cheap sunglasses

solglasögon

Det enda jag tänker bry mig om idag är vilka solglasögon jag ska ha på mig när jag åker hem till Linköping. Typ.. Idag är inte min dag, eller så är det precis vad det är. Jag vet inte säkert.
Sol och sars.. forever.
Min mage är min ovän. Jag är hes, men det är mest coolt. Min hals känns sliten. Jag har ont i öronen. Nej det är dags att fara till varmare länder, eller städer iallafall. Men än går inte tåget. Suck.... //E

Jag älskar mitt liv.

Ja det gör jag. Men dagar som denna vill jag inte vara med. Det känns bara så hopplöst, det finns ingen ork. Det kommer nog knappast bli bättre heller. Har en massa saker att göra, vilket resulterar i att jag gör absolut ingenting istället. Orkar inte.... inte alls. Är så lack på allt. Suck.

Nej, ge mig nått annat? Tack!

Imorgon ska jag åka till Linköping, tack och lov. Fridens!/E

moi1


Söndag, skoldag

image465
en frukost för kungar! bilden tagen med min nya mobil!

Ja, jag började min dag med denna fantastiska frukost bestående av choklad och smoothie. Yuum! Jag såg samtidigt på filmen "Ensemble - c'est tout" ("Tillsammans är man mindre ensam") som var söt och på franska. Jag önskar jag såg mer ut som Audrey Toutou, för hon är så utomordentligt söt. Alltså, franska.. det ska jag snart kunna! Sen jobbade jag projektrapport och nu är den nästan klar!! YEAH!

Vi har haft klassrep och det gick bra. Konserten närmar sig med stormsteg, så att säga. Huvvaligen. Imorgon har jag matteprov. Kuuuul. (not). Vi hörs! hej! //E

Saturdaynight live

disco
Ja, den här dagen var inte mycket som jag hade tänkt mig. Man skulle väl kunna säga att jag mådde som en lök och min mage kommer bli min död, en vacker dag.

Men jag har inte mycket att säga.. Så jag ska bespara er det onödiga ansträngandet av ögon. Öhmm..

"så slår han sin fru med dunder och med brak, somnar som ett svin och vaknar som ett vrak..."
Cornelis, han är mannen.


ikväll är det party

Konsert på Arenan med No Brakes och Mozkovitch åtföljt av dans och partaj på Klubb Phone me! Finemangmang och kalasvev hela dan! :)

What to wear? Är ju frågan med stort W, hahaha. nej. Men det känns liksom som om jag inte har nååågonting, fast min garderob fullkomligt svämmar över med kläder.. de får inte ens plats. Men ändå känns allt tråkigt, fult, uttjatat, urtvättat eller bara.. trasigt? Om jag hade haft en symaskin skulle jag sytt en paperbagwaist kjol.. men jag har varken ork, tid eller symaskin. Får väl gräva och improvisera som vanligt....

monki2monki1


hade suttit så fint ikvälla alltså. monki igen, ja jag har hakat upp mig.


Pannkaka

vår2
skuggavår3vår1

Thursday afternoon

Jag sitter här och är ofantligt duktig för jag skriver på min projektrapport och det går faktiskt bra. Projektrapport och matte c är veckans måsten. Shit pomfritt. Men nu är det dags för en pannkaks-paus. Tror jag ska sätta mig i solskenet på trappen och äta också, för att göra det hela ännu mysigare.

De här två klänningarna från Monki ger mig starka ha-begär inför sommaren. Speciellt den gula. Ser framför mig att den skulle sitta väldigt bra på mig. Får checka hur de ter sig i verkligheten om de finns IRL på butiken i Linköping. Ska ju dit nästa vecka. Yiey! Nu pannkaka.



klänning1

klänning2
monki

Jag kan knappt tro...

... att solen strålar utanför mitt fönster idag också!!! Vad som händer kommer det bli en underbar dag ! :) Vi ses i solen! //E

Never was a cloudy day

Idag så var det molnigt på morgonen, men så nu skiner solen igen. Tänka sig tänka sig. Igår satt jag utanför mitt hus och jobbade matte i solen, det var så varmt och så skönt. Sen när jag gick in för att göra grejer på datorn så slutade internet att funka, helt och hållet. Hur jag än gjorde kom jag inte in på nätverket och han som vi bor hos var inte hemma. Så nu sitter jag i skolan, för jag vet inte om internet kommer finnas när jag kommer hem. Suck..

Snart blir jag ensam också.. LIVET ÄR HÅRT! Sannerligen. Näääää! men det är mer än en timme kvar till Hagven, så det är inte jättekul faktiskt. Vad ska jag hitta på....


Det fina vädret fortsätter..

... och idag var det om än ännu varmare än igår. Jag går bara och väntar på när det ska försvinna, för jag är så tacksam för de här dagarna att jag knappast ens kan önska en dag till utan att känna mig girig.

Jag lämnade in mitt bildrepotage idag, och det kändes helt okej. Det blev rätt fint och jag känner mig rätt nöjd. Idag känner jag mig överraskande lugn, fast jag verkligen inte borde egentligen. Men ibland så orkar jag verkligen inte tänka på allt jag borde göra. Jag försöker, det får räcka.

Internet hoppar ur med jämna mellanrum, det är ju verkligen jättekul. Precis när man ska öppna en sida eller nått så bara: "sidan kan inte visas", fruktansvärt kul. Men då roar jag mig med att knäppa svartvita myspace-bilder med min kamera. Kul liv! //E

image454

Vackert väder, vackert vackert väder!

Åhh, solen och våren!!! Vilken lycka!!! Jag och Ingrid drack smoothies och åt briemackor utanför huset och njöt av värmen och solen. Sen la vi oss i gräset och gassade och det var härligt precis som i en Astrid Lindgren film!

Sen har vi varit och spelat i Vika kyrka och det var en intressant upplevelse sannerligen. :)

image453image452
Punkkväll på ROCKS, O'Learys!


Ensamheten, äntligen!

Åhh, så skönt med en ensam lördagkväll. Jag ska göra milkshake ! :) Har också köpt brie-ost [briiiiiost]!! Igår hos H-K skulle vi äta det men jag var chafför och jag hann aldrig med någon ost. Så jag kör idag istället.

Vi har spelat in på skolan idag. Emmas projektarbete. Jag, Hanna och Tove! Simon spelade klarinett på ett hörn också, så duktig och flexibel som bara hoppade in sådär. Vi fick eldknaster som vi ville ha och allt flöt på bra.

Men jag sak städa mitt rum, när jag orkar. Har inte haft internet här på några dar så jag har lite att ta igen. Kollar även på disneydags, vilken lycka! Nej så mycket som jag borde/måste fixa. Får försöka gaska upp mig, som man säger. Hej!//E

Kristina konserten

Ojojoj, vad duktiga allla var! Helt fantastiskt! Vi grät, publiken grät. Ja.. vilken känslostorm. Är hos Ingrid nu, orkar inte cykla hem. Hon ska till Sthlm kl 7 imorn..  Heja! ;) Men det är sådana här små avikelser från det normala som gör livet värt att leva. Liksomme.. Nej. Snart är det nog dags att sova, för Ingrids skull.

Hej!//E


Ring i telefonen!

k530i
Idag fick jag en ny mobil. Den är grå, vilket kan kännas rätt trist när man tänker på saken. Det är kanske inte en telefon jag skulle valt om jag fick välja. Men vad kan man egentligen begära när man fick den gratis, mer eller mindre? Dessutom är den flashig och bättre än min gamla (om dock lite fulare). Min gamla mobil, heter liksom jag, bloggen och min laptop "Henning". Den nya får heta "Göte", det känns väldigt passande. Jag ska sätta på några fina klistermärken så känns den nog helhyv!

Just ja, man ska hinna sova också. Attans. Men du, imorgon kl 19 är det Kristina från Duvemåla konsert på Missionskyrkan. Be there or be... square.. som man säger. Hej! //E


Vissa kan snacket

svartvit

Har kämpat hela eftermiddagen i mörkerrummet. Höll på att somna hela tiden. Men nu är 3/5 bilder till bildrepotaget klara. Får försöka hinna klart de andra två imorn mellan sånglektionen och förkläddgud repet. Ur led är tiden.



Blev precis omkullsnackade av en treförsäljare. Det var lite festligt på något sätt. Han var grymt övertygande. Så nu har jag bytt. Taadaa. :S Aaah! Läskigt. Hoppas jag inte gjort ett mistake liksom. Shiiit. Men tjena, han bjöd på en massa grejer som skulle kostat och så får jag en ny mobil. Så det får bannemig vara värt det. Det var även ett grymt billigt abonnemang, så jag tror jag klarar mig.








Nej, så grymt opepp. Hur ska jag orka upp till fiollektion imorn? Jag har ju knappt övat, nu igen. Shit.




Nej..



nej nej

Nu ska jag kolla på Kraa på kunskapskanalen (kl 22) och äta en cupcake och försöka glömma allt som hänt. Hej!//Henning


Puh!

Jag behövde inte vara själv, för det var tre tjejer ur nån annan fotogrupp där redan. Så det var ju lugnt. Men såklart lyckades jag med konststycket att nästan förstöra min film genom att inte rulla den åt rätt håll så den gick sönder och jag som trodde den var kvar, öppna kameran och såg att filmen var utanför rullen och ja.. ljus+film=förstörda bilder. Jag smällde igen kameran och rusade in i garderoben och lyckades efter många om och med rulla upp filmen på en rulle.
När jag framkallade var jag livrädd hela tiden att fimen skulle vara förstörd, eller att jag skulle förstöra den i framkallningen och allt mitt jobb skulle vara förgäves. Men som tur var så klarade sig alla bilderna som jag behövde. Det var bara bilderna i slutet som jag tog slut på filmen med som var lite skadade. PUUUUH!


Nu ska jag äta något, för kl 19 får jag såkallade gäster. ;) //E

Själv i mörkerrummet!!!

kamera

Jag ska åka till skolan, själv, på en söndag. Och inte nog med det. Jag ska gå till fotolabbet och framkalla en film. Ojojoj, jag är fett nervös. Hur ska det gå?! Jag är inte elit på att framkalla film, mycket som kan gå fel. Tänk om jag inte kan öppna filmen? Tänk om jag laddar den fel? Tänk om jag gör fel i framkallningen! Iiiik.. !

Wish me luck! Nu drar jag! //E


Sundaysunday

agyness1
till höger: Agyness Deyn bild från Cory Kennedys blogg. Så ser det ut hos henne en söndageftermiddag.
Hmm.. så ser det inte inte ut här kan jag ju säga. Ser på en rolig dokumentär på svt om en kör med medelåldern 80! Det är ju alltid nått.
agyness2<-- Agyness

Hennes frisyr är min after-dread inspiration, om jag måste klippa jättekort för att jag inte pallar kamma ut. Hmm.. Men jag kommer ju inte ens se ut i närheten lika cool som henne, så jag vet inte.

<- den här frisyren vill jag helst ha. Kort page med lugg. Men vi får väl se hur det blir! //E

Säg hej till Henning!

kort


Hej Hej!

Jag tycker det är kul att ta kort. Det är också roligt att försöka göra så det ser ut som kort ur en såndär fotoautomat. Har alltid drömt om att ta kort i en sån, men aldrig riktigt kommit mig för. Någon gång sker det säkert.

Tänk bara i Amelie <3<3














Det är fredag och det är festligt. Jag har köpt en massa trevlig i matform som jag ska pyssla med.


Ska kolla på "Talang 2008", "Var fan är mitt band?"
Hej tv:n!


Har choklad också, och brämhults apelsin+jordgubb. LYX!




Mest ville jag bara visa resultat av lek med kamera. Hejsvej! //E

Tomte i argentina ?!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article2208821.ab

KOLLA på den filmen!


Vad tror ni?

Jag tycker dock inte att det är läskigt direkt. Men jag vet inte. Vad är det liksom? Galet muterat barn? Ett djur med mössa? En riktigt tomte? Spännande, måste jag säga.

Dawsons creek

dawson

Sitter här och kollar på Dawsons creek! Har typ kollat på ett avsnitt med jämna mellanrum på ungefär 2-3 veckor ibland mer. Då händer det väldigt mycket mellan varje avsnitt, men ändå så har man liksom inte missat något. Man kan ju iallafall säga att de bara blir snyggare ju äldre de blir. I början, när de är tonåringar (nu är de typ vuxna), så är de så gryyym fula. Iallafall Dawson! Haha! Usch!
Men nu var det riktigt sorgligt! Jen hade fått barn (vilket jag heelt missat) och skulle tydligen dö av hjärtsjukdom. Det var sorligt. Och Pacey och Dawson är som vanligt kära i Joey, där det somvanligt är triangeldrama.

Det jag vill säga är, det är fredag det är helg. Det är så skönt! //Henning

Bakom mina solglasögon

färg
Det är Torsdag. Imorgon är det fredag. Både fantastiskt och inte fantastiskt.
Jag har fotat två/fem grejer till bildrepotaget, det är bra! Väldigt bra!
Jag har inte skrivit religionen, men det känns som om jag kan göra sen.. nångång.. i framtiden.. snart!
Jag har inte övat piano!? SHIT! Jag som skulle prioritera det över allt annat. Måste verkligen komma ihåg att ta med noterna från skolan och öva som en blådåre hela helgen!!

Projektrapporten, den heliga eviga projektrapporten! Den mååååste jag verkligen sätta mig med och ge järnet på!


Men nog om skolstress, det är ju ingenting i det långa loppet om man tänker på saken, eller hur? Allt ordnar sig, one way or another.








Dom här solglasögonen hittade jag hemma i en låda. De är jättetrasiga och helt snea. Men jag tycker dem är grymt coola. Får mig att tänka lite på batman.


Dududududuududududuudududuud BATMAN!
Dududdudududuududuudududududuud BATMAN!



Nog om det.


Svt-play är min vän i natten. Jag ska sova tidigt inatt. Promise! //E






In constant sorrow, all through her days

moi

VÅROFFER!

Chimmeychimmey

polare
H-K, Henning, Andrew

Igår var en såndär dag. Idag är en sånhär dag. Det är snö. Det är misär i mina ben. Jag har sars. Nutida konst eller inte nutida konst, det är frågan?
Måste äta frukost.

Hej!/E

Lillebror, bapapaaaaa..

lillebror

Min lillebror är rolig! Han har en blogg! Läs den!


Misären.

misäär

Snö.. varför liksom? Men varför klaga egentligen. Kanske för att när man glad i hågen drar hem till Ella för att kolla på Lost kommer fram och ser ut som ett snömonster. Snö+dreads=inte kul! Sen upptäcker man att det inte är Lost. Attans, men man kan dricka te och prata om livets viktigheter så det är lungan. Det var ju egentligen umgåset man var ute efter liksom.
Men sen kom misären. Snö snö snö på busshållplatsen. Min cykel såg ut som om den försökte smälta in i omgivningarna. Fick gräva fram den och andas varmluft på låset jättelänge innan det gick att öppna. Heja!

Dessutom har mitt busskort gått ut, har inte råd med nytt. Tänkte cykla överallt, men nu är det ju snö. Får helt sonika stanna hemma då. Hmm.. kul?

Jag ska inte ens börja prata om fotoläxa och projektrapport. Dessutom är klockan halv två. MISÄR! //E

Men neeeej...

... det är snö ute! Snö!! Mycket snö!! Vita träd, vit mark, snö faller från himmelen. Det skulle ju vara vår nu ju!!! Alltså, det här är inte roligt längre. Inte alls.

Åker till skolan nu, och hoppas att snön försvinner snart! //E

Progress, or not.

Min blogg känns pretto nu, det gillar jag. Ska ju bli emo och allt.. eller hur var det nu? Projektrapporten gick.. sådär. Skrev klart en grej, men så kom jag till rubriken "resultat" och kunde inte komma på hur jag skulle börja. Så jag diskade istället. Det kändes lite bra och lite dåligt..

Batteriet i min kamera är slut, och batterier kostar pengar.. mycket pengar, som jag inte har. Den ekonomiska krisen. Alltså, om någon otroligt rik människa läser det här.. sponsra mig, för jag ska bli IT-girl! (Detta är en uppmaning till uppriktigt rika människor, inte ett tigg-tal till alla andra.) I ärlighetens namn gillar jag min ekonomiska situation. Det är liksom min grej... ger en känslan av att man lever farligt. Moahahha!

Mitt mål i livet: (förutom att bli clown, konstnär och dirigent) att bli världens första riktigt utfattiga IT-girl!

You know you love me! XOXO// Heeeennning!
me
Dessa fantastiska glasögon är vägen till framgång! En vilt främmande människa (kille med skägg, faktiskt) kom fram till mig och sa att de var snygga. Bara en sån grej...

Nej det här går inte!

Nej nu kan jag inte slingra mig längre, nu måste jag hugga i med projektrapporten!!! Heja heja hugga hugga! Jag har köpt ost, nu känner jag mig rik. Nästan som Ernst Kirshteiger..

Kämpa på det måste gå! //E

 <- hej myspace!


Ny design, igen.

Pallade inte förra, trots allt. Nu har jag bytt, igen. Vet inte vad jag gillar den här heller. Vi får se.. men men..

Sitter här i natten, min dator är så varm så jag tror mina lacktights smälter fast på låren, underbar känsla! Ingenting blir som man tänkt. Jag tänkte sova. Heja mig liksom..

Funderar på att bli emo.. men egentligen vill jag mest ha mustasch.....


Saturday, boogienight!

boggi


Först Gränslöst i Gävle, party party. Sen hem till Agnes, lämna fiolen och ner till rådis! Hooka med Carl och Liz och sen boogie! :) Det var en synnerligt trevlans kväll.

Idag har Hannah varit här och vi har druckit rooibos och kollat på Juno och modebloggar. Love it! Åt lösgodis så vi mådde dåligt och såg på samhällsprogram från Kambodja! :D

Kanske kommer min älsklings Ingrid hit ikväll! Hoppas! Hejsvej! //E

Play that funky music, whiteboy!

badnsp

Den här bandpelaren är gul och lila och snigg! Den kostade 50 kr på Stadsmissionen, och det var den värd. Den hade batterier i sig, och den funkar! Man kan lyssna på både gamla blandband från mellanstadiet( med Blümchen, Feven, Lejonkungen, Blink 182 och Kristina från Duvemåla) och P3 eller varför inte P1? Den är fin! Gillar'n!

Friday, boogienight.

asdaads
Det här är tvättstugan. Man kan ta kort med min nya digitalkamera genom linsen på pappas gamla olympus. Ja det kan man, för det har jag läst på internet. Och provat. Här är tvättstugan, ja!

Solen skiner!

Igår när jag kollade vädret så stod det att tisdag kl 14.00 i Falun skulle det vara +5 och regn. Men det är SOOOL! Värsta vårvädret. Man blir alldeles sprillig. Så därför tänker jag nu städa lite på mitt rum för att känna mig lite duktig, sen göra te och sätta mig på trappen en stund och bara njuuuta!

Kameran är påväg! iiiiii! :D //E


vårlycka förr i världen :) Picknick på Roxnäs någon? (det var två år sen! känns inte som det!)
 
jag för exakt två år sen. PRETTO (som Wallis tjatat om hela matten). Det ni!

RSS 2.0