Sagan om flickan som ville sy ett fint iPod-fodral!

Det var en gång en flicka som gick omkring i sin ensamhet och filosoferade över livets stora gåtor... då hon plötsligt fick inspiration till att skapa något fint, efter en kik på nusse-bloggen

Flickan plockade fram tyger, saxar, nål och tråd och började sin skapelse. I huvudet hade hon tanken, grundidén, planen till hennes verk. Det skulle bli något vackert, något fint och något mjukt.

Och efter timmar och timmar av hårt arbete och konstnärlig ångest så insåg hon att resultatet inte riktigt såg ut som hon hade tänkt sig. Ibland är inte idévärlden densamma som den verkliga världen, om man säger så. Flickan betraktade fundersamt sin skapelse och undrade: är den bara ful eller finns det något gulligt med den? Något som är värt att sparas?

Plötsligt var det som om en röst inom flickan viskade: "Även de fulare sakerna har en plats på jorden. Även om det inte blev som du tänkt dig så blev det något som du skapat. Ett verk, gjort av dig och dina bara händer. Det är som ett monument över dina misstag, men också en avbild av din skapades kraft." Flickan insåg att i verkligheten så kanske utsidan spelar en del roll, men med detta fick hon avgöra helt själv. Insidan är ju det som räknas, och inuti den lilla saken bevarade flickan sina djupaste känslor... nämligen sin musiksamling.

Kärlek och musik, musik och kärlek. De lever kanske inte lyckliga i alla sina dagar.. men åtminstonne tills imorgon och kanske några dagar efter det... THE END (det betyder slut!)

Fin saga eller hur. I själva verket är den ganska sann, på sina ställen. Jag har skapat en "nalle" till min iPod mini. Den blev inte såvidare snygg. Men den duger. :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Elin, jag känner verkligen att du har hittat ditt inre barn och din musikbjörn lyser klart i mörkret och skyddar tryggt. Mer pyssel och hopp till folket!

2007-01-05 @ 14:45:24
Postat av: en stor Nusse

Elin, jag känner verkligen att du har hittat ditt inre barn och din musikbjörn lyser klart i mörkret och skyddar tryggt. Mer pyssel och hopp till folket!

2007-01-05 @ 14:45:44
Postat av: L

den blev ju söt ju (:

2007-01-05 @ 18:32:18
URL: http://lindamariamartinson.blogg.se
Postat av: e

den är fetast vacker. fantastiskt.
^^

2007-01-06 @ 02:16:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0