Den lilla sanningen om IDOL 2006

Alltså är det såhär att jag idag gick upp klockan 03.55 för att kunna köa till IDOL klockan 5.00! Redan där kändes allt rätt puckat och jag och Hannah blev smått psykiskt störda av att sitta där och nörda oss. Men så kom det massa människor och i slutändan var man rätt nöjd med att stå så pass långt fram.
Vi gjorde en del pinsamma grejer, för att få uppmärksamhet av kamerorna. Till exempel sjöng vi havreflarn superhögt och jag skrek: "Älska Henning!!" in i kameran. Hoppas dom tar med det.. :) Hallå, man måste ju va med i TV om man ändå är där och nördar sig, FFS! (moahha) Eller som jag sagt hela dagen: "Figurera i TV", för det är det jag kommer göra. Finnas med lite här och var lite då och då.
Min karriär som IDOL-Elin blev rätt kort då jag blev dissad redan i första gallringen. Den riktiga juryn var inte ens där, dom ljuger så mycket på TV, suck :( Allt som man trodde var i stort sett en lögn faktiskt.. Men jag fick iallafall vandra in till två yngre tanter (höh) och jag rev av en "Signed Sealed Delivered" med entusiasm och säkerhet, glömde lite text men ändå kändes det rätt så bra. När jag sjungit klart sa dom: "Tack Elin, men tyvärr går du inte vidare. Hej då!". Så var de med de 7 timmarnas väntan liksom.. :P Men ja ä int bitter. Det kändes skönt att komma därifrån faktiskt. Men Arvid, min skönsjungade klasskamrat och Kimberly som vi köade med, gick vidare till Tisdagens audition då man får sjunga för Clabbe and co. Och märk väl att min oengagerade bror som knappt var vaken när jag skrålade Stevie för fulla muggar. Samme bror som faktiskt stod allra sist i kön, kom MED! Yeah! Så jag ska tillbaka till IDOL som moraliskt stöd för min talangfulle broder, känns bra.
Kanske tillkommer med mer info om IDOL och mer sanningar en annan dag då jag inte sitter och snyltar på Agnes dator och är fullkomligt osocial. Ville faktiskt blogga! Fatta och förstå, ffs! :)

Peace, Love to you ! Älska Henning 4-evvah!//Carola

Detta är en hänvisning

Emma har effektivt samanställt allas våra känslor, tankar, tips och idéer till Magen! All hyll och heder till Emschlabem!

ett sånt där hål

Jag sitter i ett hål, i skolan alltså. Det är ganska mysigt för datasalen är nästan helt tom och det är rätt långt kvar till nästa lektion. Har läst upp mig nu på Ella, Emma, Hannah och Lollos bloggar. "Läst upp mig", kan man verkligen säga så? Jag tycker iallafall blogg är ett hejdundrans fenomen och jag förstår helt och fullt den blogghysteri som uppkommit i vår tid, även om min hysteri är lite efterbliven. Nu är iallafall min mission att sprida min adress så många läser, för det är ju iallafall meningen med det hela. Men i alla väder har jag ju mina trogna läsare ;) Katching!

Är på ovanligt bra humör idag, på nått sätt. Igår på bakdagen dog jag nästan av fettöverdos, och jag satt i en garderob i en halvtimme utan att Emma och Henric märkte nått (vilken diss :P) försökte somna stående med det var inte så lätt. Men nu mår jag bättre.

Olle och Carina kanske kommer idag, whiio! :D Det blir kulis. Snart är det matte, mindre kulis med det går väl bra. Har egentligen ingenting mer att blogga om så...

Tjing i havreåkert, pipel//Carola
Henning2Doug Henning


Vad är terrorism?

Dagens fråga på Mr. Gardens lektion. Jag håller på att klura, men det är inte det lättaste! Idag ska jag gå på stan med Ella, Hannah och co. :D Och ikväll ska vi äta pizza, det kommer bli en heldag på stan.. wiih! :D
Imorn kommer min mamma hit och då ska vi gå på stan, jag kommer bli en riktig stadsvandrare denna helg.. på Söndag vankas det IDOL! Kommer antagligen inte kunna blogga så mycket under helgen i brist på tillgång till dator, men vi får höras om mina bidrifter i IDOL på måndag eller nått.. heheheh.

Jag vill också tacka Emma för att jag fått låna Bengt Linder boken Smart camping, Dante och vill joina hennes hyllning till denna lysande författare! Bengan Linder for life, for evah!!

Så vi hörs, dudes! Peace//Carooola

Hail Staffan du lunariserare!

Staffan i trean har skickat denna länk till mig http://www.angelfire.com/indie/lunarizer/

 och det känns som det roligaste jag sett på länge! Bara så ni vet! Älska Henning!

Om Älska Henning-kampanjen

Okej, nu ska jag reda ut allting för er.. så att ni som ännu inte fattat fattar! Så att ni som vill tipsa era vänner om denna kampanj har ett ställe att hänvisa till. Nu ska vi reda ut frågan: Vad är Älska Henning-kampanjen?

Älska Henning-kampanjen går ut på att alla människor, precis alla i hela världen, byter namn till Henning! Det kan låta konstigt, med det har massor med fördelar. Tänk dig till exempel en scen i det verkliga livet, då Henning vill prata skit om en annan Henning:
- Du Henning, visst är du irriterad på Henning?!
- Vilken Henning?
- Öhh.. Äh! Skit samma, orka beskriva!
eller:
- Åhhhh! Jag är så arg på Henning!!
- På mig??! 
- Nej! Äh, glöm det!
Ser ni, det är helt omöjligt att prata skit om någon! Tänk dig också om du ska kriga, eller bara slåss mot någon som heter samma sak som du? Det går ju bara inte! Sen kan ingen vara mer värd en någon annan, för den heter precis samma sak som alla andra. Madonna, Michael Jackson och du! Ni är alla lika mycket värda!
När du åker till ett annat land känner du redan alla där och behöver aldrig känna dig ensam eller som en främling. Det kommer inte finnas någon diskriminering mellan män och kvinnor, svarta och vita, and so on..
Det finns nästan oändligt med fördelar, tänk på saken! Det finns förstås nackdelar också, men fördelarna väger så mycket mer!
Så stöd Älska Henning-kampanjen IDAG!Jag har saknat dig, Henning!

Förstår ni hur jobbigt det känns om man gör en jättefin blogg med en bild på Doug Henning i headern och sen har man inte tillgång till en dator så man kan använda den? Det är hemskt jobbigt, vill jag lova! Men nu, äntligen, är jag här igen! :)

Igår var jag först ute och sprang klockan kvart över 6 på morgonen, sen gick jag på KI-jympa på friskis på kvällen! Talk about hurtig!!! :D Jag kommer snart bli hurtigast i världen, antagligen. Just idag KAN jag inte träna riktigt, för jag har hemskt mycket träningsvärk i benen och så har jag ont i benhinnorna... hoppas jag inte har en iflamation!?

Idag har vi haft Afro och börjat med årets bidrag till Vårcabarén! Tror inte jag ska avslöja för mycket... ? :/ Men jag kan säga att det kommer bli hemskt hett.. Sitter i skrivande stund i bibblans lilla sämstaste datasal med Emma, Kauf och Staffan. Staffan försöker få Emma att gå till skolsyster för att hon är hes.. Men jag förstår inte riktigt varför.. Jag tycker det är kul när Emma är hes! ;) Hoppas hon blir bättre tills på Söndag bara, när hon förhoppningsvis får möte Kirschti och kompani! Hehe!
Har hjälpt till med Emmas blogg, så ni kan ju kolla in någon av alla de tusen länkarna till den!

Peace out, and älska Henning//Äjlin

Hej Henning!

Du kanske tror att detta är Doug Hennings blogg, men tyvärr är icke fallet så, ty han har lämnat oss i sorg och saknad! Men jag, Elin, är nog hans största fan :) Och det här är min blogg. :D
Har redan en blogg, som jag skriver i just nu, men jag tänker nog byta till den här inom kort. Tills dess tänker jag skriva i båda och se till att alla (som eventuellt läser min gamla blogg) hittar till den här istället, eftersom den är utomordentligt vacker, tack vare hjälp från Ella!

Så här kommer ni nu, om ni vill, att kunna läsa lite om allt möjligt mellan himmel och jord...

Hej då, Henning! Puss kram peace and love//Elin aka (Hiphop)Carola

RSS 2.0