Dagens köp.

Pilotglasögon i titan. Glasögonhttp://www.femalefirst.co.uk/images/pride-and-prejudice-dvd.jpghttp://pixhost.eu/avaxhome/avaxhome/2007-06-18/Miss_Potter.jpg

Kammade just hem de där piloterna från Tradera. 46 pix, inte jättebilligt med tanke på vad jag fått för förut. Men det fanns andra liknade bågar uppe som var uppe i långt över hundra så jag är nöjd. Min gräns låg på 50 kroownor.

På ICA Maxi idag grävde jag lite i "2 för 99" lådorna och köpte Stolthet och fördom och Miss Potter. Stolthet och fördom har jag förstås sett förut, även om jag är mer ett fan av den gamla serien med Colin Firth. Yummie :) Miss Potter däremot hade jag inte sett.
Så den idag och den var riktigt fin. Kostymfilmer om starka kvinnor, gärna konstnärer, det slår liksom inte fel. Vill se "Becoming Jane" som är en liknande film om Jane Austen.

Imorgon får jag antagligen besked om jobbet. Jobbigt. Om jag inte får det alltså. Vad gör jag då? Usch! //E

tjockdag

http://www.kraftfoodsnordic.com/kraft/images/sesv1/pictures/Sourcream-and-Onion.jpg

Idag hade jag en tjockdag. Inte i den bemärkelsen att jag kände mig tjock, utan att jag ätit godis och chips mest hela dagen. Fann inte så hemskt mycket annat att göra när man sitter på ett sjukhus med sin lilla mamma och ser på TV.

Idag har jag, baparapapaaaaa (fanfar) fixat Sims! Yiieey! Jag (polisen, läs inte detta) laddade hem en iso av den första skivan som jag tappat bort, brände den och sen var det klaaart! Helt fantastiskt. Har dock inte hunnit spela än. Men det tänker jag nog göra NU!

Har inte hört från jobbet än. Men det är ju bara lördag. Huuuva. Fortsätt knäppa fingrarna, och hålla tummarna. Trevlig lördagskväll till er alla. Själv är man ensam hemma. Har dessutom köpt äckel-sushi på ICA Maxi. Hur lågt får man sjunka? So long! //E

http://sho-star.se/public_pics/sims2-arbetsliv2.jpg http://media.jnytt.se/resources/news/2006-12-19-mat-i-l%C3%A5da-f%C3%A4rdig.jpg

Det är dags.

Nu när dagens alla nervpirr och allting släpper så känner jag mig ack så trött. Så trots att det är fredagskväll så tänker jag nu krypa till kojs.
Dock längtar jag tills nästa gång jag får dansa till 3 och somna lycklig på nån madrass någonstans :)

Jag kryper ner med dessa maffiga män:
http://www.aktiespararna.se/upload/9874/SnabbaCash.jpg Mrado, JW och Jorge (aka J-boy). Huvudpersonerna i Snabba Cash. Tänkte att en sådan omtalad bok borde man ju läsa. Fast jag är dock aningen efter. Men den är ganska spännande faktiskt. Knark är ju kul! ;)

Vi ses imorn, bloggen, min enda vän! puss //E

ps! Jag har fantastiskt fina vänner. Det där med bloggen vara bara som man säger. Mina vänner ÄGER. Är så ooootroligt tacksam för mina vänner. Ni är värda allt guld och gröna ängar och livets lycka. Tro mig! <3<3<3<3 Ds!

Oh yes!

Yeah yeah yeah I'm still in the game!!! Känns väldigt bra. Hitills går jobbsöket bra, kan man ju säga. Men vi får väl se hur det blir. Anställning eller inte anställning. Men nu känner jag mig lugn för stunden. Så skönt.

Ska skjutsa Jonsson (alltså bror Jon ;P) till tåget, åka en svängom på sjukhuset så pappa kan ta bilen och tanka. Och sen hem för myskväll med bror Pettsson.
Sist jag skulle tanka var det så sjukt pinsamt. Eftersom jag aldrig tankat förut så var det ju inte så lätt liksom. Körde fram till pumpen, men va? Ingen lucka? Nej då är den väl på andra sidan. Körde runt pumpen. Fortfarande ingen lucka (smart, jättesmart), körde runt igen, nej ingen lucka. Vad tusan? Hur kunde den alltid vara på andra sidan! Väääääänta, aaaaa.. smarta... jag körde ju bara runt med samma sida mot pumpen. Körde in rätt. Tankade. Körde därifrån. Hoppades att ingen såg mig!! ;)

Hej! //E

i brist på bra bild kommer en söt tjej från facehunter (som jag hade uppe)..Tänk så det kan gå.

Aah, håll tummarna.

Okej, jag överlevde intervjun. Bättre än jag trodde faktiskt, haha. Jag tror det gick bra, det kändes bra iallafall. Så nu får vi väl se då. Om jag fortfarande är med i gamet så ringer dem och ber mig komma på en till intervju i eftermiddag. HÅLL TUMMARNA !
Men nu känns det ändå ganska lugnt. Jag kan inte göra mer liksom. Antingen så ringer dem eller så ringer dem inte. Hur det än går är jag nöjd med min intervju och får helt enkelt fortsätta jakten på jobb.

Men ni får veta ! Ciao //E

i brist på en bra bild för tillfället får ni en bild på mig på mitt 18 års kalas. Ehum :)

Ps! För brevskrivssugna individer är min adress:
Atterboms g 16
584 37 Linköping
(lämnas inte ut till psykmördare och tjyvar, tack :P)


Pirrig

http://www.calendarlive.com/media/photo/2006-06/24152016.jpg

Lycka, Wasabi var öppet till 10 och den glatt leende japanen som alltid hälsar mig välkommen såg överlycklig ut över att se mig. Månde han börja känna igen mig nu? Jag misstänker det. :P

Men nu fladdrar de döda firrarna i min mage likt fjärilar, för imorgon ska jag på intervju!!!!!!! Klockan 8 på morgonen dessutom. Okej, det kan verkligen gå hur som helst och jag har inte för höga förhoppningar. Men samtidigt.. Åhhh vad jag vill ha det här jobbet!

Därför måste jag nu skärpa mig och skriva ut mina referenser och sluta läsa bloggar och annat tjafs, det kan jag väl göra imorgon EFTER intervjun (när jag kommer vara jättepirrig på att få veta om de ska kalla mig på en andra intervju efter lunch. AAAAAAH!) Ni lär få höra. Hej! //E

Nästa anhalt..

http://www.artlink.org.yu/MUSIKHOST_files/odense_symfoniorkester.jpg

Efter att ha hängt med min polare Gunborg så ska jag nu dra iväg på orkester. Förra veckan gick det sådär, nu har jag ialllafall försökt öva lite. Så vi får väl se hur det går! Ehm..

http://www.justhungry.com/images/sushi-mori1.jpg

Sen hoppas vi att wasabi har öppet till 8 för jag och Jonsson har seriösa sushi cravings!!! (värsta bloggordet jag drog till med där va? ;P) Det är inte bra att ha sushi så nära för jag är konstant sugen verkligen. Det är ju så oförskämt gott!!!!!

Ja, that's that for now. ciao! // E

Att vakna

http://artfiles.art.com/images/-/Arthur-Elsley/Wake-Up-Print-C10101476.jpeg

Jag har väldigt svårt att gå upp tidigt nuförtiden. Jag är liksom kvar i sommarlovs-mode. Uppe relativt sent, både på natten och morgonen.
Men idag överträffade jag mig själv och gick upp halv nio istället för halv elva. Victory!!

Saken är den att jag ska följa med min kära Gunborg på en liten resa idag och därför måste jag gå och duscha nu och sen klä på mig. Sitter och lyssnar på webbradio. Ganska beroendeframkallande.

Har en tendens att hur tidigt jag än går upp kolla runt på bloggar och sånt, även fast jag brukar ta en runda innan jag går och lägger mig. De flesta bloggar ju inte på morgonen, liksom, så det brukar ju inte vara mycket nytt direkt. Men här, mina vänner, får ni ett morgonblogginlägg. //E

Fett - i ansiktet

Min kära lillebror Jonsson har stekt pannkakor. Gott. MEN han hade inte fläkten på. Reslutat: det ligger en hinna med fett över mitt ansikte. Eewwww.
Precis så var det när vi åkte till way out west, på intercity, på något sätt måste det kommit fett ut i ventalationen för det var så sjukt mycket fett i luften. Det är ju kul när man riktigt kan känna hur finnarna poppar upp ur huden - som krokusar!!!! (om ni sett Mulan).

Ussssch för fett i huden. Mirre åker till Etiopien och Inkan till USA. Linda är i Skåne, brorsan i Sthlm och resten dväljs i dalarnas djupa skogar. Helt crazy! //E

http://barndietisten.se/wp-content/uploads/2007/11/pannkakor.jpg

ps! det var sjukt enkelt att lägga in bilder i blogginlägget med nya firefox. Bara klicka och dra från google. Nice! Ds!

Snöa in på Sims igen?När vi var i sommarstugan hände det som ofta händer när jag får ledigt (läs "tråkigt") förlänge: Jag blev jättesugen på att spela Sims!!!
Sedan jag och petter köpte den första utgåvan av the sims 1 (på Åhlens i Mora, för typ 80 spänn, någon hade nog lämnat tillbaka det) så har jag varit helt insnöad i perioder. Vi köpte i stort sätt alla expansioner till sims 1. Sen kom sims 2, wooow säger jag bara. OM jag blev insnöad då. Har köpt en expansion till sims 2, nämligen "Arbetsliv".
Sen flyttade jag till Falun och det blidde inte mycket sims, bara någon gång på nått lov när man hade ledigt (läs "tråkigt") förlänge.
Men så den här gången när jag blev så sugen så kunde jag inte hitta första skivan (av fyra) till sims 2. Den har legat i ett annat fodral än de andra och jag misstänker att den kan ha blivit bortslängd i flytten. Alternativet är att jag har sparat den på ett så otorligt säkert ställe att jag aldrig kommer hitta den igen.

Alternativen är:

-  köpa nytt sims 2 spel för 200-400 spänn. Usch!
- ladda hem olagligt=krångligt och olagligt

?? //E


från sjukhusetSitter hos mamma på sjukhuset, hon är helt groggy och sover och jag förbereder mig för min intervju som är på fredag. Mammas rum på sjukhuset är fint och fräscht med en stor flatscreen på väggen och stora höga fönster med utsikt över en snyggt designad bakgård. Man hör porlandet från en fontän, reaplanen som övar på flygfältet och en gräsfräs i fjärran.

Jag håller på att svara på frågor som: "varför ska vi anställa just dig?", "hur skulle dina vänner beskriva dig?" o.s.v. Inte det lättaste så det är nog bra att förbereda sig.

Jag är hungrig och som vanligt grymt sugen på sushi. Jag vill lära mig att göra egen sushi! Det verkar lite halvsvårt. Det svåraste är nog att få till riset så det blir gott och hitta bra färsk fisk. Eller okej, inte så svårt kanske. Men ändå.

Håååll alla tummar på fredag!!! //E

Mot Etiopien

Mirrefirre, min älskade lilla uppsalapingla, har tagit stora resväskan och åkt som volontär till Etiopien, Afrika!! Så coolt, faktiskt. Hon åker rättaresagt imorgon, eller idag med tanke på klockslaget. Hon har gjort en ny blogg (mirres gamla blogg döpt efter mig, som peppade henne till att börja blogga! ;P) som jag precis suttit och pimpat lite. Där kommer vi förhoppningsvis få läsa fantastiska inlägg om allt som händer därborta!!! :D

----------------> HTTP://JAGARIETIOPIEN.BLOGG.SE <---------------

nu har det reklamats.

Ska lägga mig och läsa "snabba cash", men först ska jag slå på inspelning av hasse alfredsonfilmen "Den enfaldige mördaren" på boxen. godnatt!! //Henning


mirre och hennes isbjörn  hund Lovis.

För mycket och för lite av allt

Jag har för mycket tid till att göra allt jag inte borde, men för lite tid att göra allt det där jag aldrig hinner.
Jag har för mycket folk jag vill prata med, men för lite folk att dricka te med.
Jag har för mycket behov av att sova och förmycket behov av att vara vaken.


Nej, jag vet inte hur jag ska uttrycka denna ambivalenta känsla i mitt inre. Jag tror jag låter bli.

Har idag haft två fantastiskt viktiga och fina telefonsamtal med två fantastiskt fina och viktiga vänner. Tack för att ni finns!Jag ska skriva brev, det ska jag. Till skåne, Falun och Etiopien. Sen så ska jag få ett jobb. Håll tummarna. Allt ska bli bra, det är mantrat. //E

Ps! Mitt kreativa utlopp hamnar här, vilket känns helt bra för tillfället. Hejsan! Ds!


Det blir lite tyst nu

Saker och ting känns inte så pepp just nu. Bla bla bla......
Har ni någongång känt sådär att allt är fullkomligt oviktigt. Så känns det just nu.
Anyway, så har Emma varit här och hälsat på, det var väldigt trevligt. Vi ut sushi på wasabi, såklart, gick i mina favvisaffärer myrorna, misoui, monki (mycket på M) och tog även en fika och gick runt i mysiga gamla linköping. Hon har åkt hem idag, så nu är det tråkigt, ensamt och tyst igen.

Jag och Jon ska kolla på pirates 3an och äta chips. Som en vanlig lördag. Vanlig.
Ja, somsagt, orka. Hej//E


den gamla goda tiden
nu kommer den aldrig tillbaka

daily rapport

Stackars lilla mamma som varit så sjuk nu i flera veckor åkte imorse in till sjukhuset. Det var nog bra, för hon har haft det så jobbigt. Så nu är jag in charge här hemma.

Idag var jag duktig och ringde samtal och träna på "stairway to heaven" medan jag kollade på Kill Bill! Funkade bättre än Matrix, för till Matrix orkade jag vara 30 min, nu orkade jag 40 min. Heja mig!

Nu ska jag och Jonsi spela puyo puyo, Ella jag kommer äga dig! Moahahhaha!//E

Nu kommer snart vändningen!

Vändningen är nu nära på detta deprimerande livet som jag levt i sisådär .. en vecka. Hahah, inte så lång tid. Men det känns långt att bara gå och ha tråkigt hela dagarna.
Söka jobb är väl ett jobb, men ärligt, det tar inte många timmar att skriva ett personligt brev och det finns inte direkt tusen jobb att söka. Men jag har fått framgång ! Jag har fått en intervju!!!!! YIEEY! Så glad så glad sååå glaaaad. På ett jobb jag verkligen vill ha. Så jag hoppas allt går väl! Men jag vågar inte hoppas för mycket. Är glad för att ha kommit sålångt som till intervjun än så länge!! :D

Dessutom kommer bästaste Emschlabem hit på torsdag! Ska bli så kul att visa henne huset och staden där jag nu ska leva. Och precis innan jag hämtar henne på stationen ska jag spela för första gången med ungdomssymfonikerna här i staden. Det ska också bli så sjukt kul !! :D

Vändningen är nära, som ni kanske märker. En jobbintervju, en vän, ett telefonsamtal och en symfoniorkester. Och Bob, Håkan, Sufjan, Jeff och de andra. Allt bidrar till nöjdet i den lilla muskotnöten bakom revbenen. Det ska bli bättring i bloggen också. Har börat skärpa mig på den här bloggen, men den här har hamnat lite i skymundan. Två bloggar, en stildagbok och en bilddagbok, det blir en del. Men jag ska bättra mig nu. Har köpt kalender och gjort den fin, skrivit en "att göra" lista för hösten. Yes box, peppen är hög.

I den framtida fantastiska bloggen ska ni t ex slippa såhär långa inlägg. Pusshejgodnatt! //Eett vinnande leendeFörsökte ta ett kort som jag kunde skicka med min jobbansökan. Det gick åt skogen. De som känner mig vet kanske att jag är helt hopplös på att vara på kort. Speciellt om jag ska le. Det går bara inte. Den här bilden får symbolisera dessa X antal misslyckade bilder. Sen tog batteriet slut. Great.

Men jag har skrivit 3 jobbsökningsbrev idag! Så jag känner mig duktig. Hej jobb här kommer jag!!!! (försök till att peppa mig själv). //E

Snygg-overload


tingsek

Åhhh.. den här bilden får mig att dö en smula. Tingsek, kläderna MUSTASCHEN! Overload!!!! <3

Världens tråkigaste dag?

I alla fall världens tråkigaste väder. Huuuuuuva. Ljusgrå himmel och ett ihärdigt mes-regn. Inga fantastiska skurar som smattrar mot taket eller mysigt stormväder, nej det bara rinner på rutorna och ger hela dagen ett grått skimmer. Eller snarare en grå hinna. Sånt väder gör mig så trött.

Imorgon börjar min lillebror skolan. Jag börjar mitt nya liv som arbetssökande på riktigt! "Att söka jobb är ett jobb i sig" eller som Dr.Phil brukar säga: "Your job is to find a job". Måste köpa en kalender och gå upp tidigt på morgonen så det känns påriktigt!

Jajajaja.. det finns inte mycket mer att säga. Jag spelar puyo med mina bröder, läser bloggar (som aldrig uppdateras), kollar bilddagboken (som aldrig uppdateras) och utöver det gör jag ingenting. Livet är händelserikt! Hejsvej! //E


en lördag i mitt liv.
Så går en dag utan att något bli gjort.
Fast vad skulle jag då göra?
Det är det fantastiska i det hela.
Hade det här varit en "vanlig" lördag medan jag fortfarande gick i skolan skulle jag haft tusentals saker jag "borde" göra. Men just nu kan jag inte komma på en enda.
Inte ens öva fiol, sång eller piano är ett måste.
Det finns inget jag måste göra idag och det är skönt.
Jag har legat och läst den här bloggen och nu tänkte jag gå och kika vad resten av familjen pysslar med.

Hej!//E

men tjena, det här suger.Åhhhh, varför varför varför flyttade jag hit?! Just nu känns det so-not-good!
Jag tror det är kompisabstinensen som satt in. Way out west, åhhh. ta mig tillbaka till dans, konserter och vänner.
Det är nog en kombination av postfestivalångest, nu-är-sommaren-slut-ångest, jag-har-flyttat-ångest och det är fredagkväll så alla gör säkert nått skitkul utom jag-ångest.
Tur att msn finns och att några av mina absoluta favvisar var online. Loveyou!

Bilden ovan är ett minne över dagarna då vänner fanns att finna.. åhhh.. man får nästan en tår i ögonvrån. //E

Gooodis!

Idag har vi städat ! På något sätt lyckades jag inspirera mig själv och mina bröder tillräckligt för att vi skulle städa våra rum och resten av vår lilla övervåning här! Så nu känns det kul att vara inne på rummet igen, eller roligare kan man väl säga, för jag trivs bäst här även om det är stökigt också. ;)

När vi städat klart tog Jon, Petter och jag bilen och blåste till Ljungsbro och Cloettafabriken!!! Där köpte vi en hel kasse godis! Det var kanske inte snooorbilligt, men helt klart billigare än i affären.
New pix

Jag har lagt upp alla bilder från dagarna här !! Så där kan man nu botanisera i mina whereabouts. Jag har en hund här.. eller nej det är en lillebror. Men han är ungefär som en hund. Det ända som fick honom att gå ur min säng var att börja lyssna på Sigur Rós, knäpp kille det där!!!!

Jag har idag varit på arbetsförmedlingen och nu är jag officiellt arbetssökande. Jag söker jobb i hela sverige, alla jobb jag är kvalificerad till iallafall. Så har du ett jobb till mig? HÖR AV DIG! elin.haggberg@hotmail.com !! (helst vill jag jobba i närheten av Linköping eller i närheten av Falun)

Framtiden och den fruktade "hösten" är här, där allt man skulle göra "i höst" plötsligt är verklighet.

Ta mig till kärlek
ta mig till dans
ge mig nått som tar mig någonstans!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

och ja, ni ser rätt, jag citerar numer Håkan i mina blogginlägg. Urled är tiden. //E


Det är dags för en LISTA!

Det blir en lite konstig lista. Den är över de senaste dagarna:

Finet:
 • Liz, Aggie och Lóa + övriga gänget. Bästa festivalkompanjonerna!!!
 • Dans dans dans på det som inte var Riorio utan sticky fingers, haha!
 • Håkan och Sigur Rós som var sådana sarlighetskonserter så man nääästan dog.
 • KONFETTI!!! <3<3
 • Tequila, hahaha, favvis sen mösspåtagningen!
 • Trevliga göteborgare!!
 • Åka spårvagn och betala lite och inte betala lite mer! hehe
 • Bo i lägenhet, hos trevliga människor!
 • Åka tåg med Liz och Aggie
 • Åka till D-J med Emma, Aggie och Thea
 • Måla ballonger och slå in paket som ser ut som en blöja!
 • Marängswiiiiish!
 • Ellen, hundvalpen, cuuute overloaaaad!
 • TP, fast vi var sämst.
 • Fina promenader
O-finet:
 • Att må så illa så man inte kan äta munk man köpt
 • Att må illa i allmänhet
Ångesten:
 • Kolla bankkontot när man kommer hem. Where did all my money go!? Huuva.
 • Alla snygga människor på W O W, huuuuur lyckas alla vara så snygga!?!?!
 • Att åka hem från alla fina fina vänner. Åhhhj.
 • Att bo låångt låångt bort  från alla. Ååååååhj.
 • Att inte ha ett jobb
Peppet:
 • Hitta ett jobb
 • Få pengar
 • Åka till Dalarna
 • Att folk kommer och hälsar på mig
 • Att åka till Paris, eller London, eller Berlin
 • Kreativiteten som kommit tillbaka!! Yiieey! Skrev 7 sidor true story på vägen hem på tåget.

Det var det det! //E

W o W

Tjenahejsan!
snabblogg från en enorm plattTV hemma hos liz syrra Sandra.

Igår var "förfesten" idag börjar festivalen. Igår var en fin och galen kväll, idag ska vi lyssna på fina band´!


Än så länge välbehållen! Hej!


RSS 2.0