Semester!

Nu åker jag upp till Dalarna i två veckor! Och hör och häpna, jag lämnar datorn hemma!!! Men vi hörs säkert ändå! Hej!!/E

Annons



På myspace finns den här rutan med annonser när man loggar in. De flesta har lite anknytning till ens intressen och artister man gillar : Sigur Rós och Star Wars, det kan jag köpa. Men den där översta? Ehum!? Vad har jag gjort för att förtjäna den?//E

Kolla in:

Min nya garderob på mitt nya rum!

Balen.

Vissa släktingar ville ju se bilder från balen. Så här kommer de, för er skull, kära familj och släkt! :D




En fin grej.

Gustav skickade väldigt roliga grejor till mig. Här är en till er:


(klicka på bilden)

En kort paus.. yeah right!

I går natt kunde jag inte somna. Tror inte jag somnade förän klockan 3 kanske. Fett drygt. Så imorse sov jag till halv tolv kanske. Sen gick jag upp, åt frukost och såg på "Matilda" så himla fin film :) Sen gick jag ut och sprang! Var ute häromdagen också, vilket resulterade i träningsverk. Men det stoppar inte mig, nej nej! Övade mig på uthållighet och lyckades springa 2,5 km utan att stanna upp och gå. Har nog aldrig gjort det förut just för att jag är så dålig på att kämpa på. Men nu vet jag att jag kan, så heja heja! Men ajaj mina ben nu alltså.

Sen har jag packat upp och grejat, men det här skulle bli en kort liten paus. Som såklart blev längre än tänkt. Men nu ska ja fortsätta med jobbet. Heja heja kämpa kämpa. Det är inte långt kvar nu kan jag lova! PUSS//E


( från igår, ingen sol idag. bara moln och regn )

It's a secret window

Såg precis hela secret window för första gången. Riktigt bra film faktiskt. Gillar't! Lätt Johnnys snyggaste look, om man bortser från 1800tals kostymerna i Sleepy Hollow och Finding Neverland. VARFÖR är han så snygg? Det är inte okej. Faktiskt.

Nej nu ska jag väl återgå till att hugga i klädhögarna etc. Ciao!//E


Det trasiga håret...



Har tagit X antal egokort på min nya frisyr med lite flashig åttiotals-clubkid sminkning. Ehhm. Ja, man visar ju bara hur mycket liv man har när man sitter och äter chips på midsommarafton. Men vad tusan..!
Imorgon=ny dag nya tag. Då ska jag komma 1 steg närmare klarhet med sorteringen här. Just nu är det KAOS för jag har tagit upp hälften ur alla kartonger och lagt allt i olika högar.

Godnatt!//E

1 2 3 4

Helt ensammen, det är jag nu. I ett hus fyllt av kläder, kartonger, papper, böcker, pärmar och.. musik. Familjen har åkt till Ensen över midsommar, men jag stannar kvar här i Lkpg och försöker få någon ordning på mitt bohag. Igår var vi på IKEA och köpte mitt hyllsysten, Stolmen, som jag fått i studentpresent. Det blev finis ! :) Pappa byggde långt långt in på natten. Tillslut gick jag och sov i källaren istället, för det var så otroligt varmt där uppe och det ramlade skruvar i golvet hela tiden. :)

Idag har jag sorterat kläder och dyl och sakta men säkert börjar jag få lite ordning på saker och ting. Men det är mycket kvar, och jag har mycket tid. Tänkte ge mig ut på elljusspåret bara jag hittar mina springskor.

Dreadsen är borta, kaputt, försvunna. Kvar är en kort frilla, men vi lyckades rädda mer än vi trodde. Det var inte lätt att kamma ur kan jag säga. Men nu har jag någon sorts frisyr iallafall. Kort utlovas, vid ett senare och smått snyggare ögonblick.

Ja, det kanske blir en del bloggande nu för jag har inte mycket annat att göra när jag pausar från allt sorterande. //E

Lata dagar.

Som pappa precis konstaterade har jag väldigt lata dagar. Idag t ex så hade jag möte med Annika som Timmernabben. Det kommer bli kul kul att hänga med kidzen en vecka i sommar. Men när det mötet var slut, what to do what to do?
Jag gick runt lite på måfå i affärer, försökte rymma från de otroligt ihärdiga tele2försäljarna inne på Gyllen, ger dom aldrig upp?! Köpte ett par solgula shorts på myrorna. Satte in pengar på mitt bankkonto. Skaffade lånekort.... ja. Lite sånt.

Nu kan jag inte göra så mycket, mina grejor ligger spridda över huset men det finns ingen annanstans att ha dem så jag kommer ingen vart med det just nu. Det är bara att vänta på Sverige-Ryssland. Kan inte riktigt förstå varför jag plötsligt tycker det är så kul? Men allt handlar väl om vad man har för alternativ... ! Chips, läsk och fotboll känns som kvällens bästa idé faktiskt.

Nu ska jag leka med min nya blogg. PUss!!//Hennning


Blogglek

Ja, om ni ser lite åt sidan här på bloggen kan ni ju se att jag äntligen löst hur man får en större profilbild, smaaaart Elin, ;)! Dessutom kanske ni ser en liten fin bild med texten "Freak Out Henning". Det är början på min nyaste blogg. En blandning av "Hej Henning" och "Freak Out Falun". Vet inte riktigt vad det kommer bli, men ni kan läsa mer om den där.

Det är ju så kul att blogga!!! :D

Just nu håller pappa på att riva, greja, bygga och fixa på övervåningen. Vore fint att få ihop något på mitt rum så jag kan börja packa upp lite. Ska slänga typ hälften av allt jag har med mig. MINST! Hur kan jag ha så mycket grejer!!? Livsfarligt. Eum.

Falubor! Jag kommer till Dalarna helgen innan Musik vid Siljan veckan. Alltså helgen veckan efter midsommar. Då ska jag öva med vår lilla sånggrupp som ska sjunga på bingsjö, träffa ER och även gå på Lokes namngivningscermoni m.m. Har fått jobb på ett fritids i Sjugare mån, tis, tors och fre i musikvidsiljanveckan. Bingsjö är på ons. Men vi ska leka. Okey?!//E


Det är lika bra att hålla igång!

Förändringarnas tid. Det är lika bra att köra på. Har nu lagt ner vilket såklart känns lite vemodigt, men ny stad nya tag. Det är trots allt bara 2 veckor tills jag kommer till Falun igen, så det är ingen idé att bli allt för sentimental.

Förresten..

på tal om förändringar...

dreadsen ska bort. SNART! Separationsångest till tusen. Jag+kort hår= hjälp? Men hatt och sol och hakuna matata. Typ!

Jag ser framåt. Det ska nog gå bra ska ni se. Bjussar på en studentbild. Hej!//E


Es3mu Tjalalalalaaaa! Es3mu Tjaaaaaaalalalalala!

Nu har det hänt. Allt på en gång.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till riktigt. Finns inte ord för att beskriva allt som hänt de senaste 3 dagarna. Studenten, balen och flytten. Allt har helt plötsligt hänt. Och nu sitter jag här. I lyckligt rus, samtidigt i fruktansvärt vemod. I Linköping. Nej jag kan inte beskriva. Dessutom är jag så sjukt förskyld så jag kan inte tänka klart.
Allt har varit så FANTASTISKT!!!! Studentdagen, utspringet, sjungandet, skrikandet, promenerandet, fotoposandet, kramandet, gratulerandet! Shit shit shit.
Balen, finet, skålandet, ätandet, sjungandet, skrikandet, dansandet (!!!!!!)!

My head my heart, it's all falling apart.

SAKNET!!!! ES3MU jag saknar oss redan! Jag saknar er alla! Bästa klassen, ever, i alla kategorier!!!! Nu ska jag sätta mig och krama min studentmössa och kolla på kort och snyta mig. Jag vill åka tillbaka till Dalarna. Nu!!!

Regn.. överallt!


Emmas f.d rum är nu min fotostudio för sånna här flashiga bilder i sailorkläder och studentmössa. Kabarén gick bra, fast det var lite shaky shaky. Det blir nog bättre imorgon tror jag :) Det var lite annorlunda att köra på kvällen!
När jag gjorde mig klar för att cykla öppnades himmelen och det ÖSREGNADE! Stod som spön i backen. Rained cats and dogs. Ja det var hiskeligt. Då kändes det inte så pepp. På med regnjackan och ut på cykeln ändå. Jag var blöt när jag kom fram. Men men.. ;)


Kom hem och slog på TV;n och kom rakt in i Schweiz-Turkiet. Det regnade där också så det plaskade när de sprang och bollen fastnade i vattenpölar hela tiden. Helt stört. Stackars stackars! Jag som inte gillar fotboll, och nu plötsligt är jag värsta engagerad.. KAnske för att det aldrig är nått annat på TV. Suck.. Hahahah! Närå... här ska inte kollas på TV, här ska partas. Nu börjas det. 4-realz! HJÄÄÄÄÄÄLP! Nervöset! //E

Snabb uppdatering!

Okej, detta har hänt.
Måndag: Mösspåtagning! Då samlades vi på stadens torg och gick rännstensparaden och kastade ett mynt i en avloppsbrunn och hela grejen. ;) Och så fick vi sjunga studentsången och sätta på oss de fina vita mössorna. :)


Då fick vi också chansen att öva på alla ramsor och grejor till den riktiga studentdagen och studentparaden. Vi kör mycket på : "Vi äro musikanter allt i från Haraldsbo" och "E S 3 Mu, tjalalalalaaaaa" och "Seeelma Laaaagerlöf, SELMALAGERLÖF!!".. o.s.v.

På kvällen var det party. Förfest hos Emma och Frank med "Veckans värsta" och "Jag har aldrig.." alltid lika spännande och pinsamt ;) Hahaha! Sen stod vi i den otroligt jobbiga kön till Etage och ville dö och trodde att vi aldrig skulle komma in. Sen kom vi in! Då var det kul! :D Det var någon snubbe från "efterfesten.se" som sprang runt och fotade. Här är de festliga bilderna:



HAhahahhahahahaaahahhahahahhaha!:D

Sen så har vi haft grillning hos Craig ! Det var jättekul! Idag har det varit rep till kabaren, och även rep av studentsången och vår utspringningssång! :) Love love! <3<3 Klockan 19 är det "genrep med publik" för the kabare.. Så nu måste jag fixa mat och sånt. Men nu vet ni lite..
Imorgon är det 2 kabareer och sen studentlunch, sen ska vi bort och löva och sånt. :) AaaaAAAaaa!!! SÅ NÄRA NU!!//E

Roxnäs beach





Vi hade picknick på Roxnäs beach igår. Det var najs. Sedan på kvällningen var det sallad på Liz gräsmatta och crazy häng hemma hos Lollo.
Idag är det städdag. Så jag måste städa. Nu!

Mindre depp mer pepp

Hehe, vilken tur att jag ringde. Eller att Liz ringde mig. Det var ju filmkväll pågång, här gäller det att hålla sig framme så man inte blir bortglömd :) Nääärå. Dom trodde att jag var ur stan, men jag är ju här. Så nu måste baddräkten av och så drar jag på filmis. No more depp, more pepp! Pussers! //E


This is not my life.

Vad är det här egentligen? Här sitter jag i min ensamhet och deppar allmänt över att jag sitter här i min ensamhet. På något sätt är jag helt övertygad om att alla har något fruktansvärt roligt och mysigt att göra just nu utom jag. Ändå så orkar jag inte ta mig för något. Jag är trött, jag har på mig baddräkt och jag har sett 3 avsnitt av Lost på raken. Det är inget bra på TV. Haaalllå!?!?!?

Igår var jag på kusin Agnes student och det var trevalns på alla sätt! :D Snart ses vi släkten igen, nämligen på MIN student! Kom hem och tänkte, är det nått bra på TV ikväll? 1an, nej. 2an, nej. 4an, bingolotto! NEEJ! Aaah gamla goda tv 6! Science Fictionfilm när den är som bäst nämligen "I Robot". Väldigt najs på alla de vis.

Har idag iallafall varit på kupolen och grejat lite grejor till balen, som skor, smink och nagellack. :) Frågan är om jag ska ringa alla jag känner bara för att ta reda på vad dom gör eller om jag ska se en film och sluta deppa? //E


Älskar er GRÄNSLÖST mycket!

Idag har varit en mycket rolig och händelserik dag på många sätt. Först och främst i skolan så såg vi våra kära danstreors slutproduktion som ÄGDE!!! Den var så grymt bra, fin, vacker, läskig, förtrollande, magisk, ja you name it! Harpan och sången, jag dog nästan!
Sedan så har jag nu spelat min antagligen sista spelning med Gränslöst.. Buhuuuu!!!! Kommer sakna de små liven! Men det var en helhyvens kväll ute på min mors barndomshem Vassbo. Vi åt mat i gräset, lyssnade igenom vår nyinspelade skiva, vi fick fina studentpresenter och rosor och sen RÖJDE vi järnet inne på logen! Det var så kul! :D

Nu har jag haft ett långt samtal med papsen om ditt och datt, svårt att sluta när man väl kommit igång. Kommer dock träffa hela familjen, minus olle I suppose, imorgon på Agnes student! Så egentligen hade vi inte behövt prata så länge ;)

Nej, nu ska jag se ett avsnitt Big Love för att fira sommaren den sköna, eller nått ;) Puss!! //E

från folkmusiknatta


Men yes!!!

Nu är jag sjukt nöjd på alla vis måste jag säga. Matteprovet igår gick jättebra och jag får mitt VG i Matte C! :D Woohoo! :) Alltså nu är jag faktiskt mer eller mindre nöjd med alla mina betyg, man kan ju faktiskt inte ha MVG i allt.. :P Ikväll ska vi hälsa på Emma lite i hennes nya lya och sen ska vi äta middag med sångarna tillsammans med Helene och Gudrun!

Nu måste jag verkligen börja tvätta och packa grejer i detta hus, det är ju faktiskt nära till flytt nu även för mig, så det är väl bara att sätta igång. Hatar att packa, vill inte. Läser lite bloggar först SEN packar jag. Bra idé! Hej!/E

Lite bilder från Seaside och igår:


Laget på Seaside, vilken fest. Antagligen deras sista spelning. Sad!!! Isak, Ola, Malin och Viljo hade snygga ansiktsmålningar. :)


Det var så varmt så jag Liz och Aggie fick lov att svalka oss lite i vattnet.

Igår åt jag och H-K denna fantastiska brunch. Det var yum yum kan jag säga!

Parkhäng med lite esteter från alla program! Trevlig kväll, JA!


Uppe i ottan!!?

Ja, jag vet inte hur jag lyckas! Jag är vaken och läser bloggar på denna okristliga timme... Trots gårdagen och gårdagskvällen. Igår var en otroligt trevlig dag, ska fixa lite bilder sen från kameran. Men det hela började med brunch hos H-K med allt man kan tänka sig, mackor, frukt, jordgubbar, juice, youhurt och glada skratt. Förnöjsamt!!
Sedan gick vi en sväng på stan, jag blev kär i en hatt som jag ska ha när jag klipper håret, lätt!! H-K köpte en jättejättefin hatt.
Sen gjorde jag matteprov, om sifferföljder och geometriska summor osv. Det gick.. det vet jag inte. Får veta idag på matten, den sista mattelektionen.
På kvällen sen så gick jag och H-K på modettemingel på Vero Moda, i den affären fanns inte mycket att hämta i klädväg. Överpriserat och tråkigt, tycker jag! Men men.. Vi fick iallafall en massa godis och goodiebags och jag tog mod till mig och hälsade på Eleonore som kände igen mig från modette, CREDS ;)
Efter det var det parkhäng och estetfest i kvarnparken. En mysig tillställning indeed. Var kvar till sist med tre bildare, Robert och Lóa! Sen gick jag hem!

Så borde jag vara så pigg att jag går upp kl 7? NEJ! Men det gjorde jag! Haha! Måste kläda mig och fixa lite snabbfrulle nu så jag inte kommer försent. Förbenade dator, som man aldrig kan slita sig från!!! //E


För länge sen, två år sen!? Ja nått sånt! Henning och H-K. H som i Hamsa, H-K som i Håkon!

Ur led är tiden.. sannerligen.

Ja, här sitter man då. I kökssoffan. Har precis skickat iväg en uppsats om biologiskt mångfald som ett sista desperat försök att få mvg i naturkunskap. Vi får väl se hur det går. Jag är rätt nöjd, speciellt med fina formuleringar som "naturen är som ett omsorgsfullt lagt pussel" och referenser till the matrix m.m. Kanske flummade jag iväg totalt ? Vem vet. Hoppas Per gillar't. Men man får väl ta ett vg annars, det kanske är vad jag förtjänar trots allt?

Kom helt av mig en stund när jag började läsa om mormonska fundamentalister och polygamister. Med tanke på serien "Big Love" som jag snart sett klart säsong två på. Internet är en fantastisk skapelse.

Dessutom har ju min kompanjon, min parter in crime, min sambo, flyttat "ifrån mig". Eller snarare flyttat "ihop med" en viss fralla. Känns lite sorgligt, men samtidigt kul för dem förstås! Flyttar ju själv ifrån detta gudsförgätna hem om två veckor så smått. Även det känns lite sorgsamt . Detta känns som en sorglig dag, lite grann. Men hey, inspelning men gränsis är över. Det blev nog fint, hoppas jag iallafall. Imorgon är det en fantastisk dag, tror jag. Varning på stan för Henning och H-K! Hej! //E


RSS 2.0