tårta och joni mitchell

Nu har vi spelat klart alla Johnsody in Tan konserterna, det var kul :) Det gick bra också, han är så duktig den där Jonatan. Alla andra som spelade/sjöng var också duktiga, såklart! Skolan bjöd på pizza mellan konserterna, det är lyx! Ojojojoj..! Det kändes väldigt bra då jag just precis innan kollat mitt konto och sett att mamma hittat 300 pengar till mig! Så nu är jag inte riktigt lika pank längre som jag var innan.. Mycket bra dag detta, ur en ekonomisk synvinkel. Efter konserten här på kvällen var det efterfest med tårta och allt! :D Det var najs. Men den där pizzan hade redan tagit all plats i min mage så tårtan fick knappt plats.

Har fått "Blue" med Joni Mitchell idag av Ella, wooho! :) Sitter och lyssnar på den. Helt underbart, ojojojoj! Ich lieber Joni Mitchell, with my heart and soul. Har idag också satt Sufjan som bakgrund på min lilla dator. Det är trevligt att se hans välsvarvade ansikte när man slår på datorn! :)

Livet är lite orättvist ibland, det är visst mitt öde att leva med en rik människa vid min sida! Emma kommer verkligen tjäna asmyckte penningar i sommar, ska inte säga hur mycket, men hon kommer tjäna nästan dubbelt så mycket som jag! Varför? Jo för att hon turligt nog blev född i maj (och jobbar en vecka mer)! Nej sannerligen, att vara pank är mitt öde. Jag blev helt enkelt född i fel månad. Jag kommer få leva med att se på när Emma shoppar loss.. Själv får jag helt enkelt fortsätta att leva mitt liv i hippiestyle, men mycket liten betoning på matriella ting.. typ! (Försöker muntra upp mig själv här.) Money isn't all! Liksom..

Äh. godnatt nu!

kvällskonversationer och Johnsody in Tan!

Jag och Hannah pratade till 3 igår, hon sov hos oss! :) Det var mycket trevligt då man på kvällen oftast diskuterar livets alla stora frågor! :) På tal om att sova hos oss så ska vi bestämma vem som ska flytta in i det tredje rummet. Antingen så blir det Ingrid eller så blir det Sara i dans.. Men vi får se.. Huvudsaken är att det är någon vi känner liksom!

Jag är lite rädd, för häromdagen var det jättemånga olika datorer som varit in och kollat på min sida. Vilka är ni människor som bara läser i smyg? Kan ni inte skriva vilka ni är någon gång så jag vet? HALLÅ TJOBRE!

Idag är det då dags att framföra Johnsody in Tan (Jonatans projektarbeteskonsert). Det kommer nog bli kul och bra. :) I like it! Så pga den så har jag inga andra lektioner idag, förutom en liten stund på historian när "partigruppen" ska redovisa! KULIS !

Amie come sit on my wall
And read me the story of O
And tell it like you still believe
That the end of the century
Brings a change for you and meOjojoj, lycka som kommer stå sig ett bra tag! :)

Jag har köpt den fina skinnväskan som jag blev kär i på Lindex! :) Höjden av lycka! :) Den är mörkbrun och ganska medelstor, nu kommer jag känna mig otroligt glad när jag glassar runt i sommar. Ojojojoj. :) Men nu är jag pank, om inte mamma lyckats hitta lite pengar till mig. Men om hon inte gjort det så är jag extrem pank, vilket betyder:
1. Ingen Mozkovitch EP och ingen Mozkovitch tröja
2. Ingen mat
3. Inga saker
4. Ingenting någonting

Men, such is life. At least my life. Undrar när vi ska repa med Johnsody in Tan? Det visar sig. Puss/E


I'm doing a cool thing YEAH

Tjoobrrreee! Just nu håller jag på att göra Mp3 av den där live Joni Mitchell vinylskivan som är mammas! Ella, you may borrow när jag har bränt skiva! :) Värsta bra detta!

I'm gonna do a cool thing, maybe!

Tror jag har kommit på hur jag och pappa ska göra om hans vinylskivor till mp3! Woooow! Min musiksamling kommer få en feeet upprustning! YEEAAAH! Hoppas det funkar också, men vi får välla se.. right? Vore ju kul iallafall! :)

Man kan campa inomhus också :D

Ja, här kommer jag och talar om för alla och envar att JAG Elin "wannabe hurtig" Hugenbergen ska CAMPA på kristihim. Jag packar min stora rygga och proklamerar stolt att JAG minsann ska sova i TÄLT hela helgen. Men när jag når denna underbara skara av människor som jag ska campa med får jag nyheten att vi inte ska campa utan sova i en kyrka mitt i city. Snopet när man packat lite halvofräscha kläder för en helg på en lerig, regnig camping i sollentuna! Men such is life, mina vänner. Jag är såhär i efterhand ofantligt tacksam att vi INTE sov i tält! För då hade vi ju inte kunnat göra allt kul som vi gjorde! T ex baka pizza och se på tre filmer mitt i natten (typ).. Det var en hemskt mysigt återträff iallafall och jag började få en försmak på mina blivande skateboardtalanger då jag glatt (och vinglit) sparkade fram på Johan "P-Diddy" fadderns skateboard. Någon medfödd talang har jag kanske inte, men whataheck! :P

Vi gjorde också några små utflykter på staden. Bland annat reclaimade vi the streets och levde i anarki genom att spela fotboll mitt i vägen (snarare trottoaren men ändå) i sthlms stad! (don't tell anyone). Några (host host) mindre smarta individer råkade också vada lite i en fontän, myselipys! :)
När vi gjorde utflykt ner till city och hängde lite och träffade Pajala, denne emenenta människa, så ordnade jag också en liten rendez-vous med Ella, Liz och lite andra av de där FUBO FUF typerna! Hähähä.. det var lite najs iallafall.

Jag uttryckte min bojkott mot Cheap Monday genom att blänga surt på dörren till Weekday och säga (pinsamt högt) "TÖNIGT". Kändes myckte bra! (det här inlägget är långt. jobbigt. bara en grej till)

JAG har nämligen åkte tunnelbana TVÅ gånger alldeles själv och jag lyckades komma rätt båda gångerna, wow! Jag är imponerad av mig själv, på nått sätt.

Summan av kardemumman är iallafall! Återträffen var fett najs och feting mysig... I totaly liber meine konfirmations kompisaren! Sthlm är en livlig stad, kanske lite för stor för den lilla lantis som jag är. Men det är kul att busa där och jag vill åka dit och shoppa i sommar. Det var allt. C'est tout! Bye bye, Aurevoir!

Gränslöst med gratis fika! :)

Idag var jag i skolan! yeeeeiiieee! :D Jag hade min sista fiollektion med Sigurd och musikteori. Sedan bar det av till en liten dansshow med danstrean på UC. Så jag hade bara två lektioner. Lämnade iallafall in min historia till Fredrik, vilket var det som jag kände att jag var tvungen att göra. Så nu är det över, pust och puh! :) Efter den lilla dansshowen sprang jag, Emma och Hannah en liten snabbvända kring stan. Vi letade dels efter en liten hemlis.. :) och sen lite andra pryls. Det finns en hemskt fin väska på Lindex som jag är helt förälskad i och jag är dessvärre olyckligt kär för jag har inte råd med de 299 kr som den kostar! Buuäähh (ytligheter igen. låter lite som en modeblogg snart det här? ve och fasa). Väskor är min stora passion (pension) Vill ha vill ha vill ha.. förlåt. (hahahahha).
Sedan bar det av tillbaka till UC för spelning med Gränslöst, inte det mesta tighta jag varit med om men det var fruktasvärt kul som vanligt. Världens ös, må jag säga! :) Och efter det, gränslöst med gratis fika i kafeterian! LYCKA !

Imorgon bär det av till Sthlm för min del och party party med mina vänner från konfan! Vi ska kampa, yeeey! Måste bara kontakta någon och säga att jag kommer lite senare till samlingen!!! Ahhh, kommer inte kunna hitta någonstans själv. Men dom kan säkert vänta en kvart!

Ojojoj, pengarna tickar iväg. Dags att avsluta detta inlägget för jag måste kolla upp när tåget går imorgon. Hoppas detta lilla modem inte kostar skjortan... Iiiik! Pussss//Elin

ytligheter

Ska bara informera alla (ointresserade) människor om att jag har köpt lite finis nya grejer. Detta kom sig av att jag och pappa inte packat mammas jacka, som hon inte sagt till att vi skulle packa men tyckte att vi borde fatta. Hur som helst kom inte den underförstådda jackan med när jag och pappa åkte till norrköping. Så mamma konstaterade att hon inte kunde åka till Holland utan jacka, så innan vi skjutsade henne till Stockholm åkte vi in på ett köpcenter för att hitta en jacka till mamma. Då hittade jag följande:
1. Kofta från H&M (brun och fin)
2. Springskor från Stadium
3. Finskor från Din Sko (ljusbruna)
4. Piratskorna från Din Sko! (Vanswannabes med piratdödskallar på)

Och hur kunde jag ha råd med detta? Nej det kunde jag faktiskt inte.. Körde på "Pappa betalar" konceptet, förutom på piratskorna, dom betalades ur egen ficka! :)

(Försöker muntra upp mig lite här, förstår ni)

Har (typ) skrivit klart historian nu! YEAH! Men det känns hemskt VG-.. eventuellt G+.. ajajaj..
(Usama bin Ladin Usama bin Ladin Usama bin Ladin)

Puss på alla mina vänner och tack för de fina uppmuntrande kommentarisarna! :D

imunförsvaret

imunförsvaret

Jag och Miriam ska föra en aktiv kamp på sjukdomar i människokroppen!
(bilden är gjord av Mirre)

Gaaaah! Död åt min mage, jag tänker amputera!

Planen för idag var att ta en buss klockan 7.30 till Mora och sedan komma till Falun i lagom tid för lektion 10.10! Men icke, när jag vaknade så mådde jag inte alls bra. Magen skulle ju vara finemang, jättebra, superduperfrisk. Men icke!! Aaaaahh, det är en konspiration! Någon är emot mig.. Gah!

Självklart är ju frågan nu om jag i huvudtaget KAN åka till Sthlm och kampa! Dessutom ligger jag väl år och dar efter i skolan bara för det här.. HAT HAT HAT mot min mage! Min vänner kommer glömma min existens och jag kommer få bo hemma tills jag är 40. Bara för det kommer jag bli så deprimerad att jag får antideprisiva medel, sen kommer jag bli beroende av dom. Börja knarka. Sen kommer jag väl dö i förtid!!! GAAAAAH! Nej usch.. jag är arg just nu. Vill inte vara sjuk nåmer!!! Jag blir så stressad, och då blir jag aldrig bättre.

Nu tänker jag åtminstonne försöka ta tag i terrorismarbetet, så jag gör något vettigt med min tid iallafall. Ussschhh.. just nu är det en fight mellan mitt förnuft, min hälsa och min vilja! Just nu har hälsan övertaget, men viljan tar upp kampen. Men då kommer förnuftet och slår sig ihop med hälsan för att slå tillbaka viljan. Nej, usch..

Ingenting är som det ska, likadant från dag till dag

Hur kunde Lordi vinna eurovision? Jag tyckte det var konstigt. Och att Carola, vars låt och nummer var lätt bäst, kom på femte plats. Helt sjukt, egentligen. Men men.. vad är eurovision, blott ett sätt för människor att tjäna pengar liksom allt annat. Finns det ingen ordning i denna värld?

När ska mina magmonster (Ella) dö? Vill inte ha den här sjukan något mer. Jag bestämmer nu att magmonstret är borta, om jag bara bestämmer mig så kanske det inte finns mer? Hoppas!

Jag vill åka till Sthlm på kristihim, inget ska få stoppa mig! Tjobre, jag borde verkligen ligga efter i skolan, har missat TRE DAGAR! Det känns sjukt jobbigt. Måste verkligen bli klar med historian.. aajajajja, vet inte vad jag ska skriva. Nej, fy skrån! uuusch!

Allting blir så konstigt. Hela tillvaron har hamnat på sned.. Mamma ska flyga till Holland, bara sådär. Och jag följde med hit, bara sådär! Men det var bra.. det var jättebra. Imorgon borde jag verkligen försöka ta mig till skolan, innan allt havererar. Herregushan! Nej fy.. Undrar om jag och pappa ska åka snart eller om vi ska åka sen eller... bla bla bla. En sak är iallafall säker, jag vill ha en stor påse Maltesers (eller vad det heter) att äta på hemvägen.

Good bye


"Bara en fråga om tid..."

Jag visste att det skulle hända. Nu har det hänt. Hon är på en bättre plats nu, jag vet det. Men det är ändå svårt....
Tänk på dom som ni älskar som finns omkring er.. en dag kan de vara borta. Tänk på det.
Just nu vill jag inte riktigt vara med..


Heaven is a place near by
So I won't be so far away

Ligga i sängen. Lyssna på Damien.

Finns det något tråkigare än att vara sjuk på en torsdag? Antagligen inte. Min mage är dummast i hela världen. Usch!
Tack och lov har jag fått Damien, Sufjan och Alisson på skiva av Ella. Så det kommer ju förgylla dagen lite grann :)
Igår hade vi konsert på stefansgården! Det var hippt! Jag och Emma sjöng "Let us wander" av Purcel! Det gick bra. :) De finaste framträdande tycker jag nog ändå var Hannah, Lollo, Ella "Time after Time" och Henric och Robert "Sound of Silence", det var magiskt! :) Men jag hade ont i magen nästan hela tiden, så det var ganska jobbigt.
Vi åkte hem till Robert och Henric för att kolla på Lost, Ella var också med, det var väldigt hippt faktiskt. Nu börjar det äntligen hända lite grejer i programmet. Och man undrar ju lite smått hur detta ska sluta. Ojojojoj.. egentligen undrar man ju om dom i huvudtaget kommer få ihop det hela? Det kanske inte går, dom kanske helt enkelt inte kommer kunna få ihop alla trådarna.

Nej nog om detta. Usch, nu ska jag sitta hemma och ha tråkigt hela dagen. Men Blindside ska jag på!!! Så det så! Det får gå, trallalala.. Sista tipset för dagen: Sjung pilutta-visan från madicken med texten Usama bin-Ladin det blir ganska kul. Tycker jag.. och Ella! :) Puss//Carolis

uppföljning på snygga mänLite vackerhet i from av Sufjan Stevens och bilder från Gilbert Grape

Jag är en liten fjärilslarv som legat och förpuppat mig

james

Han är ju så söt! Jemme och Jojje, Rättviksparken på Musik vid Siljan! Jag längtar ihjäl mig...!!!!

Ps! Jag fick sommarjobb. Yes, no more sommarångest! Ds!

If you believe in fairies, clap your hands!

Jag och Emma tittade nyss på Finding Neverland. Filmen om J.M Berry, mannen som skrev "Peter Pan". Det är en sådär omåttligt bra film, med Johnny Depp, som är sådär bra så man får ont i magen! Precis som Gilbert Grape som jag såg i Lördags.. Ojojoj. Johnny Depp, he's a real man! Det vet jag nog många som håller med om.. Och när han är Jack Sparrow, oh my goodness.. han är en riktig heting. :)

Jag gillar idén med att sitta och blogga såhär på kvällskvisten innan jag går och lägger mig. Det är trevligt, egentligen vet jag inte hur dyrt det kommer bli. Är iofs bara online i typ 10 minuter eller något sånt, men ändå. Det kanske blir jättedyrt i slutändan, eller jättebilligt.... I have no idea. Antagligen lite sådär halvdyrt. Men eftersom pengarna tickar iväg för varje sekund så ska jag inte bli långrandig.

Vill tipsa alla att läsa J.M Berrys "Peter Pan" i orginal, på engelska alltså, det är en underbar bok som man blir kär i direkt. I love it. God night, and sleep tight. Jag ska nu bege mig till Neverland.../Elin

En hälsning från Strandvägen

Woohoo! Elin har lyckats med det som ett tag kändes omöjligt, men var hur lätt som helst! Nu har internetet alltså funnit sin väg in på Strandvägen, in till vår lilla lägenhet! Blogga hemifrån, hallelujah! :) Hehee, egentligen har jag inget att rapportera. Jag och Emma ska se på film nu, tycker jag!
Emma hälsar, förresten! Lev väl! Pussis kramis till alla och envar!Tack och lov för tåget

Idag går tåget till Falun... och tur är väl det för jag har verkligen ingenting att göra här just i detta nu. Nu har jag vilat och allt men om sanningen ska fram så håller jag på att dö av uttråkning. Jag måste få lite saker att göra, och det är det ju inte direkt brist på i Falun.. :)

Nu tänker jag gå och packa alla mina grejor och sådär så jag är fit for fight.. nog för att tåget inte går förän om tre timmar, men det skadar ju inte att vara förberedd! :)

Tjooobrreeee


Inlägg från min lilla laptop

Okej, den är kanske inte direkt min. Snarare min mammas, men jag ska få låna den och ha den i Falun. Man kan ha den till två saker:
1. Koppla upp sig på internet (med modem. Slooow moootion.) Men då kan jag blogga hemifrån, förhoppningsvis iallafall. Vet inte hur det kommer gå!
2. Skriva i word (skriva skolarbetena hemma, vilken lyx! Wohoo!)

Det var allt jag hade att säga om det. Pengarna tickar iväg så jag ska väl avsluta detta nu. Men denna lilla laptop är rätt söt och jag tänker självklart kalla honom/henne Henning!
Hej då, Henning! PUSS!

Lycka som bubblar i magen

När jag tittar på metalposebilderna blir jag så glad så jag får ont i magen... åhhh! Kan man vara lyckligare än när man har sånna dära scarymetalcoola kompisar?? :D Gaaaah! Lycka!!

Stevie fyller 56 idag! Wohoo! Det bör uppmärksammas! Han är liksom the king, på nått vis. Min Stevie-favvis just nu är nog I Wish! Punken är död men Stevie lever och ja må han leva ut i hundrade år (gärna mer!)

Ella blåser fina bubblor! :D

Förnyelse

Lägger in nya låtar i min iPod som Ella gett mig! En massa olika. Förnyelse förnyelse förnyelse..

Vi är riktiga metalposare vi!

Metalpose


Detta inlägg är tillägnat Emschlabem som fyller 17 idag!

Emschlabem och Schlaba!

En vacker dag sa två unga flickor med blont hår och musikintresse: "Vad sägs om en liten flytt till studenternas stad Falun?". Sagt och gjort, de flyttade in i en trevlig liten villa med sjöutsikt och kände sig allmänt nöjda med livet. Dessa två edsvurna polarinnor gick under namnen Elin (Schlaba) och Emma (Emschlabem).
Redan tidigt i sitt liv hade dessa två brudar börjat följas åt i livet och nu i deras bästa år är de mer tighta än ett par Cheap Monday brallor! De har märkt att deras tankebanor går paralellt mestadels av tiden och dessutom har de utvecklat en gemensam humor, klädsmak och musiksmak. Flickor med smak, det är dom det!
Dessa två polarinnor har nu levt med varandra i snart ett års tid, och de är nog värre än ett par siamesiska tvillingar när det gäller att hänga ihop. De gnider sina felor och de trimmar sina stämband dagarna i ända. Serien om "Schlaba och Emschlabem" är en verklighetsbaserad tragikomisk dramaserie med både skratt, skrik och gråt! Ibland en och annan grimach!

Hur detta ska sluta vet ingen. Men tro detta, de är som Dante och Tvärstan.
I alla väder
stolpar de fram together

Börja titta redan nu, och missa inte säsong två som börjar i höst!

Jag tror jag har fått solsting

Morgonens springtur gick alldeles för fort och nu måste jag sannerligen komma på en längre runda, jag vill inte springa runt i cirklar, så det gäller att komma på nått snart. Har du en idé? Hör av dig! :) (Märk kuvertet "Idéer till Elin" och skicka till enmassaonödigaidéer@vartskajagspringa.com)

Imorgon fyller Emma år! Då ska jag skriva ett blogginlägg tillägnat denna min eminenta kamrat, kom in och läs det! :)

Har skrivit klart Cheap Monday-fördjupningen i sv nu! Weeey!

Striped Leopold skrev lite på en låt idag, det ni! :) Den heter "Get wet or die dry" och är sjukt hip, jag säger då det.

Jag känner att jag fått solsting av alla dessa nationella prov, gjorde ett i franska idag. Fick också vet att jag fick VG på skrivdelen på franska, det var otippat! :D Men hursomhelst så är det bakdag idag och Ola ska vara med, weeey! Vi ska jag göra frukttårta, synd där att ni inte får äta den! Puss på er alla/Henning

... ibland är man faktiskt inte på humör!

Igår var en supermysig dag! Då satt vi på roxsnäsudde i evigheters evighet och fikade, stod på händer, metalposade och spelade pretto-låtar. Jag, Ella, Robert och Liz gjorde en egen pretto-låt som spelats en gång och aldrig kommer spelas igen vid namn "The sun goes to China and the bubbles go to heaven". Det var mycket fin. Det var en underbar kväll, men kallt som tusan.

Idag känner jag mig dock lite off och är inte riktigt "mig själv". Känner mig allmänt seg i huvudet, efter och inte riktigt på humör. Jag är nog lite trött och lite slutkörd! Tur att det "snart" är helg, då ska jag till Malung och försöka ta det det lite lugnt och sådär. :)

Ve och fasa, ryktet säger att kanske kanske kanske så ska Abramis spela i Falun på kristihim, hoppas det inte händer för jag kan nämligen inte se dom då. Snälla Abramis, kom en annan helg!!!!

Det var det, lev väl/E

Bara en liten rad av vackerhet

Kan man bli vackrare? Snacka om att vara en riktig man! Doug Henning är den vackraste jag vet!

Visst är det töntigt med långa långa meningar som rubrik på sitt blogginlägg? Totally wannabe (thats me)

Vår käre datalärare IPA kan så mycket, har ni tänkt på det? Hur mycket som helst nästan, kanske allt? Jag vill ägna denna tanke till solskenet som jag inte ligger och gassar i.. Detta är en hälsning till solskenet: "Vi ses efter skolan!" Puss!/Carolis


Solen skiner och jag har min nya kjol på mig

Idag var jag ute och sprang igen, herregud, jag kommer verkligen bli en hurtbulle innan detta är över. :) Det var ytterst trevligt att spurta runt grannskapet denna morgon då solen sken och det var varmt nog att springa i shorts och linne :) oh happy day!

Snart är det dags för musikteori, nästa onsdag är det prov. Då måste jag vara high på såväl intrevall och ackord som olika musiktermer. Hur ska det gå? Igen vet!

Yes! Jag ska campa med konfakompisarna på kristihim, det kommer bli fett ballt anar jag! Jag måste bara ordna ett litet tältis och sådära. Men det blir fint. Hur mycket jag än ser fram emot att träffa alla så ser jag nästan ännu mer fram emot att få packa den stora grå ryggan igen och att få spänna på mig den och vandra ut i världen! :) Whii

I eftermiddag ska jag, Emma, Henric och Robert (och alla andra som vill vara med) sitta på en filt på udden vid vårt hus och spela gitarr och mysa. Det kommer bli varmt, soligt och alldeles underbart. Jag hoppas på en fet solbränna i år då förra årets bränna var ganska misslyckad och utspridd över diverse axelpartier som blottades då jag sommarjobbade!

Lev väl and may the force be with you people//Carolis

Jag har hoppat studsmattis

Idag har jag då hoppat studdsmattis och solat också faktikst. Jag är egentligen lite för rastlös för att sola, men jag lyckades ligga ungefär en timme samanlagt. Hoppas det visade resultat. :P Hittade en LP med Joni Mitchell (bl. Carey och Big Yellow Taxi var med på den). Då blev jag glad, men jag var ingevidare på det där med LP skivor. Lyssnade igenom en iallafall. Det var en live-skiva. Grymt!

Gick och kollade när konfirmanderna redovisade dansen som jag och Emma lärt ut till dom. Dom var så dutktiga så, alla klädda i svarta byxor, vitt linne och svart slips. Dom hade också lagt in ett korstecken och ett helsnyggt slut som jag inte varit med och petat i det minsta. Känner mig lite stolt över dom faktiskt, om man får låta så vuxen i denna unga ålder?

Till skillnad från min kombosambo Emschlabem så tänker jag gå upp tidigt imorgon och ta tåget då, det är mycket folktommare och jag orkar inte åka ikväll. Så det blir raka vägen från Malung till Bossespelningen med Gränslöst. Tjobre, det blir en lång dag imorgon då den där nedrans Jonatan ska ha oss att spela Song of Dude efter skolan :P hehehe

DET ÄR VARMT IDAG! Så nu ska jag ut till min lilla studdsis mattis igen! Peace/ELIN

Tänk vad kläder kan vara kul

Skulle bara säga att jag idag har ärvt massa fina kläder av min mamma och jag har sytt om en av hennes kjolar till en kort jeanskjol som är finis! :) Bara så ni vet... Har också spelat "Esteter" för halva familjen, alla diggar den. Men mest jag faktiskt :D //Henning

bubblor bubblor bubblor

Blåsa liten bubbla
                                                                           one two three four

Ella har sånnadära såpbubblor som luktar melon men smakar bajs

Bubble1Bubbelblåsare


Alla är så töntiga

Har ni tänkt på hur töntiga alla är? Seriöst, alla är töntiga. Speciellt jag, jag är extremt töntig faktiskt. I Falun tillexempel, där är alla så töntiga och försöker vara alternativa eller snobbar. Det finns i stortsätt inget mellanting, det är alternativ eller snobb/fjortis. Placera dig i ett fack, kära medborgare, annars blir du placerad i alternativfacket som redan är överfullt. T-ö-n-t-i-g-t var ordet. Isch!
I Malung fösöker alla vara så där lagom alternativa, utan att sticka ut för mycket. Dom som vill chocka bryr sig ingen om, mer än att snegla lite snett på dom ibland. Dom som försöker vara helt vanliga blir nördförklarade och de som försöker vara fina blir fjortisar eller bimbos. Vad var det jag sa? T-ö-n-t-i-g-t!

Jag är i Malung nu, vilken lycka. Obegränsad tillgång till dator och blogg hela dagen lång. Whiihoo! :D Men lugn, jag ska inte bloggasönder. Jag ska bara skriva lite när det händer nått värt att skriva om.

Idag åkte vi hem från Falun. Igår var det konstjärt på Arenan med Heavy Slippers, Pull Out, Blöw och Panzar Princess. Missade rätt mycket av Pull Out och vi dissade P.P (höh). Det var en kul kväll i vilket fall. :D Vi åkte taxi hem, (emma, frank, johan, roger, liv och jag) och det blev inte så dyrt som jag fruktade. Puhuuu! Min första taxitur, helt otoligt. Har gått på "byn" med mamma idag också, intresting. Fick en hudkräm och en ny mascara. Ytlighet till folket. Hahhaahahaha!

Vet ni vilka som är drygast i stan? Esteter! yeeaah!//Carolis

Solen skiner himlen är blå, vad det är skönt att leva då!

Imorse tog jag en liten jogging/powerwalk tur runt mitt lilla näjborhooodah! Det var ytterst trevligt då solen höll på att gå upp och det var lagom svalt i luften. Första låten som började spelas på min lilla iPod vad Gloryhole, hahahha, då skrattade jag lite för mig själv och sprurtade vidare i den friska vårluften, aaah! :D

Bra början på dagen, måste jag säga. Jag och Emma kom en minut sent till nationella provet i Engelska, idag var den Reading and Reacting, snart om typ 45 minuter är det Listening and Reacting, eller vad det heter. Jag tar det på svenska, vi har gjort läsförståelse nyss och snart är det dags för hörförståelse. Det gick nog bra på det första här..

Upptäckte en pinsam grej nyss, hehehehe. Men det är nog inte sant? Eller.. ? heheheh.. nej det är det nog inte. hoihoh!

Idag är det fredag! Denna hyllade dag, dagen då helgen börjar. Oh happy day! :) Solen skiner, himlen är blå. Vad det är skönt att leva då. Högt i topp går allas humör och det är det som susen gör. Hurra!! :D

Älska Henning//Le petite fille qui s'appelle Elin!


I want you back

Idag har vi haft musik, för det är torsdag. Afron=The Voice och ESV:n=I want you back. Wow, jag har fått äran att lira congas på Jackson 5, status tycker jag! :) Ska självfallet köra också. Sen så är det kör och fiol på The Voice. Nu är jag trött. Skrev nyss nationellt prov i Franska, det gick inte så bra för jag kan inte franska, men ändå... fick VG+ på franskaprovet vi gjorde förra veckan, hur gick det till undrar jag?? :)

Alla är lite ledsna idag, då blir jag också lite ledsen. Jag är inte ledsen för att jag är ledsen utan för att andra är ledsna. Men det är bra att vara ledsen. Man kan inte alltid vara glad, sådetså..
"Ibland är man glad så man dör, ibland är man faktiskt inte på humör" - Listen to the mighty words of Trolles trafikskola, det är sanningens ord. amen.

Tror det är svenska ganska snart, men jag vet inte riktigt när. Då ska jag skriva om Cheap Monday igen, undrar hur det lilla äventyret ska sluta. Inget vet, bara Gösta har svaret. Det är iallafall tack och lov bakdag idag, förra bakdagen satt jag i en garderob i en halvtimme, det tänker jag nog låta bli den här gången och försöka vara lite pigg! :) Robert har ju fyllit år juh, så det borde bli tårta. Ola kanske ska vara med och baka, JAA! :D :D

Johan och Roger ska sova hos oss imorn efter Heavy Slippers konsert på Arenan. Det ni! Höhö! Det är vad som händer just nu. Nu ska jag rösta på staffan på jamma, annars blir han nog argsint. Peace out//Carolis

minibloggisinläggis

Skulle bara säga att jag inte känner mig på riktigt lika dåligt humör nu när jag träffat lite vänner. :)
Men jag ska ha historia nu och traggla vidare på min fördjupning om "Kriget mot terrorismen", det känns lite opeppat om jag ska vara ärlig.
Åhhw, vi gå på friskis idag med I'm in PAIN! Bajsis...

Enough with complains. I'll be back, so to säga. Peace//Carolis

Ps! Grattis Råwbärt!! Ds!

Snart kommer den stora sanningen

Snart tänker jag publicera den stora sanningen om IDOL, eller så låter jag bli. Har inte bestämt mig.. är på lite dåligt humör pga IDOL iallafall, can say that much. Dessutom har jag bajsont i handleden, och det är sannerligen bajs när man försöker leva upp till ryktet som violinist.. eller nått.
så, idag är jag på lite dåligt humör. Nu är det musikteori. Tjobre..

Liz har katt

Jag har sovit hos Liz! :) Det var en hejdundrans tur att jag slapp gå hem till strandvägis, hallelujah! Igår bloggade jag ju hemma hos Agnes, och denna dag blidde det hos Liz. Jag är en såkallad snyltbloggare är jag rädd, men jag har faktiskt ingen dator här på helgerna FFS! :P
(Lyssnar på ES1MU-Esteter för fjärde gången på rak nu. hahahha. Värsta bra.)
Förhoppningsvis dyker det upp lite människor här inom kort. Men komma när man sagt att man ska komma verkar inte vara något som människor kan här i livet, sanna mina ord! :)
Måste ringa Craigan så jag kan åka med som personlig person till Idolle imorn, och jag ska även vara personlig person till Idol-Arvid. Så, see you in the TV ruta, people!
(nu ska jag slå på Ester en femte gång!)
Peace out!//Carolis

RSS 2.0