Triumf!

dress

Yes! Jag hittade en klänning till nyår! En liten gammelvit klänning i 60-talsmodell i typ spets.. Väldigt klassisk! Den kommer nog bli en riktig vän genom åren, för den kan man använda på de flesta festligheter misstänker jag. På nyår tänker jag ha den med svarta leggins och rött skärp. Kommer bli hyvens. Hittade en skjorta med krås också. Det blev billigt och bra måste jag säga!

Strax är det dags att ta tag i problemet med min resväska. Allt ligger i en enda röra.. så jag måste lägga ur allt och vika om det som ska med till Uppsala imorgon! Vilken underbar skillnad det är att åka från Linköping istället för Malung! Nu slipper jag komma jättetidigt och åka hem jättesent som tidigare år!! //E

Mellandagsrean är över oss.. eller?

myrorna

Igår tog jag, mamma och petter en sväng ner på mellandagsrean som det hetsas så mycket om nuförtiden. Men det var lite som vanligt, man titta mest på vårnyheterna och det som var på rea för konstiga storlekar, fortfarande dyrt och oftast ganska fult. Men min lillebror hittade ett par jeans, vilket vi var på jakt efter (fast de var inte på REA såklart).

Men nu har jag varit duktig en stund och skrivit klart en tidsplan för mitt mycket spännande projektarbete. ;) Så nu tänkte jag ta bilen och åka ner på stan och leta efter någon snygg klänning på Myrorna och även gå på jakt efter fler second hand affärer. Kanske drar en repa på det stora köpcentret (Babylons palats, moahahahaha) som heter Ikanohuset och kollar in rean där om jag inte hittar någon klänning! Tjing tjong flaggstång!//E

Ps! Imorgon är det Uppsala som gäller. Spännande.. Men jag längtar efter att hänga med DIG och vi kommer ha kul som vanligt! Ds!

Since it's christmas let's be glad, even if the year's been bad!

jul

Only at christmas time

Idag har vi handlat julklappar!! Men de flesta styrde upp sina egna julklappar.. Iklusive jag själv! Vi kom fram till att eftersom vi ska ge så få julklappar iår pga brist på money så är det ju lika bra att man får något man verkligen behöver/vill ha! :)

Årets julklapp i vår familj: sordin

Chao//E

Ps! Jag har gjort min storebror beroende av Puyo Puyo.. Vi har snart spelat 200 matcher. Ehh. :) Men jag ligger i ledningen. Snart kommer den, combosarnas combo. I can feel it! Ds!

image352
Årets julmusik spelas av Sufjan. Mamma kallar honom Suffan. Pappa gillar't. Alla gillar't! Jag älskar'n!

Grundlurad!

Jag blev jättelurad igår. Jag har nämligen sovit på luftmadrass här i Linköping sen vi flyttade hit och klagat en hel del på det. Jag har fått jätteont i ryggen, sovit jättedåligt och varit jättesur. Nu när jag kom hem så sa jag till mamma att jag verkligen ville ha en säng och att det var det enda som skulle göra mitt rum lite mysigare. Jag klagade över att det inte kändes ett dugg mysigt och att jag verkligen inte längtade efter att sova i det rummet. Mamma sa att hon förstod och att vi skulle köpa en säng så snart vi fick råd. Jag sa till och med att en madrass skulle vara bättre än den där luftmadrassen. "Men dem kostar också" svarade mamma. Men hon sa att pappa lagat den dubbla luftmadrassen, så det kändes iallafall lite bättre. Så när jag går upp till mitt rum och bereder mig på att se den dubbla luftmadrassen så ser jag:
EN SÄNG!

Dem hade lurat mig hela tiden och lät mig sitta där och klaga och gnälla! Jag blev verkligen jätteförvånad!! Jag kunde knappt tro mina ögon. Så bra på att luras som mina föräldrar är det nog inte många som är. Det känns jätteskönt att ha en riktig säng iallafall!! //E

Snart bär det av.. :)

Åhhh jag kan knappt vänta till att få komma hem till vårt julmysiga hus i Linköping och bara slappa!!! Har precis packat och städat klart. Det går rätt snabbt när man väl gör det..

Jag tyckte jag var helt fantastisk på att packa när jag fick plats med både pysselsaker, kläder, nessesärer, kameror och allt i samma väska. Men nu jag jag insett dels att den väger ETT TON och att jag missat vissa saker så nu vet jag inte om jag kommer få lov att skippa en tjocktröja.. SORG! Jag vill ju ha både pippitröjan, den långa gråkoftan och den übervarma grå koftan. Men ja, två grå koftor kanske är lite overkill. Men jag vill! Jag ska nog kunna stuva ner de där sista sakerna också.. man får sätta sig på väskan när man drar igen.. eh :)

Nej, så småningom ska jag dra min ENORMA väska till busshållsplatsen, det kommer sannerligen bli ett äventyr i sig. Sen är det tåg med storebror som gäller. Framåt 22 tiden är jag nog hemma! //E

   
Jag och mina kära knäckebröder ! :)

När man verkligen inte gör det man borde..

... alltså att packa och städa. Jag städade toaletten, mitt jobb inför jullovet, i rena farten när jag kom hem från skolan. Men sen har det gått.. minst sagt seeegt. Har plockat in en massa kläder i garderoben så jag lättare ska kunna överblicka vad jag ska packa. Jo, jag har lagat middag också. Seeeen blev det väl lite som det blev. Har tillexempel tagit en massa kort..

Lyssnar på Sufjans jullåtar nu. Igen. :)//E


Oh come oh come emmanuel

Jag tänker nog aldrig gå och lägga mig. Julfint kök, värmeljus, Sufjan Stevens julllåtar och allmän nöjdhet i att ha körkort, fin konsert, fina vänner, grattissms.. ja. Jag vill spara och ha kvar den här känslan i en burk. Öppna den och lukta, känna, smaka... det behövs.

Jag är hungrig! Jag längtar till en kyl med mat i och jag längar till julbord! Jag längtar HEEEEEM! :D (Fast på ett positivt sätt!)

Just nu stannar jag i känslan. Tack och adjö! //E

andes
Anders+Elin=Popbästisar. Det är viktigt! :)

Gissa vem som har körkort?

bil

Den frågan har jag fiskat med hela dagen för att få grattiskramar och dunkar i ryggen och "bra gjort"! För idag har jag nämligen KLARAT UPPKÖRNINGEN! Jag har fortfarande inte riktigt smält faktumet att jag har körkort, men det känns fett bra vill jag lova för jag körde inte direkt perfekt på uppkörningen. :) Ehh.. Så jag blev lite förvånad. Men det var fett najs att bli godkänd måste jag säga.

Vi har precis haft konsert i Vika och det var fett med najs på alla vis måste jag säga. :D

Trevlig tisdagskväll önskar jag er!//E

Uppe sent, igen!

Usch. Varför? Jo, för att jag hjälpte Inkan (inte den mest tekniska på jorden) att snygga till sin nya blogg! Nu ska jag veeerkligen sova. Detta har varit en fett skön Söndag. Nyckelord: tvätt, Farväl Falkenberg, Skogman, Internet, SMS bombning. Godnatt!

Allt ordnar sig tillslut!

Jag åkte till Luciarocken trots allt. Jag kände att jag verkligen ville se banden och att den långa väntan mellan, med allt "mellantjafs" skulle kunna uthärdas i sällskap av trevliga rockstjärnor som jag känner. :) Och hem skulle jag väl komma på något sätt.. hoppades jag.

Hur som helst så var det kul (med de tråkiga partierna emellanåt). Heronic vann, och dom var awsome! No Brakes fick tre pris: bästa basist, bästa gitarrist och bästa trummis. INTE ILLA skulle jag vilja påstå! Så jag var nöjd, och alla var nöjda. :) Sen fick jag skjuts med Pähr (en hyvens man i sina bäst år) ända hem till dörren. Så allt ordnade sig tillslut. Nu är det söndag. Imorgon är det måndag. Julen närmar sig. Och lugnet. Chao//E

pakelitkepepprkaka
Last Christmas (I gave you my heart)
Mitt absolut charmigaste och snyggaste ögonblick.

Att åka eller inte åka.. till Djurås.

Har kört två låånga lektioner idag. Det gick bra. Ska köra en sista liten uppvärming innan uppkörningen. Sen gäller det. Ojoj. Men det känns bra. Nu har jag gjort omkörning och övat lite mer på att parkera.

Just nu är den stora frågan om jag pallar åka på Luciarocken. På ett sätt så vill jag verkligen. Samtidigt kanske det blir fett segt och jag ska isådanafall åka "själv". Så jag kanske sitter och har astråkigt emellanåt. Det är ju inte så kul på en Lördagkväll. Och så vet jag inte om jag kommer få någon skjuts hem till Falun heller. Vilket också känns lite segt. Har en "sista utvägs" skjuts, men jag vettetusan. Hur som helst ska jag sätta mig på 15.30 tåget till blg, så får jag bestämma mig sen. Jag vill verkligen se banden (heronic och no brakes, framförallt) men samtidigt inte sitta där och hänga hela kvällen.

Tusan! //E

image326

Hej på dig min bror!

Har åkt hem till byn för att öva lite på körningen inför uppkörningen som är snart ! (iiiiik!) Sitter hos min bror i hans "mysiga" lägenhet. Ehh.. Men Stevie är här med mig så det känns lugnt. Men det är snus överallt. Ewwww! :P

Det är väldigt mysigt och vintrigt här i Malung. Det känns nästan som att vara i något magiskt vinterland eller kanske i en (bra!) julkalender! Det är kallt, snöigt och träden är alldeles vita. Maaaagiskt!

Det dumma är att jag missar Hannah, Eric och Andreas fest!!! Det är inte kul. Alla är där och partar liksom, men jag ska köra bil. Vilket är kul. Men fest är roligare. Åhhj! Jag får trösta mig med marabou-nonstop och julmust (som vanligt.)

Walkin in a winter wonderland!//E

Lista: Jag är den enda i data salen som...

  • Är kvinnodjur
  • Inte spelar dataspel
  • Inte säger: roflmao i varannan mening :P
  • Som går estet musik

Jag är inte den enda i data salen som:
  • Har mössa på mig

Himlen hänger stjärnsvart

klockan är snart halv två. tre luciatåg, en gränslöstspelning, ett stycke laget och ett stycke mozkovitch senare. elin, robert, henric och emma missade bussen pga att wallis var så stillig. därför fick wallis skjutsa oss hem. hyvens. jag är trött men glad och nöjd.
särimner är över.

godnatt!

Fem fyra tre två ett... noll

Ännu en dag i livet är nästan förbi. Ser fram emot att lägga mig  och läsa Memoirs of a Geisha, riktigt bra bok när man kommer in i den! Har idag haft religion där jag och Hannah hade djupa diskutioner på egen hand i vårt "grupparbete". Sedan åt jag två nybakade araksbollar som HR gjort, yum yum. Och jag och Andrew åt sura dödskallar och det var surt.. ehh. Sen var det foto, som var all teori idag vilket nästan var lite skönt. Ska försöka komma på något bra att göra som fotoprojekt. Svårt, för det måste vara någon "tanke" med det, något lite djupare.

Patrik och Joel kom och hälsade på lite sådär överraskade idag. Jag brände en skiva till dem, eftersom de åkte bil och då måste man ha bilmusik. Mest ville de lyssna på "Hide and Seek" med Imogen Heap, som tydligen var deras favvis. Hehe. Lyssnar på den i detta nu faktiskt. Grym låt! De skjutsade mig hem till Aggie där Veni Veni Bertil har haft lite övning inför vår lilla julsjungning på Ecole på Torsdag!

det var allt. noll!//Göta

                              

I'll run you down like a marathon

Hej mitt herrskap!image338
Jag är i Linköping  och det är ju helt och hållet spännande på sitt eget sätt. Eller egentligen inte. Sitter i fåtöljen i vårt stora rum nere och lyssnar på lite blandad musik, just nu Jeffan. Har inte gjort speciellt mycket nytta idag. Har ätit god julig lunch, gravad lax, potutis, hovmästarsås och ägg. Med julmust! Yum! Sen så har jag, mams, Petter och Jon spelat texas hold'em och jag kom 2a. Mamma vann och det var första gången hon spelade. :)

Det jag försöker säga är väl ganska mycket att jag inte har något att säga.

Jag vill se Guldkompassen! Fast jag vill läsa om boken först! Snart kommer ju nya narnia på bio också!

Vad ska man önska sig i julklapp?

Nästa vecka är Lucia det kommer bli.. hektiskt. Som vanligt. Men jag tar en tag i taget och hoppas på det bästa. Typ. Men jag skjuter upp en del viktiga saker och hur smart är det på en skala? Inte så smart. Men det är fett vanligt känns det som.






Nej, nu är det nog med snack om ingenting.

Ajöken!

Övning inför projektarbetet!

kolllage


Jag fick för mig att jag skulle bygga en liten studio i mitt rum! Eftersom Emma inte fanns att tillgå fick jag helt sonika fota mig själv. Lite egotrippat! Men fett kul var det ändå. Måste ju öva inför mitt projektarbete. Jag vet väl inte huuur snygga mina små fixningar av bilderna blev. Men man försöker så gott man kan. Oftast. :)

Jag är hungrig nu. Måste fixa mat, för jag fryser.

Förresten så såg jag världens finaste grej idag. Tog några bilder med mobilen, men de blev nog rätt fula. Det var nämligen en massa is som låg längst sjökanten och när de stora vågorna slog in så klirrade det som glas. Det var sjukt vackert. Isbitarna såg verkligen ut som glasbitar och de låg i drivor. Sjukt fint. Var tvungen att sitta och titta länge och väl. Hoppas ni alla får uppleva det någon gång. Klem//E

Lite typiskt, men inte oväntat..

Jag har blivit FÖRSKYLD! Just idag, när vi ska ha konsert och allt. Men jag har legat och sovit hela förmiddagen (som mestadels av min klass, har jag förstått). Inte konstigt när man tänker på omständigheterna! Tänkte gå upp och duscha, laga mat och sen gå till Hagven och hoppas att halsontet inte blir värre och att sångrösten inte påverkas. Igår på luciarepet svullnade min hals igen.. inte kul. För ikväll ska vi har vår eminenta estetkonsert med klassen i cafeterian! Det kommer bli jättekul tror jag! :D

Ni får ursäkta att jag inte uppdaterar lika ofta som vanligt den här veckan. Men sånt är livet vissa veckor. Det har iallafall kommit lite finare snö idag (än slasket). Det är alltid trevligt.

Nu, dags att resa sig ur bottenslammet och göra slag i saken. Du-är-så-fin ibumetin!//E

 
                            

       
                                            
       
     

Nu tänder vi första ljuset..

Glad advent! :) Igår var en väldigt trevlig dag! Jag tog det lugnt, städade, diskade gjorde lite saker som måste göras och myste. På kvällen åt jag först middag hemma hos Agnes med en massa folk. Veg tacos, det var mycket trevligt!! :D Sen gick jag, Agnes och Karin ner till Engelska puben för att sjunga en kareoke låt med Agnes Hö :) Vi valde "Oh Boy" med Peps Persson. Det var en hit. Speciellt vår dans under mellanspelet. :)

Idag har jag varit på julskyltning och jag måste säga att julstämning börjar infinna sig. Att jag precis kollade på andra avsnittet av julkalendern gjorde att den höjdes ännu ett snäpp faktiskt.

En sak som är trist är att den jättefinfina vintern har regnat bort och blivit decemberslask. Sorgligt! Inget knarr under skorna, bara plask. Usch! Men idag var det iallafall så varmt att det räckte med min pippi-tröja (ingen jacka behövdes alltså!) Nej, nu ska jag vänta på att Emma kommer hem. Ska kolla på van veeteren och äta kladdiskakis! Chao//E

RSS 2.0