Tisdag

Hej hej. Sitter här ensam igen. De senaste dagarna har jag inte gjort någonting, och i längden blir det väldigt trist. Eftersom jag inte saker så jag kan pyssla, eller måla eller göra vad som helst så har jag typ bara gjort.. ingenting. MEN jag har försökt roa mig på lite olika vis. Jag och Emma hyrde bland annat Marie Antoinette, som var en väldigt snygg film ideed. Igår var jag hemma hos Emma och såg på TV, bara det är trevlans nog vill jag lova :) Idag ska vi spela in lite music med min brorsa. Det kommer nog bli kul! :)

Sen kanske vi kommer till Falun, om vi hittar någonstans att sova. Sova bör man.. annars blir man trött. Och bäst av allt så närmar sig ju frizon med stora steg. Jag längtar. Det kommer bli finemangmang!!!!! :D

Ah göken!//E

Rapport från Casa del Carina och Kattis

Ja, jag har ju då somsagt på semester i downtown Malung-hattan och vilar upp mig på Casa del Carina och Kattis- hotel, spa and relax. :D Det är fett najs vill jag lova. Min semester går under ledorden: Chai, LOST, sova, pizza och ännu mera chai. Väldigt fint. :)

Vad framtiden bär i sitt sköte kan jag ännu icke förtälja, för framtiden är höljd i dimmor. See ya XXX ^^ //E

Jiihoooo! Imorgon bara sov sov sov, imorgon är det sommarlov!

Ja, nu infinner sig ääänltligen sommarlovet. Inte en månad försent.. ehh.. :P Har nu jobbat i 5½vecka, längre än jag jobbat i hela mitt liv. Nu har jag fyra veckor SOMMARLOV! (känns lite kort men men). Allt för en sablans dators skull. Usch. Materialismen tar mig sannerligen till nya nivåer av självplågeri. Okej, så drygt är det inte att jobba. Nu är det ju iallafall öööööver! :D ÄNTLIGEN!!!!!

Vi hade utvärdering på campingen idag och vi fick glass, det var najs.

Håller just nu (egentligen) på att sortera familjens videofilmer. På något sätt anses JAG bäst lämpad för detta, vet ej varför. Håller samtidigt också på att sortera mina kläder och grejer lite smått och försöker packa ner i lådor och väskor. Det går väääldigt segt. Åh så segt det går. Men det är för att jag är hungrig..... då går det segt. Hmm...

Imorgon flyttar jag in till Carina och Kattis ett tag, så jag vet inte om jag kommer kunna blogga på sisådär några veckor (kanske 2). Vi får vällan se. :) Hoppas på att kunna dra en vända till Falun iallafall, och kanske sthlm. Vi får se hur det blir med allt. Annars hänger jag bara i Malung och slappar och donar. Det är också en bon idé!

Hoppas bara det blir soligt! :D //E

Lista: Dansbandsvecka och Loppis

  • Antal foppatofflor på campingen: Etttusenmiljonermiljarderbiljoner
  • Antal hurtiga norskar på campingen: femtonmiljonerbiljoner
  • Antal äckliga bajstanter: 1 (GAAAHAgSAAHSHasAHAHAHA!!!!!)
  • Antal unga killar med blåställ och tuppkam som kommer åkande i svart mersa till loppisen: 2
  • Antal timmar som människa i cowboyhat spelade tamburin på campingen: 1 ½ h
  • Antal klädesplagg sålda på loppisen: 2
  • Antal prylar och leksaker sålda på loppisen: många fler än 2
  • Antal människor som ville äta paj idag på loppisen: 2 (Carina och Marit!)
  • Antal Carinor som kommer körande i snygg röd sportbil: 1
  • Antal stora koppas te hemma hos Carina: 2
  • Antal "Big Fish" filmer genomkollade hos Carina: 0 (ZzzzZZzz)
  • Antal flyttgubbar som hälsat på: 2
  • Antal bloggar lästa de senaste dagarna: 1 (SKAAAAAM!)
  • Antal bilder publicerade på bloggen föreställande mig i mitt och mammas loppis: 1 :)image217

goodnight

image216

Dedededededededededede Batman!

image215

Plissken

image214

,,

birds

.-

image212

I close my eyes and brace myself. I only noticed your face.

pinned

Sliiit och slääp, igen!

Japp, har jobbat mitt första städskift nu. Har ett till som börjar 17. Det är ju fett lugnt nu innan alla gäster kommit. Värre blir det väl sen. Puh! Det är lite svårt att hitta på vad man ska göra så här i mitten av dagen. Har precis sorterat en gammal låda med leksaker i källaren. Hittade mina Spice Girls bilder, YEAH! Spice Girls is the shit, så att säga. En störig grej är att vårt TV-abonnemang har gått ut (eftersom vi ska flytta) så vi har inga kanaler. Jag brukar typ alltid äta frukost framför TV:n. Men nu kan jag inte göra det. Förövrigt lider jag inte så mycket av det. Man kan ju fortfarande kolla på film och sådär.

Funderar på att börja med Ungern-albumet. Men orkar inte riktigt. Hmm.. //E

Kärlek!

image210

Har fått ärva dessa underbart slitna seglarskor (Dockside) av mamma. Dom köptes på 80-talet och är riktigt snygga och slitna. Okej, dom kanske ser mest skabbiga ut, men dom är fett snygga. Tycker jag i alla fall. Kärlek! <3

Last day of freedom

image207
image208



Idag är min sista lediga dag innan jag ska börja jobba igen. Jag ska göra mig en karriär som städare. Det är drygt en och en halv vecka av arbete. Men sen är datorn min. JA! :D Det är fett mer motiverande att jobba när man har ett mål att sträva mot.

Nu ska jag betapeta med Petter som ska vara borta på konfa i 3½veckor. (LYCKOS!!!). //E


SPICE GIRLS

image205
image206

Spice girls nu och då. Någonting har garanterat hänt sen 90-talet. Personligen älskar jag deras extravaganta 90-tals look bättre. När det skulle mimas till Kryddflickorna så ville jag alltid vara Mel B, men fick inte, för jag hade blont hår så jag var självskriven som Emma. Synd. Mel B var så mycket coolare. :D Jag önskade på allvar att jag hade afrofrill, men bara i hemlighet. Baby Spice liksom, det är INTE min grej.
Spice Girls reunion 2008, kommer det att ske? På riktigt? Vet inte riktigt, dom är ju lite väääl slätstrukna nuförtiden. Flerbarns mammor som dom är. Men hey, om dom drar på sig 90-tals stassen så går jag gärna på konsert! :D//E

Vart är solen? Vart är frukosten?

Hade väckarklockan på ringning idag för att inte råka sova bort dagen. Det funkade. Men nu har jag varit vaken i 2 timmar, om inte mer, och inte ätit frukost än. Ajaj, huvudvärk. Mååååste gå ner till frukost. Men somvanligt har jag fastnat vid datorn. Igår hade jag fullt upp med att vinna mot Jon på Slaget om Midgård 2 (vann sisådär 5 gånger! YEAH!). Det tog upp typ hela dagen. Så då hann jag ju inte hålla mig uppdaterad. Okej. Dålig ursäkt. Nu, frulle!!!//E

"Huvudvärk beror på förlite mat" - Criin (okej, vet inte om det var exakt så citatet var. Men det passar nu iallafall!)

Nostalgi: Belville!

image200






Jag vet inte hur insatta ni är i Belville-världen. Men Belville är/var iallafall en sorts "tjej"-lego som var väldigt poppis för några år sedan. Jag och Emma var stora fan's av detta lego och ägnade mycket tid åt att bygga med det, samla pengar till det och drömma om det. Big hobby!! Jag har väldigt mycket, och Emma som har en lillasyster har om än ännu mer! Det är allt från stall och en massa djur till stora slott med prinsessor och häxor. Åh så kul vi har haft. Igår återupplivade vi denna passion och leta fram mitt belville. Vi insåg att vi inte var så duktiga som vi en gång var, men det blev ganska snyggt. :)


Idag när jag skulle plocka ihop det kunde jag bara inte, utan satte mig och byggde det här! :) Det är kul! :D

Förövrigt har jag spenderat dagen med att spela Slaget om Midgård II med mina bröder. Jag förlorade när Petter var med. Sen vann jag två gånger mot Jon. Haha! So long//Elin
PS! Allt skulle inte se så här konstigt och centrerat ut, men ibland så hänger sig blogg.se och vill inte göra som man vill. Fy tusan! DS!

Jag är kär!

Jag har gått och förälskat mig i en pryl igen. Jag kommer inte ifrån det. Uppväxt med Star Trek och Star Wars. Teknik in my heart. Om någon kunde ge mig en såndär klocka som tjejen i Lost in Space har så skulle jag bli överlyckligt. Den pryl jag är kär i nu är iallafall den här:

sidekick
Det är en Sidekick. Alla i USA verkar ha en. Men tänker den komma till Sverige? NEJ! Hur sjysst är det på en skala? Det är hursomhelst typ en liten minidator med telefon, sms, e-mail och mer. Den billigaste kostar runt 1000 kr. Den är min drömtelefon, på allvar. Kanske vid sidan om iPhone. Men jag vill ha den. Snälla snälla Sidekick, kom till Sverige. NU!!!!!


Men en sak jag är kär i som snart är min är:
amilo

ICH LIEBER DICH! :D

Vad gör alla på söndagar?

Söndagar är vilodag och sabbat och hela kittet. Man ska vara hemma och slappa, umgås med familjen eller ja.. jag vet inte. Hur som helst så undrar jag vad människor egentligen gör på söndagar. Internet är som i en död zon, intet nytt, inget att hämta. TV-programen är lika tråkiga som kl 13-15 på vardagar och mobilen är tyst som i graven. Jag kan berätta vad JAG gjort denna söndag:
* Städat och diskat
* Sett på Martha Stewart på Tv4+
* Byggt Belville med Emma, snacka nostaglitripp!!!!! (bilder kommer)
* Hängt lite vid internet, men det är dött.
* Lagat mat till mina bröder. Hej extramamma.
* Bakat brownies
* Ätit brownies
* Kollat på Beck
* Lärt min lillebror att spela Mozart på piano. Tålamod.
* Hänger på internet igen.

Så vad gör du på söndagar?


Jag är helt beroende av hjältar!!

Idag=sista dagen på jobbet. YAAAAAAAAATTTTAAAAAA! Jag klarade det! Jag är finished. Jippie! Jag kommer vara ännu gladare när allt jobb är slut. Veckan30, då kommer jag var jätteglad. Men nu är jag också jätteglad. :) Får vara ledig i flera dagar. Ta det lugnt, samla kraft.

Jag har ett nytt beroende, nämligen tv-serien Heroes! Så fruktansvärt bra. Vilken story! Varje avsnitt är en nagelbitare. Allt är så smart upptänkt och så smart skrivet. Så spännande, åh så spännande. Tyvärr har jag typ sätt allt nu.. har ett avsnitt kvar. Sen finns det liksom inget mer. Shit, hur ska jag överleva? Det är frågan.

image197


Imorgon kan ni räkna med att se mig på nätet, för då ska jag slappa. Dvs dator, TV kanske lite scrapbooking. Blir det fint väder måntro? Då ska jag bättra på brännan! :) Godnatt, sleep tight!//Henning

PS! Har lyckats messa upp lite med designen på sidan. Regnbågen är temporär, för den är fett störig. Men lite fin också. :) Men jag ska fixa det.. sen! DS!

Elin the stilguru gör entré!

Hahaha. Det har plötsligt hänt, det mest otippade ever. Men jag har gjort entré i modets värld, officiellt alltså! Jag har en såkallad stildagbok på modette.se. Kan låta som en fjantig grej, men det är fett kul faktiskt. :) Hur som helst så har jag genom den sidan blivit med på bild i tidningen PunktSE, som är en extrabilaga till Aftonbladet som man kan fåtag på i Stockholm. Här är en bild på det iallafall. Det går nämligen att ladda ner som Pdf på aftonbladet.se.
image195

Till råga på allt så blev jag denna vecka: veckans modette. Många otippade grejer på en och samma gång. Måste också påpeka att den där bilden är den snyggaste i världshistorien, jag vet! Men sån är jag. Hahhaha!

image196

Det trodde ni inte om mig va? :D//Henning

Nu är det bara en dag kvar. Jippie!

Idag hade både Carina och Malin dukat under för sjukdom. Men jag och Friid kämpade på och det var tungt i början vill jag lova. Dessutom har vi typ inget att göra så dom typ hittar på saker som att sopa en stor plats med plattor och "finlira" på ett litet bostadsområde. :) Men det funkar vill jag lova! På eftermiddagen blev vi iallafall lite hurtigare när solen kom fram och vi ätit varsin ladysucker (dammsugare). Jag säger bara: Heja Barkspadu!!

Nu är iallafall den näst sista dagen avklarad. Imorgon är det bara att finlira sig igenom dagen och sen är det klart, finished, finito! YAAAATTAA!!!! Sen ska ju jag börja jobba igen hela dansbandsveckan. Så ledigheten blir inte långvarig. Men tjena, jag har 5 dagar som jag bara ska göra ingenting på. Sååå skönt. Men somsagt, det är en dag kvar.

Här är en cool remake av en bild på mig som min brorsa Olle har gjort. Jag ser lite läskigare ut, men snyggt gjort är det.

image194

Vi hörs!!//Elin

Sista Tisdagen avklarad!

Nu har jag jobbat sista Tisdagen på Malungs Hem. Det är sååå skönt. Nu är det bara onsdag, torsdag och fredag kvar. Känns väl överkomligt. Sen ska jag ha 5 dagar härligt ledigt innan jag börjar jobba på Bullsjön. Så kan det gå när man vill ha pengar!
Idag på jobbet somnade jag både på frukosten och på lunchen. Sa att idag SKA jag gå hem och sova (sa det igår också men fastnade framför datorn). Men så kom jag hem och... fastnade framför datorn. usch.

Nu ska jag iallafall gå och hämta mat och kolla några avsnitt Heroes. Nu ska jag bannemig slappa!!!!

Puss till alla vänner, kram till alla bekanta och face 5 till alla extravaganta! //Henning

Ps! Bilder från Peace&Love finns på http://feelthehype.bilddagboken.se Ds!

Pps! Alla som typ bor i Sthlm, plocka på er en PunkSE tidning med Aftonbladet på torsdag och sök efter en välbekant nuna! Dds!

I'm back in black.

Jag är tillbaka. Jag är trött, åh så trött jag är. Ska gå och slänga mig på soffan. Fullständig update med bilder och shit kommer så småningom. Och för Mats (och andras) skull ska jag också uppdatera bilddagboken, så småningom. Chao!

RSS 2.0