Ett lite info:

Jag har haft den här bloggen i

1 år, 5 månader och 4 dagar!

image180
 HEJA HEJA HENNING!

Lite Linshopping! :D

Sitter på "mitt" rum i Linköping. Rummet består av mitt röda plåtskåp, mitt skrivbord (överröst med massa grejer), en luftmadrass (min säng alltså) och typ 8 flyttlådor och grejer i ena hörnet. Det är mysigt på ett väligt rörigt sätt. Ehhh ;) Sitter och lyssnar på Salem, som förövrigt spelar här i Linköping den 27/11, då jag till och med kommer in! Yeey! :)

Vi har varit på stan idag och jag gjorde tre härliga inköp! :D Först och främst gick jag in på body shop och hittade Peach Lotion och mist för halva priset.

Sen gick jag in på Gina Tricot och köpte ett par lacktights som jag letat överallt efter. Nu har jag ett par! Yeey! Jag kan ju inte påstå att min familj förstod varför jag absolut ville ha sånna, men det är väl så det ska vara? Elller? ;)

image277image278

   Jag kommer lukta som en persika. Yum!












Kanske inte outfiten jag tänker på i första hand då men.. :)



Söndagsklubben!

elinochemma


Har precis spikat en spelning med Elin&Emma på Söndagsklubbens öppning den 7 oktober. :) Dom hörde av sig på myspace efter att ha lyssnat på våra låtar. Det var kul och lite otippat sådär. :)
Söndagsklubben är typ ett musikcafé på ett ställe som heter Caoz i Borlänge. Den sjunde spelar vi och en kille som heter Anders Lövgren och ett bands om heter The Lance. Det börjar klockan fyra och slutar åtta och kostar 20 spänners. Finns det något bättre sätt att tillbringa en söndag eftermiddag/kväll? Ingen gör ju ändå något vettigt på söndagar har jag märkt (mig inkluderad).

Nej men det var party. Imorgon måste vi knäppa ett nytt "bandfoto" för vårat känns lite förlegat.. (det är sen ettan. Då hade jag blekt tuppkam, inte på kortet dock, men ändå. Emma hade mörkt hår.) :) Det var tider det. Men nu måste nytt kort fixas.

Jag drar somsagt till Linköping imorn, men jag bringar min compiz :P Så det blir säkert bloggande ändå!//E

Tjobre..

När det luktar icky ikcy i köket, oregano i badrummet och bara allmänt instängt och otrevligt i sovrummet så måste man göra något åt det. Detta var en perfekt dag för detta för det var fint väder och friskt i luften. Så nu är lägenheten fräsch som aldrig förr, det är trevlans faktiskt. Dessutom känner jag mig duktig för jag har övat fiol, sång och piano (och riktigt duktigt dessutom) och gjort klart min matteuppgift som jag egentligen skulle göra imorgon på lektionen så nu känner jag mig cool! :)

Det ända som jag INTE lyckats med är att fixa mat. Och klockan är ju åtta. Dåligt. Men jag och Emma ska äta nyponsuppa och goda mackor. :) Men jag är så opepp på att laga mat just nu. Har helt tappat lusten att laga mat som är mer avancerad att man kan äta den efter tio minuter. Gjorde iofs pannkakor härom dagen, ganska seriöst. Plus för det. TUR att jag ska åka hem till paranteserna i helgen, då får man mat. Härligt!//E

        

Äntligen; Mustaschen! Finns det något snyggare?

muwww
Facehunter.blogspot.com

Jag har gått och lagt mig, jag har gått och lagt mig (förnekelsefasen)

Jag har egentligen gått och lagt mig.

Mina knän har somnat. Klockan tickar. Skärp dig nu! Gå och lägg dig (med mamma röst)! JA det funkade! Nu går jag och lägger mig. Nu!

Min knän: ZzzzZzzzZzZzZZ

En såndär tisdag

Denna dagen började riktigt illa med att jag lyckades kasta fil över hela köket (jag överdriver inte när jag säger kastade) när jag redan hade bråttom. Men förövrigt har denna dag flytit på finemang. Jag har bockat av 4 saker på min "att göra"-lista. Gjort de mest akuta läxorna och dessutom har Robert varit här och vi har kollat på House och Scrubs :)

Dagens bästa
Robert i telefon till Henric:
"Vi är två stycken; Elin, Emma och Robert"

Igår var sista avsnittet på Upp till Kamp. Vilket slut. Ojojoj. Men häjajaj vilken bra serie! Mer sånt, SVT! :D Och Sverrir är ju inte liiiite snygg. ;) Jag har gått och lagt mig, om någon frågar varför jag är uppe halv ett. Egentligen sover jag. ZzzZZzz. Godnatt!//E

     

Känner mig som en riktig student..

Helgen har varit en hyvens helg, om man bortser från hemresan som var frukansvärt krävande. Usch. Jag hänvisar till emmas blogg för vidare redogörelser om helgens bedrifter. När jag vaknade imorse kände jag mig lite som en död lök och min första tanke var: tur att det är fredag. Sen slog det mig: det är måndag. Ohh snap! Men jag har ändå hållit mig vaken hela dagen. Religionen gick smärtfritt, övningen med klassen var inte riktigt lika hysterisk som förra veckan och på fotot fick jag färdigt en bild som var fin.

Slutade skolan klockan 16.30 typ och åkte då hem, kokade mig sojakorv och åt. Sen har jag övat fiol, piano och sång och nu ska jag sätta igång med teaterläxan. Mitt huvud har liksom känts mer som en död lök för varje minut, men ändå så lyckas jag pusha mig själv vidare. Det är det som gör att jag känner mig som riktig student, man studerar så att ögonen blöder. Vilket liv. Ikväll är det iallafall "Upp till Kamp", sista delen, sorgligt och kul.//E


Dagens bästa!

image264

På Willys:

Jag och Hannah är påväg ut genom dörrarna med varsin eldorado päron-festis i högsta hugg. I dörren står två telenorförsäljare. När vi går förbi säger den ena, en kille, till mig:
 Försäljarkille: Gillar du päron?
 Jag: Ja..!?

Han kom inte med någon uppföljning eller motfråga eller någonting. Mycket mystiskt. Vad skulle hänt om jag svarade "nej"?

Åker till Malung imorgon. Ses där. //E

Talk like a pirate day!

pirat


Idag är det Talk like a pirate day! Men det har jag helt och hållet o-uppmärksammat. Jag såg en affish som hastigast påväg till matsalen, men tänkte inte vidare på det. Sa dock: Arrrrghh landkrabbor på Hagven bara för att. Man skulle ju kunna säga att Drunken sailor låten är lite piratisk? Men annars är det väldigt dåligt på pirat-fronten. Man skulle suttit i ett pirattält och druckit te med världens bästa Linda! :) Eller kanske gått på date med Jack Sparrow? Fast faktiskt, sitta och mysa på kopparhatten i glada vänners lag en hel timme efter egentlig stängnings-dags är helt fantastiskt fint på Talk like a pirate day!

Dagens tillbakaspolning och LOL

mio

Mio:FAAR?!
Kungen: Ja.

Kamrater, vi måste enas i kampen för demokratin!

Japp, har kollat på ännu ett eminent avsnitt av den underbara sexti-serien Upp till kamp. Om man bortser från knark och att alla röker som borstbindare så verkade det väldigt härligt att leva på 60-talet. Alla är så engagerade och står upp för sina rättigheter. Dessutom är alla väldigt snygga.

Det är lite sexit-tema häromkring, nu för tiden. För på pjamaspartyt i fredags kollade vi på filmen "Factory Girl" om Andy Warholes musa Edie Sedgwich. Det var också en trevlig film om man bortser från knarkandet.
 Men det verkar som om alla verkligen bolmade på 60, i Upp till kamp röker dom i varje scen. I badkaret, när dom äter, när dom kör bil, när dom går, när dom står. Det ser ju väldigt coolt och bohemiskt ut på TV men usch vad sunkigt och äckligt det måset ha luktat överallt. Nej tacka vet jag det upplysta 2000-talet där man vet att om man röker hela tiden luktar allting illa och man får cancer. (okej, många bolmar på ändå, men dom VET iallafall att det är farligt.)

Låt oss ta tillbaka 60-talet och göra om det till nutid och engagera oss och protestera eller nått!!//E

PS! Dom sjöng Sången om Stalin på Upp till Kamp. Det var en sann fröjd!! ;) DS!

twiggyTwiggy
upptillkampUpp till kamp
edieEdie Sedgwich

How dreadful, you knotty girl!

knotty1

kollage


föreefter

Det här är överraskningen! Emma har gjort dreads på mig! Vad tycks? :) Man kan kanske tro att allt gjordes vid samma tillfälle, men icke. Dett har tagit avsevärt mycket mer tid än ni anar. HAhah! :D Emma har fått blåsor på fingrarna och jag har fått nack problem OCH assnygga dreads. Yeah!

Vad är det för dag? Lördag? Ja!

Jag kom nyss hem från lunch hos min farfar. Det var väldigt gott och trevligt att sitta och dricka kaffe och prata om allt möjligt. :) Har också varit en sväng till Arvan och hämtat Emmas sjal och handlat på ICA Maxi. Ja, det är liksom det jag har åstadkommit idag. Inte så mycket att skryta med, men najs ändå. :) Måste fota lite grejer till fotot idag, närmare bestämt en hel film. Ska fota Agnes hund Silla imorgon, resten ska jag försöka göra alldeles strax. Bland annat ett porträtt och en väg och en cykel och ett par skor. :)

Sen är ju frågan, vad ska man hitta på ikväll? Nästa helg ska jag åka till Malung på marknaden, yeeeey! :) Det blir party. Alla mina bröder kommer vara där också så det blir najs. Då får dom se "överraskningen". :) Puss kram//E

ullafarfar
Ulla och Farfar när Ulla fyllde 80. Min mamma är med på en kant också! :)


Johan 18 år igår!

Ja, igår skulle Johan ha fyllt 18 år. Det är exakt 8 månader sen dagen då du togs ifrån oss. Det känns både som hundra år sedan och som igår. Saknaden försvinner aldrig, men inte heller minnena. Jag minns allt fint. Jag saknar dig och allt som du var. Att inte ens få fylla 18 är väldigt orättvist. Men jag hoppas verkligen att du satt där uppe med Jeff, John, Elvis och Mozart och tittade ner på vårt kalas. För det var ett fint kalas med gäster, tårta, tomtebloss och Beatles.

Till minne av Johan 13/9-89 ~ 13/1-07

tomteblosstårta

För mycket tid på morgonen!

Ja, vad ska man ta sig till? Sitta och stirra in i väggen i en kvart innan man kan cykla till skolan? Mycket konstigt dilemma. Jag som till och med kände mig lite stressad när jag vaknade och tänkte: ojoj, jag kommer inte hinna. HUR räknar jag egentligen på morgonen? Ich weiss nicht! (heja tyskan). Egentligen skulle det ju varit musikteori nu, men den är inställd så det är strax dags för morgonens första lektion: Naturkunskap. NK. Inte kul.

I ära av min saknade Johans artonårsdag så blir det kalas här hemma ikväll. Kom om du kan! Mer om det senare... nu, skolan!//E

I'm only trying to get to the other side of town!

Om Tisdagar är den stora instrumentdagen så är onsdagar lätt den stora ensembel dagen. Då är det Hagve, Rockis och Gränsis på rad! Fast inte idag för Hagven var inställd. :) Men Gränsis var världskul. Jag vet inte om det var för att den nya sjutaktaren är så fruktansvärt nice eller för att pizzicato grejen blev så lyckad eller för att jag bara var helt galet övertrött och hade överskottsenergi till tusen. :) Men trevlans var det. :) Nog för att "vissa" på musikskolan och på estet hatar gränlöst. Men jag älskar mitt lilla Gränsis. <3

Snart ska vi kolla på IDOL från Borlänge och sen Heroes. Jag och Emma ska fortsätta med den såkallade hemligheten. Som typ alla redan vet. Men ändå. Jag ska också äta en potatis strax. Det skulle vara ett ägg till men jag råkade koka det alldeles för kort så jag typ fick suga i mig ett rått ägg. Hyvens middag. Not!

image251

När man märker att man inte hunnit med.

Japp, så sitter man här då. Måndag. Dagen innan Tisdag. Dagen innan fiollektion, sånglektion OCH pianolektion. Det har visst gått en hel vecka sedan förra tisdagen. Och jag inser, att jag inte hunnit med. Ojdå. Veckorna går så snabbt. Hur ska man hinna öva och utvecklas? Panikövning i 2 timmar resulterar i trötthet och stopp i hjärna och fingrar. Jag får väl ta smällen imorgon och hoppas att det blir bättre nästa vecka. Eller? Förutom det har jag matte och arrangemang-läxor som jag inte heller har gjort. Attans, så att säga. Men det löser sig.

Det är en grej på gång som är cool som tusan, men det för förbli en hemlis tills jag är färdig. Då får ni se det coola. :) HEhe. Dom flesta vet redan. Men det blir coolt för dom som inte vet. Typ.

Bra hållning har jag också..  aj.

Yeh Jo Halka Soroor Hai med Jeff är liksom det ända som känns helt rätt just nu. Bara så ni vet. Laters//E

image250

Indianer och cowboys!

Igår hade vi nollning av dom små söta estet ettorna. Vi bestämde oss för att ha indianer och cowboys tema, så vi klädde oss alla i rutiga skjortor, jeans, boots, pikadoler och sheriffstjärnor. :) I slutet på en av ettornas lektioner rusade vi in under vilda tjut och målade dom alla som indianer och satte fjädrar i deras hår. :) Orkar inte berätta allt, men vi hade iallafall först nollning på stan med lite tävlingar och sen hade vi fest med lite slutliga skrämningar och tillsist dubbning. Sedan dansade vi hela natten, typ. :) Finemangmang var det iallafall. Ja, så var det med det!//E

image249


Den stora tryckar-dagen!

Japp, detta har varit en lång dag med massa planer inför morgondagen. ;) Detta är förövrigt den stora tryckardagen för jag och Emma har köp punchrullar och chokladbollar på Ö&B som vi strax ska trycka! BLOTFEST!!!
Sitter och kollar på IDOL och jag mår dåligt. Jag pallar inte alla människor som har noll självdistans och dessutom blir uppmuntrade när dom får sjunga för juryn. Jag blir ledsen och rädd. Ojoj.

Nej nu ska jag trycka och té-a! :) Vi höres i framtiden!//E

Onsdag. En lååååååååång dag.

Har väl inte så mycket att säga om denna dag. Jag har haft en massa ensemblar och grejer hela eftermiddagen. Första Gränslöst repet idag. Vi är sjukt många nu alltså! Men det blir kul. Vi såg på video från Ungern, det var fett kul och lite pinsamt. Hihi! :) Man får många fina minnen i sitt huvud. Gränslöst <3

Jag och Emma kollade just på 1a avsnittet av Heroes (råkade skriva herpes istället för heroes två gånger!) Jag har ju då redan plöjt hela serien, men jag vill ju att Emma ska vara med på noterna också så jag kollar med henne och kommer med onödiga kommentarer. Hehe.;)

Egentligen är jag i detta nu så väldans trött att jag inte borde sitta en sekund längre vid denna (underbara älskade) lilla maskin. :) Så, godnatt vi hörs när jag har något bättre att förtälja!//E

image248


Oblogg

Ännu en tisdag i mitt liv förbi. Tisdagar är då numer den mysigaste dagen i skolan. Mysigast på det viset att det är den dagen på veckan då man vill ha på sig mysiga kläder och bara mysa runt hela tiden. Dagen börjar med fiollektion, sen teater. Efter lunch är det arko (arragemang och komposition), matte C sen piano och sång. En mysig dag alltså. :)

Jag och Emma hade fotosession nr 2 idag (förarbete till mitt eminenta projektarbete) och den gick under temat: "Tant Deluxe". Det blev riktigt riktigt lyckat. Modell Emma och styling, make-up, hår och foto av emoi! Kan tyvärr inte visa det nu för det vore liksom att förstöra allt för projektarbetet, men ni får se i sinom tid. ;) Nu ska jag väl sova, imorgon ska jag inhandla en svindyr miniräknare. Det är coolt. Goodnightas! //E

image247


Storslagna planer!

Japp, vi har just suttit och smitt ränker mot.. några. Allt är ytterst hemligt, så jag tänker inte avslöja någonting ifall några sympatisörer eller objekt skulle råka komma hit för att snoka. Moahahahahhahahaha!

Ska snart ha foto.. det blir kul. Fast vi ska nog ha teori idag. Jag längtar tills vi får fota. :) Har fixat mitt CV nu, så någon dag snart måste jag ut med dom. Kanske redan idag? Iallafall skulle jag kunna fixa några av dom som ligger närmast. Det är lite läskigt och nervöst. Men det kan ju inte bli värre än vad det redan är, liksom!//E

Vilken lycka!

image245


Sitter och kollar på fem myror på 1:an! Vilken lycka! Sketcherna är hur bra som helst. Dom här elefanterna med bokstäverna och när dom skriver namn i slowmotion är ju inte sådär världskul. Men Magnus, Brasse och Eva är ju helt underbara! :D Fröjd indeed. :)

Ge mig!

skor
Tjallamalla


Dom här skorna borde vara mina, känner jag. Dom är finemang-fina. Men mer än tusen spänners är alldeles för dyrtis för ett par skor, tycker jag. Men ack, så vackra dom är. Det smärtar mitt inre, lite faktiskt!


Man kan ju bli tokig!

image243
från mobilen

Genom att avinstallera bluetooth grejen så försvann "unable to load file btrez.dll SW"-felet och jag kan ladda upp bilder igen. Får bege mig tillbaka till ON/OFF och se vad jag ska göra. Det är ju värdelöst om det ska bli en massa problem om man vill ha bluetooth-grejen installerad. Bajs på dom.

Jag har iallafall haft en riktig äkta sovaöver-natt hos Aggie. Det var fett najs! :) Kom fram med hull och hår efter min nattcykling. Vi såg på filmen "Parfymen" och åt popcorn, melon och godis. Fett najs! Filmen var fet, faktiskt, fast lite läskig. Idag har vi varit på ICA Maxi och jag köpte två pärmar (en till foto och en till hagve) och tre dvd:filmen (Napoleon Dynamite, Aeonflux och Hajar som hajar) och så fröjden av alla fröjder en påse M&M:s! Fatta min obeskrivbara lycka! :D Hurra! :) Ja, så nu är jag glad och nöjd (förutom att jag måste tillbaka till on/off grrrr). Laters//E

Nu är det dags!

Japp, jag ska ge mig ut på äventyr indeed och jag ska trotsa mina värsta rädslor. Jag ska nämligen, om en minut, cykla till Agnes i mörkret. Jag är väldigt mörkrädd och det är otäkt väder med lite småregn och blåst. Agnes bor dessutom väldigt långt ifrån mig. Men när jag väl är där kommer det kännas bra. Men vägen dit, huuuh, jag längtar inte. MEN jag ska! Det är som övning. Jag kan fortfarande inte ladda upp bilder på bloggen? Undrar om det beror på min dator eller på mitt konto på blogg.se? Mycket irriterande är det iallafall.

Har förlorat ännu en match beta, irriterande, var så nära att vinna. Bajs. Nej, nu ska jag ge mig av i mörkeret. BooOohoohooOooohhooo! //E

En lördag-söndag?

Japp, denna lördag har varit lite som en söndag. Jag har varit ensam hemma i lägenheten hela dagen, och det har varit skönt faktiskt. Åt frukost och såg på film, övade fiol och sång (fast det gick inge vidare). Har motionerat och tagit en dusch med min nya body shop shower gel, mmmm :) Ätit mer majskolvar och alldeles nyss åkte jag och köpte godis och hyrde film till filmkvällen hos Agnes (som inte börjar förän efter hon jobbat klart, dvs 22.30) så jag chillar lite i soffan. Min gamle polare Joel ringde inne på OK/Q8 och sa att han och några andra var i Borlänge och skulle på någon festival som hette Salut. Han sa att dom skulle komma hit!? Så vi får väl se om dom dyker upp.

Trevlig helg//E


RSS 2.0