Elin hyllar: Kalkonen är borta!

Tack blogg.se för att ni tagit bort kalkonen, den höll på att ta kol på mig allvarligt talat!

Igår var det cafécabaré (hurstavas egentligen [kabbaré]?), det var jättekul! :D Värsta mysstämmningen med en massa myslåtar. Det var fina grejer. :) Vi missade bara de första minuterna på LOST säsongsavslutning. Fy vad jag inte gillar säsongsavslutning "Serien börjar igen nästa år.", det låter så hemskt. Även fast årskiftet närmar sig med stormsteg.

So long../Elin


Lady in red, that's who I want to be!

skor3
En ganska dålig bild, men så ni fattar helheten! :)

Min nya väska och mina nya skor från Wedins

Snacka om diss!

Jag och Henric satt i en av de lägst belägna korridorerna på denna skola och vi lekte med min fiol. Vi testade lite olika hur den lät och en massa. Så kom det en tant, eller jag ska väl säga kvinna, för hon var inte vithårig. Hon rynkade näsan och sa till mig:
Kvinna: Det där är inte ditt instrument va?
Jag: Jo..
K: Är det ditt instrument!?
J: Ja, tycker du att det låter fint?
K: (Rynkar näsan igen) Ja, så värst fint lät det inte..
J: Ehhh.. Men jag bara skojade. Ehhh..

Det kan man kalla diss!!!


Elin dissar: Den äckliga kalkonen!!!

Det väldigt snälla människorna på blogg.se har lagt en reklam på min blogg iform av en DANSANDE KALKON! Men innan man inser att det är en dansande kalkon ser det ut som ett kadaver, eller nått liknande äckligt. Nej fy, jag gillar inte sånt. Ta bort den, blogg.se, ta bort den NU!

Förövrigt är min fiollektion om 10 minuter, så jag ska skynda mig dit. Idag är det skööön tisdag, då jag får slappa hur mycket jag vill typ! :D Bra bra bra! Imorn 19.00 Cafecabbare här på skolan, be there and feeel the grooove and the myskänsla! Love and Peace!


Mina fina röda skor!

Idag gick jag in på Wedins och kom ut igen med ett par skinande röda klacklackskor (se förra inlägget) och en bedårande röd portmonäväska! Jag försökte lägga ut bilder här men Henning klarar verkligen inte av det. Men jag är iallafall hemskt lycklig för mina nya skor! :) Kanske lägger ut bilder imorn istället, om jag lyckas med det dvs.

Skulle gå på Hasse Ö:s pass på friskis idag, men lyckades glömma mina skor i cykelkorgen på busshållsplatsen, så det var bara att hoppa av bussen och på nästa tillbaka igen. När jag väl kom fram med skor och allt så var passet nästan slut, så jag fick bara gå på yogan. Men det gick inte så bra det heller, för jag kunde inte alls slappna av. Men men. nu ska jag sussa sött och drömma om röda skor och andra fina saker. Godnatt/Elin


Jag gillar rött!

red1

Dessa små godingar kommer från Wedins, och jag ska köpa dom innom kort! :D Dessutom har jag spanat in en liten röd portmonäväska som jag ska inhandla tillsammans med de här. Rött är liksom... hett! Det har också alltid varit lite av "min färg". :)


Lite röd inspiration från Facehunter, Sartorialist och mig ! :)

Lite inspiration på en gråtrist höst/vinterdag

sartoralist
Bild från The Sartorialist

Den här outfitten är så klockrent slarvig fast genomtänkt. Två ihopknutna scarfar slappt hängande, solbrillor, en kortärmad jacka med en lång tröja under, skitsnygga stuprör och herrskor. Jag brukar dissa herrskor, men Hannah tycker det är väldigt hett, och i det här fallet är jag benägen att hålla med digg Hannis. Skitsnyggt!! Ja, så hade jag ju helst sett ut idag. Men nej, inte jag inte. För att låta ännu mer modebloggig kan jag informera om att jag har på mig: läderconverse, raggsockor, ljusblå raka jeans från JC, tröja med rosett från HM, brun kofta från HM, två tunna guldkedjor... ja. Ganska tråkigt. Men men,  man kan inte komma med en klockren outfit varje dag ... ehh.. :P

Mobilblogg och så vidare

Mitt inlägg från mobilen gick ju nästan fram, men min mobil pallade inte att publicera bara. :) Det var ju kul att det gick (nästan då alltså). Idag är det friskis och bakdag hos hänke och råbban som gäller.

Har inget mer att skriva just nu.. bye!

Jag står på friskis!

Hallå hallå, skulle bara testa att blogga från mobilen. Kul liv. Nu är det hurt som gäller. :-) jag, agnes och emma på hasse ö. Vilken kväll. Puss och kram

Ojojoj rekord! :)

Hade nytt besöksrekord igår! :) Häääfich! Måste vara mitt "drömrum" som alla vill se.. :) Ska inte säga hur många det var som kollade, för då kommer alla bräcka mig, men det var mer än dubbelt så många som vanligt. Nu känner man ju lite pressure att leva upp till allas förväntningar på nått sätt. Eeehh.. vad ska man då göra? Jag kan berätta att vi idag sett halva filmen Hotel Rwanda, den är verkligen hemskt hemsk, sen har vi gjort stjärngossestrutar på bilden. Min hade lite lagom alternativ design, vissa (nämner inga namn) gjorde lite mer speciella med "hammaren och skäran" och ett upp och ned vänt pentagram och en metalhand! :) Hårt värre, synd att man måste vara tärna........
Ikväll blir det friskis och yoga.. om allt går som sig bör och det hoppas jag att det gör.

Det rimmet får avsluta. Ciao! /E

Mitt drömrum! :)

sovhörna
Sovhörna med möbler från IKEA och Indiska. Massor med kuddar och lyktor! :D Där på golvet ligger min laptop som jag drömmer om med en snygg skin ! :)
dressingroom
Andra sidan av rummet är mitt stora rymliga dressingroom med plats för en massa kläder, skor, väskor och assesoarer! :D Fint va? (Ni skulle bara veta hur lång tid det tagit att klippa ihop allt det här). Möblerna är från IKEA. Skorna, väskorna och bälterna är från Asos.com

Lista: Några bra och mindre bra saker jag gjort idag


Marängswiiissssch!

I onsdags hade jag födelsedags-glöggkväll-med-lost! :D Det var fint. Först åt jag, Emma, Henric, Robert och Keso middag. Mammas pasta och tonfisk med purjo, blev bra tycker jag! :) Sen så kom Hannah, Agnes och Anna. Jag lyckades skrämma Keso genom att gömma mig på mitt geniala gömställe! :D Det var också roligt. Vi drack glögg och åt choklad. När Agnes kom lurade dom mig att gömma mig i skåpet och sedan låtsades Agnes leta medan dom gjorde en marängswissssch i rasande fart och jag anade ingenting. Det var roligt!!!!!

Sen såg vi LOST och jag kan säga att det var en hemskt fin kväll! Idag ska jag åka hem till Malung. Vi ses, puss och kram!

Så var man 17 år!

Igår fyllde jag 17 år! Jag firade med familjen i Lördags, det var fint. :) Igår fick jag många grattiskramar och grattissms. :) Dessutom bjöd Hannah mig på bio "Djävulen bär Prada", American feel-good as we know it. Det var väldigt fint.

Dessvärre är min mage dum som vanligt. Den har krånglat onödigt mycket de senaste dagarna... dumma dumma. Idag är den dummare än dummast. Uuussch. Men men.. får trösta mig själv med Chiclit "Gossip girl" och Sufjan. Suck...

Farväl Farväl

Farväl Malung, farväl höstlov, farväl sovmorgon, farväl slapphet, förväl dator och farväl bredband. Vi ses inte på ett tag. Farväl!

Ps! Jag har klippt mig! :D Ds!

Stackars lilla ensamma jag!

Känner mig ganska ensam i nuläget, hela familjen är borta förutom Petter. Men han har haft LAN med sina kompisar och ligger och sover. Så det är tyst och tomt i hela huset och ingenting på TV. Vilken Lördagkväll, aight? Ingen är online på datorn heller, så jag antar att alla på hela jorden gör nått kul just nu UTOM JAG! Nog med självömkan. Hej då!/E

Ps! Jag fyller snart år. :) Ds!

I want Monki!

Nu har Monki öppnat i Sthlm, och jag skulle verkligen vilja gå dit och kolla. Varför bor man i detta modemobbade Dalarna? Det kan man verkligen undra ibland. Framförallt vill jag kolla in deras utbud av jeans! Är desperat efter ett par snygg, billiga svarta stuprör. Jag bojkottar ju Cheapmondays satanistkläder (hehehe).

Men men.. no monki for me... Kanske dom ska öppna i Linköping? Hoppas! :)

Min blogg=en soffgrupp

När jag ser min blogg känns det lite som en soffgrupp med röda, mjuka soffor och fotöljer. :) Den är liksom liten, mjuk och varm. Hahahha!

Igår såg vi på film med "gamla gänget" och det var myselipys. Vi såg Björnbröder 2 och Heartbreak Hotel, vi hade typ 2 ton chips, läsk och godis och det var trångt i Patriks soffor. Precis som det ska vara.. :)

I WANT IT SOO BAAAD! Okej, så jag är lite prylgalen! I like high-tec, vad kan jag säga? Det är för att jag gillar sci-fi filmer och för att jag tycker allt såntdär är hemskt facinerande. :) I like it oooo I like it! :D Någon som har $98 som dom vill bli av med?

Jag vill inte nischa! Jag spontanbloggar!

Alla säger ju att man ska nischa in sig på något för att få många läsare till sin blogg. Men det vill inte jag! Jag vill spontanblogga, sen om jag bara har 15-20 läsare dagligen så är jag glad ändå. Jag tycker det är roligt att skriva, sådetså! :D Jag skriver det som faller mig in, om det nu blir om ... ja, vad som helst. :)

Har efter några sekunders nogrannt övervägande raderat "politik"-kategorin. Den har stått tom i flera veckor och jag har ingenting att fylla den med. Politik i all ära, men det verkar visst inte vara min grej!

Godnatt/E

Där ser man

Haha, här gör man helt utan aningar värsta inlägget om Femte Elementet, och så surfar man in på hollywoodrag för att se vad kändisarna gör och ser VÄRSTA fotorepotaget (typ) om Milla Jovovich som spelar LeeLoo i Femte Elementet! Halllå sammanträffande. Bilden nedan är lite väl utmanande för min smak kanske, ehe, men snygg är hon Milla, det kan inte nekas!

Det Femte Elementet

I morse kollade jag på Femte Elementet, en science fiction film som enligt mig och min pappa är den bästa science fiction filmen av dom alla! Den har action, snygga miljöer, bra musik, snygga kläder, humor och kärlek. Vad mer kan man begära? Huvudrollen innehavs av Bruce Willis, ganska ung.. och het ! :)

Kläderna är gjorda av Jean-Paul Gaultier, och fullkomligt klockrena om jag får säga min mening. Speciellt LeeLoos kläder (se nedan), lite speciella kanske, men helgrymma! :) Sen har vi också Divan (Plavalaguna, den blå på bilden). Helskumt, men grymt snyggt. :) I höst/vinter är ledmärkena i hans haute couture kollektion: päls, stickat, svart, strikt och elegant. Heja heja vilken hjälte! :)


Elin hyllar: LOST

lost
Jag vet att många börjar säga nu: "Nej jag orkar inte kolla på LOST längre, dom kommer ju ingen vart!" Men! Jag är verkligen heeeelt fast! Det är helt sjukt. Jag har sett alla avsnitt, kanske missat typ.. ett eller ett halvt.... I vilket fall så kan jag inte sluta kolla. Inte än! Det är ju helt sjukt förvirrande och ju mer man får veta desstå mindre fattar man. Jag förstår alla dessa LOST-nördar som sitter och försöker lista ut "the plot", vissa pessemister påstår ju att det inte ens finns en. Ojojoj, jag kan iallafall erkänna mig vara något av en LOST-slav! Jag måste helt enkelt få veta hur det slutar. OM det nu har ett slut....

Beslutsångesten avslutad!

Nu har jag bytt. Bytt är bytt och kommer aldrig igen. Eller jo, jag har sparat den gammla, så när jag tröttnar på den här är det bara att byta ;)

Detta är typ 3dje designen på 1 vecka hehehhehe, men nu är jag riktigt nöjd faktiskt! :D

Byn, lipstick, godis och Bon!

Idag kände jag att jag bara var tvungen att ge mig ut i det vackra vädret, för det var verkligen vackert. Gnistrande vit snö, klarblå himmel, solsken. Så jag bylsade på mig klänning, stumpor, benvärmare, skepparkavaj, yllescarf, mössa och självklart mitt skinande röda läppstift och sen drog jag ner till byn. Eller drog, pappa skjutsade mig! :) Jag skulle skicka ett pakeket till kusinbarnen och köpa brännskivor. :) När jag var klar med det och väntade på att pappa skulle hämta mig igen så köpte jag lite godis, satte mig på bibblan och dök ner i senaste Bon tidningen. Det var jag och alla tanter och farbröder. Men dom läste inte Bon, men det kanske ni fattade själva.

Det var fint, iallafall! :) Resterande av dagen har gått åt till att designa blogg. Jag och Hannah slog våra kunskaper ihop och designade om Hannahs blogg (hon stog för designandet och jag för det tekniska). Har gjort min lilla design också som jag inte vet om jag ska ha eller inte... gaaah. Jaja, nu är det mat.

Puss/E

Elin dissar: Beslutsångesten som jag känner

Har gjort en alternativ design till bloggen, men vet inte om jag ska byta eller inte. Det är ju väldigt annorlunda till den jag har nu (den jag har nu gillar jag också, liksom).

Så, bloggläsare av denna blogg, säg mig vad ni tycker?! Byta, eller inte byta??

RSS 2.0