindar så man nästan ramlade omkull. Lite coolt men lite jobbigt.
Fick skjuts hem så jag slapp iallafall stå på resecentrum och frysa. Dessutom kom jag ju hem jättesnabbt, så skönt!

Fick idag besked från skatteverket att jag har skattat klart för iår, det är najs. Nu måste man börja fundera på julklappar. Och börja skriva sin önskelista. Hitills ser min födelsedag/julönskelist ut som följer:
  • Juicemaskin från OBH nordica
  • Kappsäcken med alla Astrid Lindgren dvd:er i
  • En bok med Bob Dylan sånger och ackord och så...
Sen vet jag inte riktigt, men det är väl det gamla vanliga. Fina små saker som man blir glad av liksom. Små böcker, pysselsaker, accesoarer, egengjorda grejor och sånt. :)

Jaja, hejsvej!//E

Ett brev kommer skickas

Till Addis Abeba! Och en viss Miriam kommer nog bli glad. Jag är nöjd med mitt brev vill jag lova. Det blir jag nästan alltid. För det första blir jag alltid glad av att pyssla, och av att resultatet blir fint. Sen känner jag mig ju otroligt självgod som sitter och skapar fina brev, ren egoism egentligen. Sen känner jag mig lite extra god när jag tänker på hur glad denna mottagera förhoppningsvis blir av att få denna papperslunta ner i brevlådan. Håhåhåhå, säger jag och tycker att jag själv är en väldigt god person.

Snart blir det nog middag. Sen filmkväll. Frågan är om vi ska kolla på Femte elementet (som pappa fick i farsdag present, som även är min och papis favorit sciencefiction film) eller en romantisk komedi som mamma vill se (eftersom detta är hennes sista dag hemma innan några veckor på sjukhuset). Vi får väl se hur debatten slutar. PUss/E

förresten

Nu ska jag vara duktig och skriva lite brev tror jag. Fick idag ett jättefint brev från Mirrefirre, som är i africa som ni vet, och jag har inte svarat på hennes förra brev än. Skam skam på torra land. Så nu ska det bli bättring. Direkt faktiskt! //E


jag och mirre på amerikans temamiddag, konfalägret 04, vi var Frenchy och Sandy i Grease :)
den här bilden har jag inramad och uppe på min vägg, faktiskt. :)

Great days good times

Ojojoj, jag är en skamlig bloggare dessa dagar. Men ibland är det så skönt att bara ta det lugnt, hänga och inte bry sig om sitt internetliv. För annars så är ju mitt internetliv min flykt från mitt ack så (ibland) deprimerande fritid. Men ibland så är min fritid rätt fabolous faktiskt.

I helgen har jag då varit på lite konferens-och-häng-grej med jobbet på våran fancy stiftsgård, med en fantastisk italiensk buffé bland annat. Där svirades det in på småtimmarna (för min del) så man var ju rätt halvvaken på söndagens seminarium, men jag lyckades faktiskt komma med en hel del kloka synpunkter och kände mig väldigt smart ;)

Sen när jag kom hem från det så åkte jag ner på stan och träffade min nya vän Elin! Det var otroligt trevligt! Vi åt sushi på wasabi (jajemän, vid mitt fönsterbord), och sen varm choklad på george (vilket kan låta som en cool förkortning för oss som bor här och fikar där förjämnan, men det är snarare så att jag inte kommer ihåg exakt vad det heter. Tror det är coffeshop by george. kanske.) Mycket nördsnack om musik och kyrkan. Låt oss säga att vi har en hel del gemensamt. Jag hoppas vi kan styra en träff igen snart! :D

långt inlägg, men nu är ni lite uppdaterade. Idag firar vi fars dag. Imorse fick pappa två fina rosa paket, som jag slagt in, ett med en grön pappersslips på och så hjärtsnören. "För jag är ju en mjukispapppa" som pappa själv konstaterade när Jon (den lille könsrollshjärntvättade brodern) påpekade att det skulle varit blå papper på fars dags paketen.

Jaja, hejdå! :) //E

I'm back!

Tillbaka från konferensen! Fantastisk tid, men jag är ack så trött. Det är ett under att jag lever, nästan. Nu ska jag skynda ner på staden för att träffa en ny kompis! //E

Such a citytjej

Mobilblogg från bussen! Jag är en sån total stadstjej. Först takeaway sushi i handen. Sen vitaminwater i ena handen och weekendbag i den andra. Hade mina nya skor också, men sen fick jag skavsår och bytte till converse. Men ni förstår väl vilken gatsmart tjej jag är? Jaja, åker på konferens med jobbet tills imorgon. Hej!/Elin

På jobbet denna sena timme

Vi har konfasamling, men just nu väntar jag på att köra min grej... så jag har rätt tråkigt. Och är rätt trött. Men imorgon är jag leeedig. Nice va?
Tjingeling!


Tekniknörden, igen



Okej, miniPCs fortfarande. Förlåt, men jag är som besatt.
Har nu kommit fram till mina önskningar. När denna dator kommer så köper jag den, lovar:
- datorn ska vara röd
- väga 1 kg
- ha 2 gb ram
- windows vista, helst eller windows 7 eller i värsta fall xp
- Minst 80 gb hårddisk, gärna 120gb
- Minst 7 timmars batteritid
- kosta max 4000 kr
- webcam
- bluetooth

Där någonstans är jag nöjd. Den som ligger närmast just nu är en Asus Eee 901 någonting. Den har iallafall längst batteritid. JAjaja. nu ska jag fixa nått att äta! Bye!//E



update: Det är alltså inte datorn på bilden jag vill ha, på bilden är en HP som är skitsnygg men inte alls har alla de där funktionerna jag vill ha! Den datorn som jag önskar mig finnes än sålänge bara i mina drömmar!

Alltså

Nu måste jag snart tillbaka till jobbet, ska väl var där om cirkus en timme så jag måste väl åka om cirkus 45 minuter. Problemet är att jag borde äta något, fast jag rätt nyss åt lunch, för sen hinner jag inte äta något riktigt förän halv tio på kvällen, och då är man ju inte så sugen på mat direkt. Snarare på sömn.

Risken finns att jag i detta nu börjar glida in på tradera. Där finns ingen mat. Men allt annat.. //E

Kära Amerikanska folk 2

Yes yes yes! Ni gjorde helt rätt. Fantastiskt fantastiskt. History in the making!
Är hemma på lite mitt-på-dagen-vila innan jag ska till jobbet och jobba till 21.
OM ni vill se en bild på mina nya skor på mina fötter så kan ni ju kolla här!

So long//E

Kära Amerikanska folk



 Nu har ni chansen att göra nått riktigt bra. Don't mess it up!
BARACK FOR PRESIDENT!
Seriöst.

dimmiga dar

Dimman ligger tät över Linköping och Ljungsbro.
Jag har druckigt mitt morgonkaffe.
Jag lyssnar på kristen musik.

Jag tror det kommer bli en bra dag.
hejdå//E

Sometimes I wonder

Ibland undrar jag över saker som vart jag har lagt min bankdosa och vem som sköt JF Kennedy....

monday morning

Igår var en rätt dryg dag för jag mådde som en dödräv i min lilla mage. Uschligt uschligt.
Men jag köpte nya dojjor:
 <-- finemangsbra!

Men annars finnes ej mycket att rapportera.

Nu är det måndag, nu vecka, ny jobbmånad. Kommer bli mycket den här månaden som det verkar.
Så det är bara att köra igång med besked.
Hej!//E

Inte som jag trodde.

Först trodde jag att det här skulle bli en såndär lördag när jag gör saker som tillexempel:
  - Umgås med min dator
  - Tar en massa kort och sånt
  - Duschar, klär på mig lite fina helg kläder, har på mig läppstift (för det har jag aldrig på jobbet)
  - Kanske åker på stan och går i affärer, spenderar pengar

MEN istället blev det en såndär lördag när man gör saker som:
  - Går på skogspromenad med sina föräldrar och dricker kaffe i solen på en sten.
  - Sitter och pratar med ovanstående föräldrar
  - Duschar och sätter på sig myskläder
  - Ser på Leagally Blonde med sin moder
 
Ja tänk så det kan gå.//E

RSS 2.0