och det är också en liten sanning.. Henning.

Hej hej här sitter jag i en öde skola. Alla har gått hem för längesen, utom jag! För jag vill inte gå hem än. Önskar just nu att jag hade en EGEN dator i mitt hem istället! Då skulle jag i detta nu sitta i sängen/soffan och läsa bloggar och dricka te. Men nej, jag sitter här i det smått öde biblioteket på den smått öde skolan och känner mig ödesmättad. Eller nått. Imorgon är det bara lärarkabaré KULKULKUL! :D Sen ska jag dra hem till Malung och shuppshuppshupp. Jag dissar alltså falukalaset, you betcha! Höhöhö..

Har lite smått KLÄDKRIS! För jag ska nämligen på 3 fester de närmaste tre veckorna plus två studenter och jag vet inte riiiiktigt vad man ska klä sig i? Jo jag vet att jag har jäääättemycket kläder, men jag ingenting som känns sådär tipptopp rätt. Måste verkligen köpa nya ballerinaskor också för mina är sönder helt, lukar illa (och dessutom hemma hos Thea). Kan ingen bara skänka mig vagabondballerinorna av ren välvilja? Snälla snälla! Kanske man kan fjäska lite för mamsen-mamsen-mamsen (<-- ett internt skämt mellan mig och alla som läst T.H Whites "Svärdet i stenen". Alltså mellan mig och... ingen. haha. kul. asroligt. jag garvar själv här. hahaha)

Jack, oh Jack, rädda mig. Nu. Från denna öde plats. Ooooaahhhäähshhjjjaa! //Henning

Ps! Om jag nu ändå ska prata om vad jag skulle gjort om jag haft en egen dator (vilket jag kommer ha i höst när jag köpt en, så skulle jag också tillbringat halva eftermiddagen med att spela Betapet. Ds!


Tänk om jag kunde ha mustasch?

image178
  image179

Idag är en mustasch-dag! :) Man skulle kunna behöva en fin mustasch för att liva upp en så grå och trist och seg dag som denna. OM jag hade en mustasch skulle jag tvinna upp kanterna som han där uppe! :) Så man kunde se lite lagom bister ut, eller bara se ut som en cirkusdiriktör! Om jag skulle vara fin någon gång så skulle jag spreja mustaschen med glitterspray! Och om man ville se lite häftig ut kunde man ju allid färga den i någon snygg färg eller styla den som spikes eller nått. Skulle kunna bli ascoolt tror jag!
Jag ju informera om att det snaaaaaaaart är sommarlov och det ska bli sååå skönt. Sommarjobben är kirrade och det mesta inplanerat (även om det kommer bli vansinnigt tight). Men pengar pengar pengar. Det är så det blir. hoppas på att kunna ta lite körlektioner och typ göra mig så klar som möjligt inför min 18års dag! :D (inte förän i november dock).

Men finast mustasch har dock: Henning (som är maskoten för min blogg, förövrigt!)
image180 <3 <3

My life is spelled Broccoli!

Sitter i templet och lyssnar på musik och äter broccolipaj. Det är finemangis. Igår var det release för Mozkovitch nya ALBUM (asssscoooolt) :D Idag är det ny dag och nya tag med Seasidefestival och sol! Har än så länge bara kollat på Heronic, men ikväll blir det Mozkovitch och In Mourning! :) Vi ville ju gärna se hiphopbandet med rånarluvor som sjunger låten: "Wooolfhaters die!!", som spelade förra året. Vet dock inte vad dom heter eller om dom spelar iår igen. :'( buuä buää

Imorgon ska jag städa och tvätta och det är ju inte så party, så ikväll gäller det att njuta så länge det varar. :)

nunc dimittis, eller inte :P aloha!//E

nunc dimittis

Klockan är snart 2 på natten och jag kan inte sova. Jag har försökt med allt... klassisk musik, humle, läsa, yoga-andningar, gitarr och ja.. hela kittet. Så nu tänkte jag.. jag gör något annat. Jag slår på datorn. Kanske inte den smartaste tanken, men hey jag är smått desperat här. Förstår inte varför jag är pigg, men jag är det. Hela dagen har jag varit trött som en inlagd paprika. Men nu! Nu är jag pigg som en valnöt om  våren! Jag kan inte sova. Så fort jag lägger mig ner i sängen börjar min hjärna gå på högvarv och jag kommer på en massa grejer som jag måste fixa och det kryper som maskar under min hud. I can not relax. Nix pix.

Imorgon ska vi bada på gymnastiken, hurray! Sen på kvällen har mina kära Mozkovitchar releasepartey för sitt album! Awsome! Och på Lördag är det Seaside.. så det är partey all night long häromkring. Man skulle kunna säga att jag oladdar inför det. En riktig uppladdning vore ju liksom att sova. Men jag oladdar genom att hetsa och vara uppe.

but somethings lost and somethings gained, in living every day                                      

nunc dimittis

Közönöm, Ungern!

  • Busschaffören Joseph <3
  • Kotten <3
  • Den söta tyska killen
  • Blomgumman
  • Dreadskillen i Pécs <3 <3
  • Gitarrkillen/killarna
  • Regndans
  • Mitsoura
  • Galna spelningar
  • Stolarna i Franz Liszts sal!
  • Kolhydrater
  • Värme
  • Kramar
  • Turistfällan
  • Babylon!!
  • Tjurviluppan
  • 3 D-strängar
  • M&Ms
  • Gränslöst!! <3
image177

Imorgon=Ungern!!

image173
Väderutsikterna för morgondagen. Runt 20 grader men molnigt och kanske regn!

Ja, imorgon bär det av. Har laddat och fixat och grejat så nu tror och hoppas jag att allt är klart. Har köpt åksjuketuggummin och sömntabletter och öronproppar och lite allt möjligt. Ska nu hem till Falun och packa väskan och väga den och kolla så att allt är med. Regnjackan verkar bra att ha högt upp i väskan som det ser ut på den där kartan. Men jag hoppas stenhårt på sol!! Särskilt för min lilla fiols skull, den pallar inte dåligt väder. :P Vi kan ju alla hålla tummarna för att fiolen får ha med sig sitt fodral på planet, annars måste jag typ linda in den i en handduk och lägga den i min axelväska!! Det känns lite risky!

Här i Malung regnar det om vart annat, igår var det riktig storm med ösregn och åska. Uscha. Men jag håller mig inomhus in i det längsta. Det är iallafall trevligt. Nu ska jag se om vågen får plats i någon av min 5 väskor som ska med härifrån Malung. Sen ska jag nog äta lite kyckling och slappa innan tåget går. Kommer hem från Ungern på måndag, så vi hörs knappast innan dess! So long//E

Fiffigt Elin!

image175  image176



Innan jag åkte till Malung tvättade jag alla mina kläder. Så det som var kvar fick man uppfinna lite med. Detta är då en gammal "tantkjol" som ska sitta i midjan men som är alldeles för stor. Detta löste jag med ett par hängslen. I helgen hade jag denna kjol med hängslen, en svart långärmad tröja, en brun spetsknäppetröja och brett skärp i midjan. Dagen i dag är lite slappare så det blev en blå 3/4ärmad tröja som jag ärvt och inget bälte. Denna outfit var nästintill gratis förutom strumporna (7-pack H&M 98:-) och hängslena (Myrorna, minns ej pris kanske 20 spänners). Tights, kjol, tröja är ärvda av moder. En dag ska jag bli bättre på poser, men inte idag! Frisyren är också en hit.. ehhhh!


Rockstar

image172

Tjoho!

Denna vecka i skolan har bjudit på idel ångest och enstaka överraskningar iform av kärleksredovisningar med äkta hångel (Affe och Isak, host host), Mattenationella (hjälp), Kärleksworkshop med värsta stämningen (well done min grupp), Inlämning av Fiolens historia och så vidare och så vidare.

Idag ska jag köpa ett par assnygga byxor på JC och sen åka till Malungur mitt hemland! Det ska bli najs najs. På Lördag ska jag på Dalariot som kommer bli häftich bara så ni vet! Laters//E


Men heja mig, vilken morgon!

Man vaknar, är trött som ett jag vet inte vad och önskar att det var sovmorgon. Skyndar till skolan, stressar och allt. Kommer hit och inser: jag hade sovmorgon! BAJS, skulle jag vilja säga. Men men.. nu, eller alltså snart, så ska jag jobba lite matte och så. Det är ju nationelltprov i veckan. Uscha. Måste minst få VG... no pressure. Ehhh...

Nej fy vilken jobbig start på en rätt jobbig dag.. idag ska vi nämligen ha folkmusikredovisning, och min grupp är väl inte den mest förberedda i världshistorien. Men det går säkert bra ändå... men man kommer få vara i skolan hela livet, och det är inte så kul.

Nej, bättre mornar i mitt liv har jag upplevt. Farväl! //E


that dizzy dancing way you feel, as every fairytale comes real

image171

Salem, Salem vill du bli min?

Moons and Junes and ferris wheels


How many days will it take for you to understand
Look in to my eyes this is who I am

Skräcken för telefonen!

image170

Jag har ett erkännande att göra, som jag tror de flesta känner igen sig i. Jag är rädd för att ringa!! Alltså, jag är rädd för att ringa till praoplatser, sommarjobb och så vidare. Jag får århundradets ångest bara av att tänka på det. Om jag tillslut lyckas tvinga mig själv till att hämta telefonen, slå siffrorna och hela kittet så får jag svettningar och hjärtklappningar. När personen i fråga svarar får jag en jättesnabb hjärtattack och vill impulsivt slänga på luren och gömma mig under täcket. Men sen när jag väl pratar brukar det gå jättebra. Och när jag lägger på drar jag en lättnadens suck och blir alldeles matt i hela kroppen. VARFÖR denna rädsla? Antagligen så är det för att jag är rädd att misslyckas, jag är rädd för att få ett stort NEJ från andra sidan telefonen. Eller så är det bara ... läskigt. Av någon anledning. När jag gjort det, klarat biffen, så känner jag mig mäkta stolt. Men innan.. huuuva ångest ångest!

Någon som känner igen sig? Eller är det bara jag... //E

Ge mig färgglada skor! :D

image169

image169

The Sartorialist

Elin hyllar: Änglamark!

Allt ont jag någonsin anklagat COOP för tar jag tillbaka.... För Coop är JÄTTEBRA! För dom har massor med ekologiska produkter. Bäst av allt är Änglamark-varorna som både är KRAVmärkta och Fairtrade. Hur bra som helst!!! Jag önskar jag hade ett coop nära mig som jag kunde handla på! Har idag köpt en jättesöt kravmärkt jordnötssmörsburk. Jag hjärta krav och fairtrade, forever!

image165 image166 image167

Elin hyllar: Att komma hem!!

Har inte varit hemma på 2 helger och det känns verkligen bra att komma hem då! :D Iofs är varken mamma eller pappa hemma just nu. Men mamma kommer, sen. :) Jon blev glad över Volcom-plånboken som han fick. Så det kändes finemangis! :D

Har ätit sojakorvar och ser fram emot en fin kväll hemma här !:)

Lev väl! //E

RSS 2.0