Falun, sushi och snö!!!


Foto av Hanna och hennes nya kamera! :)

Här i Falun är det sketakallt, vitgnistrande, snöig vinter! Helt fantastiskt. Men fruktansvärt kallt! ;)
Kom till Falun i förrgår, då gick jag till kopparhatten en snabbis och kramade lite kompisar. Sen åkte jag hem till Hanna och Eric och vi åt rödig, såg på TV, såg på film, åt godis och myste och lekte med Hannas nya kamera (jag saknar min!)

Igår åt vi sushi på stan, ett helt gäng, sen sprang vi runt i affärer på jakt efter diverse ögonfransar och grejer till nyårsafton! :) Åkte och hälsade på Farfar&Ulla och sen spelade vi TP och monopol hos Ella och Alex (Smörpon). Jag och Hanna vann på TP!!! Det har ju liksom aldrig hänt. Sen vann vi verkligen inte på monopol! Orpon-hotell slaktade oss vafan!

Idag har vi hälsat på Aggie på ICA och Emma på donken och ätit god laxlunch hos Erics föräldrar! Just nu är det dans, dusch, ansiktsmasker och Mmmbop på Spotify! Ikväll kommer bli en fantastisk kväll!
GOTT NYTT ÅR! //E

Got to go!

Så småningom här så ska vi börja dra oss mot stationen och tåget mot Falun! Har somvanligt försökt att packa så lite och lätt som möjligt, vilket som vanligt ändå resulterat i att min lilla röda resväska väger ett ton eller två. Men men, det är smällar man får ta i livet. Har säkert inte ens med mig hälften av det jag borde heller.

Har iallafall tagit beslutet att lämna nya kameran såväl som datorn i hemmets trygga vrå. Nya kameran är jag lite rädd om och dessutom vill jag kunna den lite bättre innan vi drar ut på äventyr tillsammans. Datorn är tung. Även om den är finemangstrevlig att ha på tåget så klarar man sig med en bok och musik i mobilen.

Om jag inte snyltar in mig och bloggar från någon annans dator så vill jag önska gott nytt år till alla!
Nu laddar jag lite partystämning här med "You can call me Al" och "Wake me up before you Go Go" på Spotify! :)

See ya! //E

Kirrat och klart!

Nu är jag stolt ägare till en Nikon D60! :D Köpte den som mamma hittade på blocket igår, ett hel drös med fantastiska grejer. Som ett extra objektiv (tele), fjärrutlösare, uv-skydd, stativ m.m. Jag skulle vilja kalla det ETT FYND! ;)

Jippie!

Godermorgon mitt herrskap!

Sitter i köket och myser i morgonrock efter delicious pannkaksfrukost! Igår lärde brorsan mig att retouchera bilder i photoshop! Det var rätt fränt! Bild kan ni skåda här. Sen så kollade jag på Harry P och den flammande B och så avslutade vi kvällen med ett spännande parti mahjong!! :)

Idag ska jag åka och kolla på en kamera! Vi får se om det blir köp eller inte.. ! Spännande.

Imorgon åker jag till Falun, för nyårsfirande och lite häng i knarkarkvarten och andra ställen. Så jag måste väl börja fundera lite på packning och sånt. Usch, eftersom jag hatar att packa finns ju risken att det går väldigt dåligt. Men men!

See ya in tha snow!//E

Snacka om långfilm..

http://www.filmsquish.com/guts/files/images/Fanny%20and%20Alexander1.jpg

En anledning till att min dag bara försvunnit är att jag sett filmen "Fanny och Alexander".
För de som inte vet är det en av Ingmar Bergmans mest kända filmer, har vunnit massa oscars och shit..
och den är för tusan 5 timmar lång!!!
Men den var bra, jag gillade den. MASSA bra skådisar var ju med liksom. Allan Edwall bland annat. <3

Senaste nytt!

1. Det blidde ingen kamera (än så länge..). Det var ingen värsta rea någonstans, på just den kameran jag vill ha, men när jag bestämt mig slängde hon fram en försäkring och då kände jag bara att jag behövde fundera lite mer.
Hamnade också i valet och kvalet om jag verkligen borde satsa på D80, eller om jag ska köra på D60 istället? Billigare och smått mindre? Hmm.. jäklarns svårt.

2. Är superglad för jag fick invite till Spotify idag av Robert!!! Spotify <3<3<3 Såå glad! Fasen vad mycket musik jag ska lyssna på nu alltså!! Happy happy happy!

3. Facebook är värsta addictive som alla säger. Men jag anar att förtjusningen kommer blekna så småningom. Men just nu känns det som om det är där det händer liksom. Är ganska stolt att jag har över 90 vänner, redan! :)

4. Jag köpte ett Mahjong till pappa (spelade det hos Ella och kände att det var rätt fräckt). Efter massa påläsning av regler och med små försök har jag, Pappa, Petter och Olle nu lyckats komma in i det rätt bra. Och ikväll sopade jag banan med dom. Oh yeah!

5. Har knappt rört varken telefon eller dator på hela dagen. Men visst är det härligt att vara ledig ;)

Juldag!

Åhh, det är så skönt att vara ledig. Bara sova på morgonen och inte ha något inplanerat på dagen. UNDERBART ! :)
Julafton var fin, var i kyrkan och spelade på förmiddagen och sen åt vi julbord, kollade på Kalle Anka och allt sånt där. Jag insåg också att jag faktiskt är rätt bra på julklappsrimm! Yiey!
På det hela en mycket fin, mysig och stämningsfull julafton. Jag, Petter och Jon avslutade kvällen med att kolla på den lite sådär halvfåniga filmen "Enchanted" på tv1000.

Imorgon börjar jakten på kaaaamera! Om ni ser en Nikon D80 som verkar prissänkt någonstans så höjja till!

Puss på er alla! //E

God jul!


såhär ser då vår julgran ut i år!

God jul på er alla!! :)

"Fejjan"

Jag har bestämt mig! Vissa principer kan man hålla på i all evighet, men ibland kanske man måste erkänna att man har en princip bara för att man bestämt sig en gång och inte vill ändra sig?!

Därför tänker jag nu konstatera att jag är ovanligt betänksam och inte hakar på varje hype bara för att,
men nu mina vänner,
skaffar jag..... (trumvirvel)

facebook.

Julhets

Jag har varit ute i julhetsen med pappa, Olle och Jon. Eftersom jag redan har mina julklappar på det klara så var min roll att hjälpa dem lite på traven, och jag gjorde ett bra jobb. Men tillslut höll jag på att lacka ur. Trött i fötterna, jättevarm och huvudvärk. Nej usch. Men nu är julklappar inhandlade och så även julmaten.

Nu ska vi se hur det går med pappas bygge av gran. Jag lovar att visa bildbevis senare!
Nu tänker jag bara ligga i sängen och vila. Skiter i att städa idag, tar det imorgon istället. När man är pigg och har ny energi. Sen ska jag slå in julklappar och sånt pyssel. Jippikayey! :D Snart är det julafton! //E

Sixties



Enligt ett stiltest jag precis klickade igenom på Modette passar jag bäst på 60-talet. Ja, det känns ju faktiskt inte helt fel.

Hallelujah!

Jag är uppe, jag är påklädd, jag har inte jätteont i huvudet, jag ska ut och göra julärenden!
Helt fantastiskt faktiskt!!

Kvar att göra är dock städa mitt rum, vilket jag inte känner mig så pepp på faktiskt. Men ska det bli julmysigt så måste man ju faktiskt! //E

Gaaah!

Bihåleinflammation eller vad tusan det här är.. aaaaj! Jag vill inte ha det såhär. Jag vill orka klä på mig, gå utanför dörren, åtminstonne sitta och pyssla! Men icke. Jäkla skit.

So dead.

Har ont i huvudet och bakom ögonen. Det är inte kul. Speciellt inte idag, när solen skiner och jag skulle vilja orka gå ut. Men icke. Ska försöka orka duscha, och det känns som en utmaning stor nog.

Har klickat runt på internet mellan en massa jättepretto bloggar,
det är ganska kul faktiskt.
Jag är rätt glad att min blogg inte är så där värst pretto.
Men det är ju lite fint på något sätt att vissa människor är så pretto att dom kan vara pretto helt öppet (på internet).

Dagens tanke.
Öhh.. //E

Finally!

Nu är jag ledig ledig leeeedig i flera dagar! :D YIEEEY! :D

förkylningen har beslagtagit mig!

Ja, det började igår med halsen. Idag har det kommit till näsan, bihålorna och huvudet. Jättekul, verkligen.
Är på jobbet nu och hänger lite, men ska väl hem rätt snart faktiskt.
Eller hem, tänkte äta sushi först och gå på myrorna och misoui. Har ju fortfarande ingen klänning att ha på julafton!! Dessutom måste den sista lilla fixen ske till julklapparna.

Men sen ska jag spendera resten av kvällen med mys framför tv:n och datorn. Ska nog kolla på Arn 2 och kanske är tiden inne för Grinchen? Vi får vällan se! Hej//E

Disco och halsont!

Igår var en mycket trevlig men lång dag på jobbet. Två barnsamlingar med söta söta barn, julklappsutdelning och glöggmys med kollegorna och så mässa med fin musik (Jag valde att ha med "Kom Jesus, Kom Immanuel" alltså Veni Veni, den står i psalmboken faktiskt) och så tillsist var vi och "nattvandrade" på högstadietdisco!

När jag gick upp imorse var jag rätt mör vill jag lova. Men nu har det äntligen lugnat ner sig lite på jobbfronten, skönt. Ska jobba några timmar till, och så några timmar imörn, men det är lugna lugna dagar. Sen är det LEEEDIGT!

Fick dessvärre ont i halsen idag?! Kul om man blev sjuk hela julen.
Känner mig rätt slut. Nu ska jag spela lite piano. Hej! //E

Grattis H-K!

Aaah, bråttom bråttom! Ville bara ägna ett litet inlägg till att uppmärksamma och hylla födelsedagen av Hanna-Karolina Hanna-Karolina love is all we need!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!!!

Shakey shakey

Är helt överväldigad över att de skakningar jag vaknade av i morse i min säng var ett riktigt jordskalv!!!!! Eftersom ingen rapporterats skadad kan jag ändå på något sätt få tycka att det är lite spännande, lite häftigt nästan. Jordskalv liksom! Och att det kunde kännas så tydligt ända till Linköping att jag faktiskt vaknade!!
Det tyckte jag var coolt.//E

Elin - en käck tjej?

Jag inser när jag läser min blogg att jag ofta låter väldigt käck. Speciellt på morgonen! Huvva! Vet ni varför? Jo för att jag försöker övertyga mig själv om att jag inte alls är trött som en zombie. I verkligheten är jag inte alls speciellt käck. Eller ja, det kanske bara är jag själv som tycker mig ana denna käckhet?

Anyhow, nu är det bara 5 arbetsdagar kvar till LEEEDIGT! 2 veckors ledigt. I sträck. Då kommer lyckan vara total, tro mig!
Vi hörs . Hej! //E

Musiken - återupptäkten

Har lovat att göra en blandskiva till min vän Elin och började nu med den smärtsamma processen att med omsorg välja ur min lilla skattkammare. (Inspirerad efter att ha sett alla musiknördars favvisfilm(?) High Fidelity).

Det är asbra att genomföra denna process lite då och då! Hittade massa album som jag nästan glömt bort hur bra de är. Du vet de där albumen du lyssnade sönder för ett år sen? Som du sedan inte ens velat titta åt? De har nu precis landat och det är verkligen perfekt att återuppliva dem och återuppleva känslorna.

Blandskivan kommer bli en hit, känner jag på mig. Kanske drar några utdrag och gör till blandband sen. Jaja, ska duscha nu så jag slipper imorgon. Ciao! //E

Koka kola!


webcambild, hiiiiigh kvalité!

Vi kokar kola! Jag brukar ju inte kunna ta bilder med min webcam, men på myspace kan jag göra det! Great! ;) //E


3 advent

I fredags var jag på julbord med jobbet, sen gick vi till Harrys och dansade ;) Tänk så det kan gå! :)
Igår åkte jag och Elin till Hjärta till hjärta och letade lite second hand fynd, det fanns inte jättemycket kläder och sånt men det fanns allt annat i stort sett. Köpte bl. en röd kuvertväska och en riktigt bra barnbok!
Sen åkte vi hem hit och gjorde mozartkulor och såg på film och lite sånt, mycket trevligt!

Nu är jag uppe, trött som tusan, för jag ska åka till kyrkan. Men vet ni vad? Det är nu bara några arbetsdagar kvar till den efterlängtade julledigheten! Tjeeeenare var skönt det kommer bli. Nu ska jag försöka pilla i mig lite frulle!//E

Om att sjunga..



Alltså, kolla på den här filmen. Jag fattar verkligen inte hur hon gör det där?!?!  Det är ju helt sjukt!

Det liksom snöar så smått



Snö snö snö, hela dagen. Nu är det vitt och mörkt, som det ska vara i december.
Ikväll ska jag på julbord med jobbet, yummir yummie! Och imorgon ska jag och Elin ut och spana secondhand! Håll tummarna för fina fynd, typ en julklänning och julklappar och sånt ! :)

Jag har inte skrivit någon önskelista i år?! Borde man? Har kommit fram till följande: Jag har massa pengar och kan köpa det jag behöver och det jag vill ha själv. Därför önskar jag mig överraskningar i julklapp, sånt som jag sagt jag vill ha men glömt bort, sånt jag vill ha men inte vet om, och liknande.

Men jag kanske gör en önskelista ändå, för skojs skull.. //E


Spejsiga grejor

En sak som alltid irriterat mig förut, men som jag numer faktiskt gillar, är toolbars i webbläsaren. Ni vet de här knapp-raderna man kan lägga till under där man skriver webbadresser och sånt. Jag har en google-toolbar sen förut som är väldigt smidig. Där man kan söka på google direkt i det fönstret, kolla stavning när man skriver kommentarer och sånt och en massa annat trixit.

Nu har jag även lagt en ny toolbar: MySpace! Där jag är inloggad, kan kolla kommentarer, meddelande, friend updates och allting direkt i vilket webfönster somhelt. Det tycker jag är smart. Men man kan ju inte ha hur många toolbars som helst, då skulle ju inte websidorna få plats!

Jag är ledig idag! Har lyssnat på julmusik och youtubat med mamsen! Ska duscha och sen ska jag kolla på gossipgirl! :D//E

Trudiludiludiludi

Puuh, nu är dagen mer eller mindre slut. Ska bara hänga kvar tills bussen kommer. Luciatåget gick jättebra och barnen var jättesöta. Sannerligen sannerligen! Barn! Vad kan man säga liksom? :D

På vägen hem ska jag kvittera ut ett paket om jag hinner innan det stänger!!! (intresseklubben antecknar, förstår jag).
Ikväll ska jag.. slappa. :) Imorgon ska jag soooova. Men vi hörs säkert senare, ajöken! //E

Ute är mörkt och kallt

... i alla husen, lyser nu överallt, de tända ljusen.

Idag ska mina små barnkörsbarn gå luciatåg! Ljuuuuvligt kommer det vara! :) Imorgon ska jag vara ledig så idag är ju då praktiskt taget fredag, om ni förstår! :) Men vi hörs i senare delar av livet! //E


2 VECKOR?!

Hjälp! Det är ju bara 2 veckor kvar till jul! Vart har tiden tagit vägen? Bläddrade i kalendern och insåg att detta var ett faktum! Tiden kommer gå hiskeligt fort, eftersom det är mycket mycket på jobbet nu. Igår var jag på jobbet hela dagen, från otta till natta. Ungefär samma gäller idag, men jag har kirrat skjuts av pappa hem så jag ska slippa komma hem så hisklans sent! Imorgon tar jag sovmorgon och om allt går mig väl är jag ledig på fredag!

Trekaffet is coming up! I needs it, I wants it..! //E

Alltså barn.

Jag gillar dom. Faktiskt. :)




Juuul juuul strålande juul.

Saknar att sjunga den, sådär rysligt vackert med Tony Margeta!

Och Glenn Söversjö Åstrand, han saknar jag.

Sjukt att inte gå ett enda luciatåg. Första gången ever. Spännande. Och lite sorgligt. Men skönt.


Lite småstressig tisdag

För ovanlighetens skull har jag haft fullt upp mest hela dagen, fram tills nu då jag fick en välförtjänt (och oplanerad) liten lunchrast. Skönt. Dagen kommer fortgå tills sena kvällen med diverse barnsamlingar, körövningar och julbak! Kommer bli trevligt. Mindre trevligt är att jag har en lika lång arbetsdag imorgon, kunde inte ha bilen så då kan jag inte åka hem mitt på dagen (om jag inte vill spendera två timmar på bussen).

Men men.. man får väl köpa lite godis och försöka överleva utan större skador på psyket. Dock hoppas jag för kung och fosterland att jag kan vara ledig på fredag. Vore finemangsbra faktiskt. Vi hörs! //E


Jobb, trött

Jag är på jobbet. Jag är trött. Jag sov på bussen fast jag vet att jag inte borde. Men det är ju så mörkt, och kulet och kallt. Vad kan man då göra mer än att kura in sig i flera lager stickat och sova? Ja, man kan jobba... tydligen. Nu måste jag spela gitarr. Hej! //E

Ibland har man tur!

Tog en snabbisrepa till ett överfyllt ikanohus. Jag stängde liksom in mig i mitt huvud och gick som i någon sorts julklappsdvala där jag bara hade ögon för potetiella julklappar och varken blev upprörd över komercialismen, fick panikångest, eller blev fullkomligt anti och skrek: BABYLON!! Nej jag gick runt i sakta mak och totalignorerade den höga ljudnivån, barnvagnarna, de stirriga blickarna och svettiga pannorna.
Och vet ni vad?
Jag har i stort sett köpt klart alla julklappar!!! (Cred cred cred)

En annan sak jag gjort idag är också att jag kommit en bra bit på studentkorten! Heja mig!

Så till rubriken: Pappa kom hem från ICA Maxi häromdagen och tydligen hade någon glömt en dvdskiva i hans kundvagn när han tog den utanför affären, och vet ni vilken det var? Astrid Lindgrens jul!!! Perfekt! Gissa vem som fick den? :D Så den ska jag kolla på nu! Hej! //E

Vi är påväg, vi ska gå tillsammans du och jag...

.. på högmässa! Eller?
Jaja, hoppas mamma och pappa hinner hem med bilen i tid bara. Ska och jobba med lite konfirmander, det blir sköj. Igår var en rätt jobbig dag när det hela kom omkring för huvudvärken kom helt oförmodat tillbaka och plågade mig hela jäkla eftermiddagen och kvällen. Inte ens två panodil hjälpte, och det är bannemig det starkaste man kan ta i det läget.
Någon bloggdoktor som vill ställa diagnos?

Det är så kul men så svårt med julklappar! Vill verkligen hitta det som är sådär helt perfekt !! Det är verkligen svårt! Kanske drar en kortisrepa på ikanohuset (köpcentrum) påvägen hem från jobbet sen. Tål att tänkas på! hej! //E

Lugn ledig lördag

Denna lördag har spenderats som lördagar bör, än sålänge, med fika med julmust, lite fotografering av mina nya fynd från myrorna, julmusik och snart ska jag sätta igång med studentkorten.
Julledigheten närmar sig med stormsteg. Åhh, längtar så.

Nu ska jag inte hänga mer vid datorn för stunden, så hejs! //E

En lyckad dag!

Åh, idag är jag glad och nöjd! Fin och lugn dag på jobbet och sen gav jag mig ut i regnet och rusket på en tur på stan. Hittade två fina grejor till mig själv på myrorna som jag ska fixa lite med så ni får se imorn. Hittade tre julklappar också! :D Mycket bra! Tunga kassar på vägen hem, men mycket mycket nöjd.

När jag kom hem möttes jag av korten jag skickat in för framkallning! Snabbt jobbat fuji!! Respekt! (skickade in dom onsdag kväll). Och korten var fiiina! :) Har nu också köpt matrial till mitt tackkort. Dock var själva fotona lite förstora för korten jag köpt, attans, det blir lite pilligare än tänkt. Men men, kärlek bakom varje kort är väl ändå idyllen?

Sen fick jag ett paket med ett par solglasögon jag köpt på tradera också! Lite tidigt att köpa solglasögon kanske, men jag samlar ju så hittar man nått man vill ha är det bara att slå till! Ja, och nu är det fredagkväll, jag ska sy och ringa ett trevlig samtal. Äta god mat. Äta för mycket godis. Dricka för mycket läsk. Lyssna på julmusik! Fiin kväll!!! :D //E

Fingemangsbra mina vänner!

Dagens viktigaste: Min huvudvärk är gone baby gone! Yeees! Så skönt! Nu hoppas jag att jag ska få avnjuta en helt huvudvärksfri eftermiddag och sedan en trevlig ledig lördag. Åhh! Ska bli så skönt.

Har idag haft saker att göra i och med att jag gick och lekte med barnen på öppet hus! :) Najs. Nu ska jag jobba i en timme till och sen åka ner på stan och verkligen försöka göra lite nytta i julklappsdjungeln. Tjing! //E


2 lussebullar och 1 uppenbarelse

Min kära kära vaktmästare och kollega Kristina kom nyss in och dumpade en påse med massa lussekatter i: "ät" sa hon bestämt och travade iväg. Jag hade lovat att äta upp dom som blev över från servicehusen, så det är bara att tugga på och vara glad. Har ätit två. Nu är jag mätt. Goda var dom. Mmmm.. :)

Och så till uppenbarelsen. Igår upptäkte jag ju hur enkelt och smidigt det var att framkalla bilder på fujifilms hemsida. Sedan diskuterade jag med Ella om huruvida jag ska eller inte ska köpa en digital systemkamera på mellandagsrean. SEDAN läste jag något om en fotoutställning och drabbades av en plötslig kreativitet så jag har då aldrig varit med om maken. Fick en otrolig lust att fotografera, framkalla och sätta in i olika album. Dokumentera viktiga saker. Fånga fina grejer. Ja jisses, blev helt sjukt sugen. MEN för detta behövs egentligen inte en systemdig. Så för att testa om jag verkligen är i behov av systemkamera så ska jag göra en fotoserie, framkalla och sätta in i album INNAN JUL! (detta är som en liten utmaning till mig själv!)

Något förslag på tema?//E

Men det var då självaste..

... att huvudvärken inte ger med sig. Efter ett stort jäkla piller så är huvudvärken ändå inte ens i närheten av att vara borta. Suck. Jag vidhåller min åsikt om att värktabletter inte funkar på mig, iallafall inte när det kommer till huvudvärk.

Nu verkar jag blivit helt lämnad ensam här på kontoret? Det är KNÄPPTYST. Var är alla? Tydligen är det bara jag som hänger här idag, och jag kan inte påstå att jag har mycket att göra heller. Livet är underbart ! Öh....
Hoppas det dyker upp någon till trekaffet. Inte för att jag är speciellt sugen på kaffe (har redan druckigt tre koppar idag..) men jag vill ha lite social stimulans. Jajajajaj..! //E

Om du vill att jag ska självdö...

... så är det bara att ge mig den här i julklapp. Ett säkert sätt att göra mig fullkomligt psyksjuk. Alltså, detta är VÄRRE än Peter Jöbacks julskiva. Det säger väl allt.



och omslaget, den fula frostiga bakgrunden, pälshuvor och små hundar. "Our christmas", för alla deras internationella lyssnare eller? Nej usch, det ser ut som omslaget på en zombiefilm. Mardrömsmatrial! Huvva! //E


Fullkomligt intressant tydligen

Jag har märkt, utifrån studerande och analyserande av min läsarstatestik, att mitt liv, mitt otroligt innhållsrikalösa(?) liv tydligen är intressant!? Ja jisses. De senaste dagarna har jag haft en stadig ström av nästan dubbelt så många läsare än vanligt (vilket låter mycket, så jag undviker att säga hur många det är :P).

Detta tycker jag är mycket intressant. Så jag tänker fortsätta babbla om mitt otroligt intressanta liv precis som vanligt, för det är tydligen det som går hem ! :) Elins blogg - fullkomligt ointressant för den ointresserade. Alltså, fullkomligt intressant för den intresserade. Dagens slutsats!//E

Åter i tjänst

Idag är jag på jobbet, men huvudvärken håller dock i sig, attans. Får knarka lite piller eller nått. //E

Råda bot?

Även om jag nu är rätt övertygad om att det är en virusinfektion som orsakar huvudvärken så har jag iallafall beställt foton till mitt tackkort nu. Bra gjort, Elin, bra gjort. Ett steg närmare utskickning. Jag ska bannemig fixa det snabbt nu. Köpa allt jag behöver, adressera, skicka, klart!
Ja, ett steg är iallafall ett steg. :) Beställde en massa andra kort också. För om man inte registrerat sig förut på fujifilm så får man framkalla 100 kort för endast portokostnad. Alltså 29 spännz. Nice huh? //E

<-- studentkortet

Fina fynd



Yes, jag hintade ju lite tidigare att jag gjort två fina fynd. Läs mer om det här!
Mamma är hemma!
Jag lyssnar på Olle Nyman <3 och ja, huvudvärken håller i sig. Förbannade jäkla bajs.
Idag var himlen blå och det var lite ljust en stund. Jag vill ha ljus. Och jul.//E

fortfarande hemma

Jopp, vaknade imorse med alla intensioner att gå till jobbet, men mådde illa och kände mig fortfarande inte frisk, så jag bestämde mig för att stanna hemma en dag till och bli frisk på riktigt. Eftersom jag troligtvis har en infektion i kroppen.

Jag har nu legat och sovit i några timmar, fruktansvärt skönt faktiskt. Pappa håller på och städar och fejar för fullt där nere. Krukväxterna ska väck, handspriten fram, vet ni varför?! Jo för MAMMA KOMMER HEM IDAG! :D Så jag är glad.

20 dagar, 12 timmar, 30 minuter och 59 sekunder kvar till julafton! //E

Skit

Jag är hemma idag! Jag som senast igår tänkte: "men tänk att jag inte varit hemma och sjuk en enda dag sedan den där förkylningen andra dagen på jobbet". Och så vaknar jag idag, helt slut i kroppen, ont i huvudet, yrslig, smått illamående. Insåg att jag inte skulle palla så jag fick kasta in handduken.

Nu ska jag bara intala mig själv att "är man sjuk så är man". Sen ska jag läsa, sova, se på film och bli helt frisk tills imörn! //E

Alla ska sova för nu är det natt

Alltså de månatliga rävarna som flyttar in i livmodern, det är då man känner sig värdefull som kvinna. Suck...
Men choklad och överhurtiga musikaler med stepdans, plymer och Marilyn Monroe kan göra saken lite bättre på kvällskvisten (och kraftiga smärtstillande tabletter).

Anyhowandanyway så är det slut på måndagen, imorgon är det tisdag. 2 december. Vi närmar oss jul. Har ju en såndär nedräkningsmoj på min sidepanel, så jag har full koll. Kollade på första avsnittet av julkalendern på svt play. Vet inte riktigt om jag blev sådär värst överväldigad men det var rätt kul. Anders och Måns har man ju hört att dom är roliga men.. ;)

Nej, godnatt nu mina små julskatter ;) Puss!//E

mörk mörk måndag

Ja, man märker att man är påväg mot mörkret här. Alldeles regnigt i luften dessutom. Uschaligen. Men här inne på pastors är det varmt och skönt och det finns kaffe och trevliga kollegor. Så jag klagar inte. :)
Men jag måste erkänna att den stundande julledigheten hägrar. Jag har ju liksom inte haft nått höstlov eller längre ledighet än 3 dagar i rad, och det har bara hänt en gång! Dessutom har jag jobbat de senaste söndagarna och ska jobba nästkommande söndagar också, vilket innebär att jag aldrig har 2 lediga dagar i sträck heller. Så 2 veckor ledigt kommer bli himmelriket! :D

Nu ska vi dra igång, måndag, pepp pepp pepp! //E

RSS 2.0