Dance dance dance

H-K och Henning på party!
 Spelning med Vapnet!
 Dans natten lång!!

Igår spelade vi in med Gränslöst på Brittsarvsskolan och det gick riktigt bra tycker jag nog. Vi spelade in alla klezmer (klemens) och alla riviga bitar. :)
När det var klart åkte vi hem till H-Ks nya lya, "knarkarkvarten", där serverades kladdkaka, grädde och jordgubbar och det var som picknick fast inomhus. Frukanstvärt trevligt!!!!
Sedan drog vi iväg till O'Learys och Klubb Phone Me. Vilken helhyvens kväll. Skulle slå på stort och dricka en riktig drink. Tog en Appertini (äppel martini, ni vet J.D's favvisdrink), men bartendern kunde inte blanda den riktigt så jag vet inte riktigt vad det blev!? Hur som helst så dansade vi och dansade mest hela kvällen. Vapnet spelade och sångaren var precussionkungen!!! I slutet dansade jag och H-K med Vapnet och kände oss coola. Dom trodde vi var coola. Dom frågade H-K efter efterfest, men vi skulle hem och sova. :)

En otroligt trevlig kväll på alla vis!

Nu ska jag dra på mig paltor, borsta tänderna och sminka mig på 11,5 minuter och sen cykla till Kålgårn och Seasidefestivalen för att se på Laget!! Hejhej!//E

Igår "festival", idag roadtrip!

Igår hade vi konsert på Stefansgården, det var en fin tillställning som alltid. Jag är nöjd med min insats! Efteråt så åkte vi till Liv och hade Es3dnmu häng på vägen utanför hennes hus. Det kändes som festival, konstaterade vi. Det var väldigt fint. Chips, choklad, youhurt m.m åts och vattenpipan var laddad. Det var en fin kväll. Vi sjöng fåniga låtar med gitarren, men det var minst pinsamt när Wallis spelade, av någon anledning. Klockan 12 var det kallt och mörkt, då åkte alla hem. Men det var en fin kväll. Tack för en fin kväll!

Idag har jag varit på roadtrip med Farfar och Ulla. Jag körde! :D Vi åkte till Leksandsbröd, åt mat på Moskogen och sen hälsade vi på Mormor i Rättvik som fyller år idag! Vi åt bullar, budapesttårta och drack kaffe. Jag spelade några fina bitar för mormor på felan och försökte förklara vad en blogg var förnått.

Men nu är jag hemma. Klockan är 19.07.. What to do?!!! //E


frizon 07

There is sunshine, even though he's gone!

Ja, solen skiner! Fast idag på sångkonserten i Stefansgården kl 19 ska jag sjunga: Ain't no sunshine. ;) Haha, ssååå kul rubrik, jag är så fyndig. Ehh..

Tre gånger har min känga fått "I hate it", vad är dealen yo?? Vem är det som hatar min sko här?! Det gillar jag INTE! Love it, or die!!!!
<--- klicka och rösta. en gång om dagen. Jag kan fortfarande vinna (ha ha ha!).



Nej, kängor i all ära. Men nu är det balbestyr som tar upp min hjärna. Jag har inte brytt mig så mycket men nu känns det plötsligt lite viktigt.. Man vill ju vara fin. Klänningen är fin. Men enkel och svart. Måste matchas med rätt accesoarer, mamma måste hjälpa.Jaja! So long!//E


Norma Jean Baker

Håller på och läser Blonde - en roman om Marilyn Monroe! Den är väldigt bra! Här kommer två snyggsnygga bilder på denna bruden som slog alla med sin skönhet.....


En såndär baddräkt ska jag sy i sommar, tror jag! :)


Hon är vacker!!! Hon hade dessutom både höfter, mage, rumpa och lår! Tänk på det!


Äppelblom


Ute på gården. Det är vackert. Ja det är det..

Little bit, little bit



I brist på annat
liv, lektioner
och sånt.
Min bror (aka Kändisen) är här.
Hallonsoda är gott.
Jag är ambivalent,
och ändrar mig hela tiden
Men jag tror jag tror på sommaren
Jag tror inte på matte C.

Mamsen mamsen mamsen



Idag är det ju då mors dag, så här är en bild på min fantastiska mamma !!! Hon är bäst, ingen protest. Vacker också! :) Visst är vi lika då?
Ikväll saknar jag min familj, det gör man ibland. Idag är en sådan dag. Men om cirkus en timme kommer min bror hit så då är det ju lite av familjen här.

Amerikansk action, iiiiinte riktigt min te kopp? Dumma tv4.

Jag ändrar mig lika snabbt som vågor och vind. Ena dagen till den andra, hur kan det vara så? Jisses!//E 

Natt



Det var så vackert, så stilla och jag ville dela med mig av studen. Eller åtminstonne minnas den. Bilden gör den inte rättvisa, men det är iallafall ett litet minne.
Men var det fåglar eller fladdermöss? Det kunde jag inte bestämma mig för.
Men det var fint. Ett tankeställe, en tankestol, en tankelampa.

Fint


Linda Scheynius

Jag vet inte, men jag hoppas!



Igår kunde jag inte låta bli att sätta mig på en bänk vid tisken och filosofera och njuta av solen och den ljumma vinden. aaaaaah :D




Åt lite frukost på bryggan, solen sken, vattnet glittrade. Jag älskar verkligen att bo vid en sjö!!! :D Snart kan man bada, eller det kan man väl redan nu men jag vill helst ha liiiite mer värme först!

Förklädd Gud i Avesta idag! Hej!//E

Vad är dealen, yo?!


the cobrasnake

Vad är dealen med alla dessa ugglor och uvar, yo? Överallt är dem, på plånböcker, halsband, killar, underkläder, klistermärken.. ja listan kan göras låååång. Men inte är detta en hype som inträffat på några (nämner inga namn:P) i min närhet utan tydligen även på hippa hipsterpartyn i US!

Ahhhh, just det. Min bror har ju också något med en Uggla att göra. ;) Jag visste hela tiden. Förlåt! /E

(ps! faktiskt var det tatueringen jag såg först, kom inte på parallellen till brorsan förän senare. men det kändes bra! ;P)

Älska Henning dagen är idag!!

Ja, för idag är det nämligen Hennings namnsdag, vilket Linda gjorde mig uppmärksam på genom att gratta mig på namnsdagen! Ganska fantastiskt faktiskt. Hennings alldeles egna dag. Jag måste fira på något sätt, vet dock inte riktigt hur.. har inget speciellt festligt att varken äta eller dricka. Får väl ha lite disco och dricka te. :)

HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING HENNING


Firar med en bild på min bloggmaskot från början av denna blogg
DOUG HENNING! <3<3<3

Nu är det över..

Igår hade vi vår klasskonsert på Folketshus! Wooooow säger jag bara!!!! :D Alla var så fantastiskt duktiga, det kom en massans folk och tittade och det var jättebra stämning. Programmet kändes jättebra, vi höll tiden. Ja, vad kan man säga? Det var en fantastisk kväll! Så nu är det över..  det är nästan så man tror att skolan är slut nu. Men icke.. men snart?!?!?! Det är så galet nära till studenten nu! Hjjääällpp!!!!! :D

Es3mu, jag är stolt över oss! och jag älskar er allihopa! :)

Attans att jag inte tog ett enda kort. Men som mamma brukar säga: man vill ju uppleva!

jag har fjärilar i magen
eller kanske malar
det är både en bra och en dålig känsla
på samma gång
förvirrig och rädsla
bubblor och glädje
nej, fy tusan!

(dagens pretto-poesi!) hej!/E


H-K och Henning påväg från Ta till vara till H-Ks nya lägenhet, den såkallade "knarkarkvarten" med en massa bra platser för "stash" av olika slag. :) Och världens finaste takfönster!!!!
På ta till vara hade de en gammal sekretär, ett fint vitt skrivbord, en olivgrön toalett och en bidé. Det var ganska fantastiskt, faktiskt!

Jag har gjort en egen känga!


det heter Naturlicious :) eehhh.. så nu är jag med i designtävlingen på docmartens hemsida! man kan göra affischer att sätta upp och sånt men jag tror inte riiiiiktigt jag är så engagerad. Men rösta på mig, för allt i världen!
http://www.dmbootdesign.com/view/naturlicious 

Nu ska jag sova! Det är ju trots allt en dag imorgon också! Godnatters!//E

Bloggande bröder

Numera har båda mina småbrorsor blogg:
Petter
Jon

saknas bara en från storebrorsan! Hejhej//E

Nytt place: publishme..

Nu har jag minsann flyttat min blogg, eller blogg.se har flyttat min blogg till sin nya server. Så förhoppningsvis ska man slippa all seghet och allt krångel nu. Hoppas hoppas!

Klassrep även idag, och snön har smält, skönt. Repet gick bra, trots allt så att säga. Och nu är det snaaart snaaart dax. Jag känner på mig att det kommer bli helhyvens, på alla vis! Faktiskt!

Nej nu måste jag fixa lite med min projektrapport, som jag planerar att lämna in imorgon eller nått sånt. Hejhej!//E


detta blev min bästa bild till fotot! :)


Snö 2

Neeej! Nu är det verkligen 1 dm snö.. och det fortsätter att snöa. Det är så deprimerande. Jag gick hem i natten och såg de gröna utslagna björkarna ligga tyngda av snö. Det såg helt bisarrt ut. Nej, så här ska det verkligen inte vara!

Nu går jag och lägger mig och imorgon ska snön vara kaputt, capish? //E

Snö!?

Vi har haft klassrep hela dagen och det har varit mycket trevligt och effektivt faktiskt! :) Vilken lycka. Det som är mindre lyckligt är att det SNÖAR! Stora flingor, det ligger inte kvar på marken, men det slår en i ansiktet när man cyklar så man blir både kall, blöt och arg. Gillar't INTE, alls alls alls!

Men jag ska ge mig av mot Karl och träffa Carl och se på film och äta pizza, vilket kommer bli trevligt antagligen. För jag har no money och kan därför inte gå på klubb underbar, vilket annars kunde varit trevligt. Men lycka till att gå dit och se snygg ut i det här vädret, nooo waaay!

Hur som helst. Imorgon är det klassen som gäller igen, så man får väl inte vara ute fööör länge inatten! hej!//E

image479 Den 21 smäller det, be there!!!!!!! 30 kr kostar en biljett, som du kan köpa av mig eller någon annan i min klass. Annars kan man köpa en när man kommer dit!

Elin the stilguru is back!

modette

I somras gjorde stilgurun entré, och nu gör jag come back! mohaha! Inte bara driver jag den fantastiska inspirationsbloggen freak out falun, jag är även (helt oväntat faktiskt) veckans modette på modette.se IGEN! Vet inte riktigt varför, har inte varit speciellt aktiv ... men jag känner mig rätt cool ändå.

Vad ska hända härnäst liksom? ;) Ge mig ett coolt sommarjobb inom the fashionbuissnes så är jag nöjd ;) ! //E
(ps! inlägget kategoriseras under "modeblogg" ;P)


Solnedgång

Solen har gått ner, måste kasta mig i säng nu. Har kollat på Lost, druckigt lingon/tranbärsdricka (goootttt!!) och redigerat klart mina kort till fotografiska bilden!!! YEAH! Nu har jag skickat dem! Oh yeah oh yeah! Det känns grymt skönt att allt blev klart! Hoppas bara Jan the MAn blir nöjd?!

Här är ena kandidaten till "min bästa bild" i original och i svartvitt och lite redigerat! Jag är nöjd, det är ingrid på bilden. Vackra skapelse! Trumpet kan hon också, quite a catch! ;)

ingrid
image477
(Foto Elin, dvs JAG!)

men allt ordnar sig tillslut

Ja, trots stressen fotot och döden så ordnade sig allt tillsist. Jag har nu fotograferat både bästa bild och porträtt på okänd!! Nu måste jag bara få till en ögonblicksbild så är allt klart! Finito! Eller nej, jag måste redigera bilderna och så, men det går ganska fort.. seeeen är jag klar. Ska bli så skönt. Dessutom kom Farfar med min cykel nu som han lagat, jag lovar härmed att aldrig mer pumpa mina hjul.. någonsin!

Jaa.. jag och Hannah upptäckte en ny form av strupsång och kulning idag. Något sorts lockrop för tranor, jättekul, jättesvårt och "jättebra" för halsen. ;)

Nej nu känns faktiskt allt bra igen, mer eller mindre! :) hej!//E

Stressen. Fotot. Sojakorven. Döden.

En sak kan jag konstatera, stress väger tungt. Igår när jag kom hem från fotot och insåg att jag hade 5 uppgifter tills på torsdag blev jag så otroligt trött att jag stapplade in genom dörren, lade mig på soffan och halvsov i en och enhalv timme. Heja! Sen åt jag youghurt. Sen såg jag på Gossipgirl och åt chokladbollar, då blev jag lite gladare.

Helene, min sångfröken, ställde upp och var modell på min sånglektion idag istället för att sjunga. Det var bra, för jag hade egentligen inget att sjunga och jag behövde verkligen fota!

Världens torftigaste middag idag, två sojakorvar med ketchup (utan bröd eller macaroner, har inte orkar inte) och en macka med cream cheese. Tog en bild med mobilen och hittade sedan inte min bluetooth-grej. Antagligen glömde jag den i religionssalen i måndags när jag gjorde det förra inlägget. Clever, very clever. Speciellt eftersom min mobil inte vill funka med datorn.

Nej, nu tänker jag inte gnälla mer. Farfar kommer hit och ska hjälpa mig med cykelt !! Ingrid ska komma hit och hjälpa mig med fotot och sen ska vi spela lite! Så hejhej!//E

image472
En skeptisk jag och en full och glad Anders, i Malung. En sorglös natt! ;)


Snabblogg

ericochhannah

Vi har LAN i klassrummet. Heja heja bärbara datorer på religionen! Jag jobbar inte så bra, men jag gör en jättesnabb blogg med en mobilbild. Mobil -> blåtand -> dator -> blogg! Hejhej!//E

Marknad i Malung

marknad

Jag har varit i Malung hela helgen och haft hell of a time! Såå himla mycket mys, sol, party, people.. ja.. listan kan göras lång. Den fullkomliga "helgen-i-bilder"-historien finns här! Man kan inte göra allt på två ställen ;)

Måste läsa på fotoprovet.. aaaattans! //E

studentmössa !

Idag har vi fått våra studentmössor. Det känns ortroligt trevligt. 5 veckor kvar!!! CRAZY! Så mycket som man ska hinna, jag blir alldeles snurrig. Men det känns mer eller mindre som om jag släppt allt.. ehhh.. har inte riktigt så mycket stress och ångest som jag borde.

Nej, nu ska saker fixas.. hejhej/E

Tillfreds för dagen.

Ja, hej internet, här är jag igen. Och hej bloggen. Har visst varit borta lite? Bara nån dag eller två men det känns som en evighet. Det tar ju timmar att uppdatera sig på allt man missat. Men nu är jag tillfreds. Igår satt jag uppe till sena sena kvällen med ångest över matteuppgifter, vildmarksbyar, fotoprov och studentmössor. Men så.. idag.. så har allt löst sig fint, trots allt. Det känns skönt. Jag känner mig tillfreds.
Jag sitter själv i lägenheten och njuter. Grönt te, godis och Gossip Girl. Finemangmang faktiskt.

2 konstateranden:
   1. Jag har i mitt liv bara stött på två teer hitills som jag inte tyckt om (och jag har provat MASSOR med smaker). Det ena var ett i kyrkan som smakade äldre herre (läs gubbsvett) så äckligt att jag dog.Det andra var det lila teet som jag köpte på Ö&B och drack en gång med Andrew och det smakade inget vidare. Det står kvar i skåpet som ett minne över min dumsnålhet den dagen.
   2. När man försöker tyst i sin ensamhet kan man låtsas att man kan sjunga som Eva Cassidy. :)

här en bild på mig och omnämnda Andrew. Adieu! /E

nja

att diska eller inte diska

Inte ens här kommer man undan disken. Det märks att man blivit vuxen... Plötsligt förväntas man hjälpa till som vilken mamma eller pappa som helst. Nooot funny. Man lagar mat, man diskar, man städar, man bråkar på sin lillebror.
Okej, nej det där var inte alls sant. Jag är egentligen grymt bortskämd och gör inte alls lika mycket som dem. Men jag gör mer än jag gjorde förut. Och jag ÄR lämnad med disken..... som inte alls är speciellt stor. Men jag har ingen lust. Alls.

Det där med lust är ju en grej. Innan jag kom hit hade jag jättestor lust att sy något, men nu har jag inte riktigt lust längre. Jag har inte heller lust att göra religionsuppgiften och jag inte lust att göra matteuppgiften. Jag har däremot lust att kolla på ett tredje avsnitt av Big Love, har nästan kollat igenom hela första säsongen nu. Lite sorgligt.

Nej diska.. var det ja. Ska ta mig i kragen, staxes. hej/E

image468
sådär ser jag inte ut idag, jag ser ut som ett slo. härligt skulle jag vilja påstå.


Vart fan är min bror?

image467

Jo på TV minsann! Ikväll kl 21 på "Vart fan är mitt band?" kanske han dyker upp i rutan från Magnus Ugglas audition i Falun! Gillar bilden, väääldigt rock n' roll ;)

Jag är i Linköping och tar det lugnt. Jag har köpt skorna på wedins, till min stora glädje, och även badat på äventyrsbadet. Idag skiner solen så jag kanske drar ner på stan, som man säger. Hejsvej! //E

RSS 2.0